Wakanın durumunun ciddiyetinden sonra oraya kimse alınmayacaksa Chamı satmamak gerekir,
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu hareketsizlik gerçekten normal değil ama demiştik ilk puan kaybına kadar böyle devam eder. Neyse çok beklemeye gerek yok Şota+Paşa kombosu bize ters geliyor 3 güne boynumuzun köküne vurunca gelir transferler.
Hayır yarın Paşa maçında Olaigbe yorulur ya da sakatlanırsa yerine kim girecek? Mustafa'yı at öne Arif de sol beke geçsin. Bakkal yönetir gibi kulüp yönetiyorlar.En son castillo61 tarafından düzenlendi; 14.08.2025, 12:32.
Yorum
-
bunu diyorsan ozaman viscanin kontratini yirtman lazimsin. Visca 25 dk oyunda süre aldi 1 defa topa dokunmadi. Ne ise yarar???İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
"Nwakaeme çıktı, baskı yedik" ifadesi yanlış. Zaten oyun oraya gidiyordu. Hocanın yanında dört orta saha oyuncusu varken, orta saha yerine bek alması ve ileride çift forvetle kalması sebebiyle baskı yedik.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tecrübeli oyuncuyu sahada tutmak istediyse hoca, niçin otuz yaş üstü oyunculardan şikayet etti? Sormasını bilen şöyle devam eder: Ee, Salih'i oynatsaydın, Serdar da genç, onları oynatsaydın Sayın Hocam?
Bu abileri sevip sayıyoruz da, Allah aşkına suya sabuna dokunmayan, mantıktan uzak, kurum yerine şahısları korumacı tavra mesafeliyim. Bu abilerimizin imkan ve kabiliyetlerini daha akılcı kullanmaları gerekirdi.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
- Beğen 1
Yorum
-
Nwakaeme kıçını çevirip 1-2 pas atacak diye 90 dakika sahada kalacaksa, wallaha kapatalım klübü, ha yönetime mesaj niteliğinde bu kadar uzun süre sahada tuttuysa hoca, kusura bakmasın ama buradı dingonun ahırı değil, hem yönetime başkana laf söyletme, hemde sahada birilerine mesaj gönder, ha yok bizim bu yılki oyun planımızın ana aktörlerinden biri olarak düşünüyorsa hoca Nwakaemeyi, o daha kötü ki, öyle bir durumda normal bir başkan ve yönetim bugün hocayı kapının önüne koymalı.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Wakame sakatlanmış Tekke kendisiyle gurur duyabilir..
milletin hocası normal zekalı ve bilime inanıyor oyuncunun değerlerine göre oyundan alıyor..
bizimkide yeni ve garip buluşlar peşinde..
civa gibi 22 yaşında çocuğu oyundan alıyor 35 yaşında adamı sahada tutuyor..sonrada maç sonu yaşlı oyuncularımızdan dolayı baskı yedik diyor..
samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
en son Çimşir 5-0 kazandığımız Erzurum maçının rövanşına kar-buz içersinde oyuna atmıştı adamı ve sakatlanıp Şampiyonluğun kaçmasına etki eden bir tutum sergilemişti..
Tekke Hoca dan millet gençlere şans versin dye bekliyor..üstün zekalı ve farklı hocamız..Ümariye hazırlık derbisinde 90 dakika
Persepolis avrupa maçında 45 dakika ..zob ahan maçında ise 30 dakika Wakameyi izleyerek nasıl bir oyuncu olduğunu keşfetmiş..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
Biz kulüplere teklif götürüyoruz , 1 liralık oyuncuya 10 lira istiyorlar söylemi yönetim ağzı söylemidir.İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İşte aslında sormuş olduğun sorunun cevabını tekke şu şu mevkilere oyuncu istiyorum diyerek veriyor.Kendi konumunu korumak için veriyor tam olarak.
Yönetime arka çıkarak veriyor çıkmayarak veriyor bu farklı mevzu.Ama transfer istediğini bir şekilde sürekli söylüyor.Herkesin söylem dili farklıdır tekkenin ki de bu demek ki.Bu durumdan rahatsız olmasa neden sürekli transfer istiyorum desin.
Ama biz burda sanki tekke yönetime tamamen arka çıkıp transfer yapmasalar da olur demiş gibi olmayan bir konuda fikir üretmeye çalışıyoruz.Adam transfer istemini sürekli dile getiriyor mu getiriyor bitti.Millet bayılıyor kaosa isteniyor ki ben transfer istiyorum ama yönetim yapmıyor tüm suç yönetimde diye çıkıp açıklama yapsın.Bunu söylese bırak transferi kulübün başında yarını göremez yarını
Tekrar ediyorum , Fatih Tekke ' nin kulübün bu tarafında işi yoktur. Zira Sportif direktörlük koltuğunda oturan bir kişi vardır . Mümkünse o girsin bu takım işlere .
Kendisi belirli mevkilere belirli özelliklerde isim talep eder ve yönetimde mümkün mertebe bu bölgelere takviye yapar .
TV karşısına geçip ," istedikleri fiyatları biz veremiyiz , biz teklif yapınca şu kadar para istiyorlar bu şartlar altında o oyuncuları alamayız söylemleri tamamen yönetimi korumaya yönelik hareketlerdir . " Ve kendisinin kesinlikle içinde bulunmaması gereken kısımdır.
Onun haricinde eksik bölgeleri söylüyor oluşu , bu sözlerden sonra da bi anlam ifade etmez.
Tabi bunların tamamı benim fikrim. Başkaları farklı düşünüyordur , o görüşlere de saygım sonsuz .
Yorum
-
16 yaşındaki çocuğu Şampiyonlar Liginde oynatıyor adamlar, 20 yaş bize erken, onlar için geç bile.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ben izlemedim bilmem tanımam,
Belki haklı olabilirsin ama yeni Yaya Ture ise ne bize bırakırlar, ne bizimlikerde YayaTure alacak vizyon var diye endişelenmekte de ben haklıyım
Hayırlısı,
bekleyelim bakalım tombaladan kim çıkacak, eldekileri aratacağından, seneye de onlardan kurtulmaya çalışacağımızdan eminim, ED dan bu kulübe ve camiaya hayırlı iş çıkmaz
Yorum
-
Aklın yolu bir,İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaka'nın sakatlık ciddi görünüyor.
Kendisini yormayıp tazminatının bir bölümünü verip yollayalım. Boşuna kontenjan meşgul etmesin. Geri dönemez kolay kolay
kesinlikle ikinci bir seçenek düşünmeden bu dediğin yapılmalı,
ama kim takar kontenjanı, kim takar TS nin kaybolan milyon eurolarını 🥺😡
Yorum
-
Abi adam yaşlı yorulmuş belli. Ha sakatlandı ha sakatlanacak diye bekliyorsun artık izlerken. Nasıl oyundan çıkartmadı anlamak mümkün değil. Bir pozisyonda Waka'ya omuz atıp yere düşürdü adamın biri. İlk defa gördüm.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Herkeste yaşlı oyuncu var ama onlarda bu kadar sık sakatlık yaşanmıyor. Waka maalesef müzmine bağladı. Onu artik yok sayacagiz ama keşke 1+1 imzalasaydık, yaşlıya uzun ve garanti maaşlı kontrat vermemek gerekiyor şunu hala öğrenemediler.
Visca hariç yedek kalmadı onun da Kocaeli macindaki tavrı hoşuma gitti, koşmuyor mücadele yok mental bitmş. Bize kanatlarda kullanabilecegimiz genç, yaratıcı ve skorer birisi gerekiyor.
Gerçi daha orta saha alamadılar. Sanki dunya yildizi alacaklar, neyi bekliyorsun kimi bekliyorsun bonservissiz oyuncu da mı yok? Kasimpasa macina da çık Okay ile gör ne oluyor."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum