burada Hasan Kabze ye katılıyorum. Yalnız Semih şentürk de kendini Pele falan zannediyor herhalde. Ümit Karana da ben daha iyiyim diye kendini övüyordu. Fatih Tekke nin en iyi forvet olduğunu söyleyen diğer isimler Çağdaş Atan, Serdar Ali Çelikler, Tümer Metin, Batuhan Karadeniz, Gökdeniz Karadeniz, İbrahima Yattara, Burak Yılmaz, Mehmet Demirkol. Çok çok iyi olduğundan bahseden Mustafa Doğan, Abdullah Avcı, Ümit Karan, Andre Arshavin, Mateja Kezman
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
https://twitter.com/Nenadizm/status/...333489182?s=20 Sörloth Haaland gibi oyuncular ağır vasıta fiziğiyle iş yapan adamlar. Öyle çok abartılacak bir yanları yok bence. Haaland konusunda Sergene katılıyorum. City de dar alanda pas çalışması olan rondo antremanlarında hep topu kaptırıryordu mesela. Sörlth için de ilk videoda 0.28 ve 0.36 arasındaki iki pozisyon ve 1.23 deki pozisyonlar çok netti. Özellikle 0.28 deki kaleciyle karşı karşıyayken arkadan gelen Marcao ydu galiba Sörloth topa vurana kadar gelip topa dokunması iki kez yaşandı birini video ya koydular. Sanki hiç forvet görmedik Şota Arveladze, Oscar Cardoso, Davor Vugrinec, Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Onuachu falan. Sörloth ancak Rodollega, Umut Bulut, rahmetli Ersen Martin, Simon Banza dan falan iyidir.İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler sosyal medyada şörloth için ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Alırlar şörloth’u. Biz de uzaktan izleriz. Bu yönetim başta olduğu sürece çile çekmeye devam
En son jpositve tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
-
Öyle değil. Çocuğu yolunacak kaz olarak gördüler. O da rest çekti. Menajerini aradan çıkarıp kafalarına göre satış planları yaptılar. O da "O ki beni istemiyorsunuz, ben ayrılırım" dedi. Sonra "Sabah idmanına çıkmıyor" diye haber yaptırdılar, çocuk her idmana katılmış. "Joao Mario ayrıldı diye üzüldü" diyorlar...İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRafa efendi de tam bi çakalmış,
hocalarının ve yönetimin burnundan getirmiş, onun için diyoruz ya doymuş ve karakteri sıkıntılı bu tip oyunculardan uzak durmak lazım, yeni Rafa lar bulmamız lazım diye.
Bir ay önce, henüz bu gündem yokken Bjkli birine bu hususla ilgili yazdığım mesajı paylaşıyorum:
Screenshot_20251114-142154_WhatsApp.jpg
Adalı, formasını satar artık...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Adalı neyi satar bilmiyorum da ben Rafa yı çok masum görmüyorum abi, ruhsuz, aidiyetsiz bi tip. Her futbolcu sorun yaşıyor ama kimse durumu bu hale gtirmiyor, ben futbolu bırakacağım derse Adalı da satma derdine düşer tabi, sonra adı menejeri devre dışı bırakmaya çalışıyor olur. Kargaları savunmak değil derdim Rafa adam değil, Benfikalılara sor istersen, ordan da adice ayrılmış isyan ediyorlar, selçuk inan iki yüzlüsünün bi değişik kalemi.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Öyle değil. Çocuğu yolunacak kaz olarak gördüler. O da rest çekti. Menajerini aradan çıkarıp kafalarına göre satış planları yaptılar. O da "O ki beni istemiyorsunuz, ben ayrılırım" dedi. Sonra "Sabah idmanına çıkmıyor" diye haber yaptırdılar, çocuk her idmana katılmış. "Joao Mario ayrıldı diye üzüldü" diyorlar...
Bir ay önce, henüz bu gündem yokken Bjkli birine bu hususla ilgili yazdığım mesajı paylaşıyorum:
Screenshot_20251114-142154_WhatsApp.jpg
Adalı, formasını satar artık...
Yorum
-
Fatih tekkenin aradığı tarz rafa silva hızlı hücum için biçilmiş kaftan ikinci devre kiralık olarak düşünülebilir gelmesi zor ama ya da onun gencini bulacaklar bir tane.. bir de dün akşam nijerjanın sağ bekini çok beğendim market değeri 400 bin Euro düşünülebilir pina ile önlü arkalı bile oynarlar çok seri hızlı adam sağ stoper olarak kullanılabilir
Yorum
-
Dostum,İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adalı neyi satar bilmiyorum da ben Rafa yı çok masum görmüyorum abi, ruhsuz, aidiyetsiz bi tip. Her futbolcu sorun yaşıyor ama kimse durumu bu hale gtirmiyor, ben futbolu bırakacağım derse Adalı da satma derdine düşer tabi, sonra adı menejeri devre dışı bırakmaya çalışıyor olur. Kargaları savunmak değil derdim Rafa adam değil, Benfikalılara sor istersen, ordan da adice ayrılmış isyan ediyorlar, selçuk inan iki yüzlüsünün bi değişik kalemi.
Davinson'a kırmızı kart gördürürken aidiyeti vardı da, geçen sene yere göğe koyulamıyorken ruhu vardı da bir anda ne oldu? Ne olduğunu söyledim işte...
Genel Kurul'dan "Biz de rakiplerimiz gibi pahalı oyuncu alacağız" vaadiyle borçlanma yetkisi isteyip Abraham ve Orkun'a para gömüp, yarısını Gedson'dan elde edememiş müflis bir başkan söz konusu.... Bir de Bankalar Birliği'nden çıkma hedefiylrie sermaye artışı yapıp beklediği voleyi vuramadı. Dikilitaş'ın parasını alıp kaçmazsa, benim de adım Oğuz değil!
Bu adam mı Rafa'nın parasını yemeyecek?
"Üç transfer dönemine ihtiyacımız var" deyip en iyi oyuncusunu basının ve taraftarın önüne atacak. 2021'i hatırla, "Aboubakar oynamak istemiyor" algısı yarattılar, sakat dediler. Halbuki çocuğu bilerek oynatmadılar, sözleşmesi uzamasın diye.
Neyse... Bu kadar Beşiktaş yeter. Beter olsunlar. (:
Batagov'la hastanede denk geldik az önce. Tercüman Ercan Bey de yanındaydı.Biraz sohbet ettik. Kontrole gelmiş. Sempatik ve çekingen bir çocuk. Çok soru sorup fazla bunaltmak istemedim, moralli görünüyorduEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 4 gün önce.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 2
Yorum
-
Son milli maçta harika oynayan 2 genç Boşnak oyuncu. Prime Edin Visca olma potansiyelleri var. Yarınki Avusturya maçında takip edeceğim
Kerim Alajbegovic, 18, from Bosnia-Herzegovina ➤ Red Bull Salzburg, since 2025 ➤ Left Winger ➤ Market value: €5.00m ➤ * 21/09/2007 in Köln, Germany
En son wien_ts tarafından düzenlendi; 4 gün önce.
Yorum
-
Şörloth, cardozo ve şots hariç orada yazılan isimleri top diye oynar. Tam bu ligin forveti ama biz becerip alamayız. Bu yönetimde o çap yok. Şikeciler alır, biz de uzaktan izlerizİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth Haaland gibi oyuncular ağır vasıta fiziğiyle iş yapan adamlar. Öyle çok abartılacak bir yanları yok bence. Haaland konusunda Sergene katılıyorum. City de dar alanda pas çalışması olan rondo antremanlarında hep topu kaptırıryordu mesela. Sörlth için de ilk videoda 0.28 ve 0.36 arasındaki iki pozisyon ve 1.23 deki pozisyonlar çok netti. Özellikle 0.28 deki kaleciyle karşı karşıyayken arkadan gelen Marcao ydu galiba Sörloth topa vurana kadar gelip topa dokunması iki kez yaşandı birini video ya koydular. Sanki hiç forvet görmedik Şota Arveladze, Oscar Cardoso, Davor Vugrinec, Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Onuachu falan. Sörloth ancak Rodollega, Umut Bulut, rahmetli Ersen Martin, Simon Banza dan falan iyidir.
https://www.youtube.com/playlist?lis...Q4E_-QvaYteKeA
Yorum
-
Şörloth, cardozo ve şots hariç orada yazılan isimleri top diye oynar. Tam bu ligin forveti ama biz becerip alamayız. Bu yönetimde o çap yok. Şikeciler alır, biz de uzaktan izlerizİlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSörloth Haaland gibi oyuncular ağır vasıta fiziğiyle iş yapan adamlar. Öyle çok abartılacak bir yanları yok bence. Haaland konusunda Sergene katılıyorum. City de dar alanda pas çalışması olan rondo antremanlarında hep topu kaptırıryordu mesela. Sörlth için de ilk videoda 0.28 ve 0.36 arasındaki iki pozisyon ve 1.23 deki pozisyonlar çok netti. Özellikle 0.28 deki kaleciyle karşı karşıyayken arkadan gelen Marcao ydu galiba Sörloth topa vurana kadar gelip topa dokunması iki kez yaşandı birini video ya koydular. Sanki hiç forvet görmedik Şota Arveladze, Oscar Cardoso, Davor Vugrinec, Hami Mandıralı, Fatih Tekke, Burak Yılmaz, Onuachu falan. Sörloth ancak Rodollega, Umut Bulut, rahmetli Ersen Martin, Simon Banza dan falan iyidir.
https://www.youtube.com/playlist?lis...Q4E_-QvaYteKeA
Yorum
-
adamın asıl mevkisi sağ stopermiş saviç yerine harika olur sağ beki de yedeklemiş oluruz…İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih tekkenin aradığı tarz rafa silva hızlı hücum için biçilmiş kaftan ikinci devre kiralık olarak düşünülebilir gelmesi zor ama ya da onun gencini bulacaklar bir tane.. bir de dün akşam nijerjanın sağ bekini çok beğendim market değeri 400 bin Euro düşünülebilir pina ile önlü arkalı bile oynarlar çok seri hızlı adam sağ stoper olarak kullanılabilir
- Beğen 1
Yorum
-
haa fatih tekke ile de top diye oynar yani. TAMAMİlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞörloth, cardozo ve şots hariç orada yazılan isimleri top diye oynar. Tam bu ligin forveti ama biz becerip alamayız. Bu yönetimde o çap yok. Şikeciler alır, biz de uzaktan izleriz
Yorum
-
Top diye oynar tabiri abartı evet ama bence de Sörlot FT den en az 2 tık üstte bi forvet.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaa fatih tekke ile de top diye oynar yani. TAMAM
Şota-Sörlot-Cardozo-Tekke ve Hami diye gider benim sıralamam da.
Yorum
-
tekke su an top oynasaydi Robert Lewandovski ayarinda birsey olurdu. Yukarida ikinci videoda 4.20 - 5.00 arasindaki iki pozisyon Sorloth un kariyerine bedel. Adam Altay'da kiralik top oynarken Bayern Munih ile Ajax bunu takip ediyordu. Bayern Munih bunu almaya karar vermsiti ki Canakkaledardanel macinda sonradan Ziya Doganin bize getirecegi Tolga Seyhan ayagini kirmisti. Zenite gitmeden once Arsenal in de teklifi vardi ve yine Zenit den once daha yuksek teklif veren takim da vardi. Malum araba kursunlama olayi olunca o donemki yonetim satmaya karar verdi. Zenite 7.5 milyon euro bonservis yillik da 2.2 milyon maas ile toplamda 16.3 milyon bedelle gitmisti. O yillarda 13 milyona falan Manchester United dan Louis Saha alabiliyordun. Istedigin takimin bonservis bedeli listesine bakabilirsin. Tekke yi Zenite aldiran Dick Advocaat di ve Tekke o yillarda Zenit tarihinin en pahali oyuncusu olmustu. Rusyada gazeteler Tekkeden muthis Turk diye bahsediyordu. Rusya'ya gittigi yaz 2006 yazinda Aziz Yildirimin 100. yil projesiydi Tekke diger almak istedigi isim Tumer Metin idi. Tekke yi ozellikle Alex cok istemisti. Tekke icin Nobre ye bu kadar cok gol attirdiysam Tekke ile kim bilir neler yapariz diyordu. Zenit de 2008 de Uefa final macinda macin adami secilmisti Tekke ve maci izleyen Michel Platini Tekke yi acayip begenmisti. Euro 2008 kadrosunda Tekke yi goremeyince Senes Erzike Zenit li cocuk nerede diye sormustu. Yine hatirladigim bizde gol krali oldugu sene Luis Figo futbolu birakmasinin serefine bir jubile maci ayarlamisti ve Turkiyeden sadece Tekke yi cagirmisti ama Tekke o donem bel fitigi ameliyati oldugu icin gidememisti.İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTop diye oynar tabiri abartı evet ama bence de Sörlot FT den en az 2 tık üstte bi forvet.
Şota-Sörlot-Cardozo-Tekke ve Hami diye gider benim sıralamam da.
sorloth asiri hantal ve Mario Gomez gibi uzun boyuna ragmen kafa vuruslari cok iyi degil. O adam Turkiyeye gelirse ikinci Anderson Tallisca vakasi olbilir. Fatih Tekke nin Bulgaristan milli takimina attigi golu atmaya kalksa muhtemelen bir yerlerini sakatlardi. Tekke nin Fenere geri geri attigi kafa golunden hic bahsetmiyorum. Sota bile ondan cok daha ustundu. 95 de Ajax sampiyonlar ligini aldi 96 da finalde kaybetti. 97 de bu kez yari finalde kaybetti ve o yaz bizden Sotayi aldi. Ayni yaz super yetenek Sergen Yalcin Besiktas da bir yoneticiyle kavga ederek rekor ucretle Cem Uzan in takimi Istanbulspora gitti. Kendini ove ove bitiremiyor da Sota yi bulan Ajax scoutlari kendisini niye kesfedemedi. Neyse Tekke nin ayagi da 5 Nisan 1998 de kirilmisti henuz 20 yasindaydi. Tekke o gunler icin iyilestikten sonra ayak icimin eski netligi kayboldu demisti. Tekrar toparlamasi cok zor olmustu. Yine eski gunlerinde cocukken kendisine Maradona dendigini, topu bir kaleden alip calimlarla diger kaleye gidip gol attigini ama zamanla altyapi, hocalar, antremanlar falan derken baska tip bir oyuncuya donustugunu anlatmisti.
Samimi olarak soyluyorum eski futbolculari da cok sıkı tskip ediip izlerim. Ruud Van Nisterooy, Marco Van Basten, Patrick Kluivert, Bebeto, Romario, Johan Cruyf, Eric Cantona, Michel Platini, Allessandro Del Piero, Batugol denilen Gabriel Batistuta, bir bacagi sakat senelerce ust duzey top oynayan Roberto Baggio, Ingilizlerin tum zamanlarin en iyisi dedigi George Best, Maradona ve Pele nin bizden daha iyi dedigi Alfredo Di Stefano, Gerd Muller, Carringha, Sokrates alayini bilirim. Tekke gibi topa net kafa vurabileni birak ona yaklasabilen bir tane futbolcu yok. Peter Crouh ile Euro 2008 de Volkan Demirelin yumrukladigi Jan Koller gibi cok uzun oyuncular var ama onlar da Tekke kadar degil. Ayriyeten Tekke de yerden oyun konusunda meziyetler vardi. Ara pasi, duvar olma verkac, sirti donuk top alip verme, sag agak sol ayak, uzaktann sut adamda ne ararsan vardi. Bosuna adama komple forvet demiyorlardi. Erman Ozgur bir programda Trabzonda oynarken arada kotu ortalar kestigimiz de oluyordu ama forvette Fatih Tekke vardi o her sekilde atiyordu diye. ibrahima Yattara da Emre Bol un programinda Fatih Tekke icin antremanlarda ona orta aciyordum Fatih sadece durdugu yerden kafasini oynatarak gol atiyordu diye anlatiyordu. Rustu Recber en cok korktugum forvetler Fatih Tekke ile Aykut Kocaman di diyordu. Hatta Besiktas a Tekke gidince iyiki geldi her yerden gol atabilen bir oyuncu diye transferi ovmustu. Linkini koydugum Serdar Ali Celikler in youtube videosuna da bakabilirsin. Oradaki ilk 2 golu Sota atmisti Hollandada Ajax veya Az Alkmar da oynarken.
Edit: Aklima gelmisken yaziyim Aziz Yildirmin 100. yil projesi olarak Tekke ve Tumer ikilisinden biri iken Tumere Fenerliler pek heyecanlanmadi ama Tekke ismine baya yukseldiler. Aziz Yildirim Alex in de durtmesiyle Tekke icin once Trabzondan Zenite gitmeden hemen omce sonra da gittikten sonra baya ugrasti. Zenitteki ilk senesi sonunda sanirim Zenit basta yok dese de Fener deli gibi para teklif edince kabul etti. Tekke ise takimda 1 yilini doldurmustu ve gitmek istiyordu. Gittigi yerin neresi oldugu onun icin pek onemli degildi takimda mutsuzdu. Zenit ise yatirim yaptigi oyuncuyu kolay kolay birakmak istemiyordu. Ama Aziz Yildirim 10 milyon teklif edince Zenit kabul etti Tekke de basta okey dedi fakat Almanyadan ordan burdan akrabalari arayip kizinca Tekke vazgecti. Sanirim abisi seni evlatliktan reddederim demisti. 1 - 2 sene once roportajinda Tekke bu olaydan bahsederken Zenit de iken Fenere evet dedigini artik neyin kafasini yasayarak bunu yaptiysam ben Trabzonsporluyum diyerek yanlisini dile getirdi. Zannedersem Fener ile Tekke nin ismi cesitli donemlerde haberlerde gecmisti bi ara Zenit Tekke yi teklif etmisti galiba Fenere Tekkenin Zenitteki son donemlerinde. Aziz Yildirim 1 - 2 sene once Tekke ye hayranligini dile getirip keske alabilseydim demisligi de var. Bunun yaninda Tekke ye Trabzonda kazandiginin 10 katini teklif ettim kabul etmedi, onun gibi delisini gormedim demisligi de var. Aziz Yildirim eger Arthur Zico veto etmeseydi Roberto Carlos un yaninda Fenomen Ronaldo yu da getirecekti. Nicolas Anelka, Mateja Kezman ve Ispanya milli takiminda oynayan Ispanya ligi gol krali Daniel Guiza yi, Robin Van Persie yi, Roberto Soldado yu, Nani yi falan Turkiyeye getiren adam.
MANU BONSERVISLER
SERDAR ALI FATIH TEKKE
FATIH TEKKE EN IYI GOLLERI
En son jpositve tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum