Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

20 senedir bu mecrada senin gibi üst perdeden ahkâm kesenlerin goygoyunu her daim elimin tersiyle şöyle bir kenara koymuşum, ciddiye bile almamışim, bu saatten sonra da almam.
    Yav benim sana söylediğimi sen bana atıyorsun 2 mesajdır, 20 senedir bu mecrada olmanın şımarıklığı var, patron edası var yapma diyorum aynısını ben yapıyormuşum gibi bana tekrarlıyorsun, belki iyi bir abimizsin saygısızlık yapmadan bırak bu işleri diyorum anlamıyorsun, 20 değil 200 senede burda olsan kucaklayıcı ve yapıcı olmazsan itici oluyorsun diyorum anlamıyorsun.
    Oğuz Zeytin de baya eski sanırım biraz onu takip et istersen, eskilere saygı nasıl duyulurun örneği, sen ise höt hüt diyon boyuna.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      irfanın ne mal olduğunu görmemek için 24 saat yagosabuncunun twitter hesabından çıkmamak lazım. Ama siz irfanı bu kadar çok seviyosanız feneri tutabilirsiniz gerçi artık fenrde de oynayamıyor. başakşehire geri döner belki başakşehir maçlarını takip edersiniz
      hayır bilmediğimden soruyordum. bildiğiiniz birşey varsa anlatın da biz de öğrenelim diye yazmıştım. Hayır baktım da hesabına birşey bulamadım.

https://x.com/search?q=from%3Ayagosabuncuoglu%20kahveci&src=typed_query&f=live
      En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.10.2025, 13:57.

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayır bilmediğimden soruyordum. bildiğiiniz birşey varsa anlatın da biz de öğrenelim diye yazmıştım. Hayır baktım da hesabına birşey bulamadım.

abi benim fenerli bir arkadaşım var uzun süredir taraftar adam, nasıl ki bugün barış yurdusevenin söylediklerini biz ciddiye almayız kim bilir kim ısmarlamış haberi deriz fenerliler de kendi kulüplerinden ısmarlama haber alan gazetecileri biliyolar

basındaki haberleri gördün mü? hem fatih tekke özel olarak istiyormuş ve irfan da 3 milyonluk maaşım karşılanabilecekse okeyim diyormuş

yağızın hesabını açıp aleni olarak bir şey görebilmek zor tabi ama kendi canlı yayınında "kadro dışı değil" açıklaması yapan yağızın kadro dışı haberini aldığı andaki surat ifadesini bir görmelisin

irfanı alalım 1 ay olmadan oyuncularımız hakkında eğlence gece hayatı haberleri çıkmaya başlar, entrikada sınır tanımaz böyle tipler UZAK DURMALIYIZ

Yorum

Yahu kusura bakma ama gelip üst üste 3 maç koparsa en nefret edeni bile fanatik seveni olur.
          Bu futbol hayatın kendisi değil, işini iyi yapıp taraftarını sevindiren ve 5 kez dünyaya gelse 5 kez cenneti yaşayacak paraları kazanan insanlar. Bu işi bu kadar anlamdirmanin olayı ne anlamadım.
          Günü kurtarır gelip 3 maç kazandırsa. DEğil uzun, orta vadede bile başına gelecek şey Fener'de yaşadıklarından farklı değil.
          Nefret ve fanatizm üzerinden değil, gayet dengeli bakış ile yorumlamak lazım meseleleri.
          Bu iş bir takım oyunu, yaşı geçmiş, özellikle yerli papazların göz boyamak dışında bir faydası yok olmayacak da. Bu bireysel bir spor değil.

Kazandıkları paranın bahsettiğimiz konu ile bir ilgisi yok.
          Bu yorum üzerinden rahmetli dedemin, 22 kişi koşup para kazanıyor, siz de izlemeye para mı veriyorsunuz yorumuna erişiriz.
          Oradan da madem öyle bu saatte işimiz gücümüz yok da bu işe kafa yorup vakit mi ayırıyoruz diye devam ederiz.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            u20 dünya kupasında yetenekli topçu olmadı mı. arjantin-fas finali oynanacak. fas futbolu acayip gelişti. çok iyi oyuncular yetişiyor. oradan bir oyuncu alabilsek iyi olur. hatta güney amerika dan niye transfer yapmıyoruz anlamıyorum. asya da olabilir. japonlar da iyi.

Hangi ülkeden olursa olsun fark etmez bize lazım olan oyuncu profili kadro kalitesi daha yüksek rakiplere karşı şampiyonluga oynayan bir takıma geldiğinin bilincinde olacak karakteri sağlam sorumluluk almaktan çekinmeyecek fizik gücü yüksek savaşci rûha sahip olacak kendisi ve ailesi şehir ve takıma aidiyet duyacak

Yorum

Yahu kusura bakma ama gelip üst üste 3 maç koparsa en nefret edeni bile fanatik seveni olur.
              Bu futbol hayatın kendisi değil, işini iyi yapıp taraftarını sevindiren ve 5 kez dünyaya gelse 5 kez cenneti yaşayacak paraları kazanan insanlar. Bu işi bu kadar anlamdirmanin olayı ne anlamadım.
              Fatih abim bırak İrfan Can'ı falan allasen ya ne güzel takımda kolej havası var böyle kaşarlanmış adamlar o havayı bozar bütün düzeni yerle bir eder

Yorum

• İrfan yaşını almış papaz oyuncu tam. Ortamı buldu mu özellikle yabancı oyunculara üstünlük kurmaya çalışır ki çalışmış da.

Onur da öyleydi Burak da. Onur yıllarca Yumlu Akbaş gibi leş stoperlerle oynadı da Medjani'ye çektiği azarı çekmedi. Burak da kariyeri bitince öğrendik onunla kavga bununla tartışma. Uzak dursun. Ha illa getireceğiz deniyorsa Ozan'ı anında şutlayacaksın

Yorum

Ne adamliğindan bahsediyorsun, neyin adamlığı? Bu takımı şampiyon yapan Abdullah Avcı şuan Trabzonspor taraftarınin % 70'inin gözünde adam değil muamelesi görüyor. Eee, sonuçta seni şampiyon yapmışmi yapmış bitti gitti. Pereira bı kamyon lahana yaprağına oynamadı bu takımda, herkes parasıyla oynuyor. Bak takımın kaptanı Uğurcan parayı buldu kaçtı gitti. Zikindemi Trabzonspor. Herkesin adamlığı kendine. Boş bu adamlık lafları. İş yapan kim varsa parasını ver al.
                  en son ahmet suat ozyazicinin cenazesine ne katildi ne bas sagligi diledi. Mehmet demirkol buna besiktas mi trabzon mu diye sordu besiktas dedi. Trabzona ikinci gidisimde kirgindim hem fener hem milli takim isim olmadi diyordu sayin avci hocaniz. Sosyal medyadaki elestiriler icin sosyal medya buhar olup ucar diyordu ardindan bu kez is ornganize kotuluge dondu. Bunun telefonunu bulup arayip kufur etmisler. Traraftar dovdurme olayi da var. Tribunlerde zorla kendi propagandasini yaptiran parayla tutulmus insanlar goruyorduk. Pereira da parayla oynadi ama parasini alip isini yapmanin da otesine takimi ve sehri sahiplendi kaptanlik vazifesini de layigiyla yerine getirdi. Kadroda olmadigi maclarda bile deplasmana gidip maci tribunden izliyordu. Sehirde megafonla anons yapip traftari maca cagiriyordu. Kaybedilen maclardan sonra sinirli bir sekilde duvarlari falan yumrukluyordu.
                  İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şampiyon olduğun sezonun ilk yarısı kendi sahanda Djanny 1-2 gol kaçırdı diye tribünlerin büyük bölümü habire tepki gösteriyordu herife. O Djanny şampiyonlukta irade koyan 5 adamından biriydi. Aynı şekilde Abdulkadirin iç saha maçlarında yuhalanmadigi maç yok. Abdullah Avcı bu adamları kazanmak için götünü yırttı, her iç saha maçından sonra basın toplantılarında yapmayın etmeyin diye yalvardı taraftara. Ama işte bu taraftar bunları kavrayacak mantaliteye sahip değil ki. O Abdullah Avcı geldiğinde Afobe, Marlon gibi acayip adamlarla ligin dibinden alıp 4.siraya çıkardı takımı ve birkaç net transfer ile lig tarihinin en katmerli şampiyonluğunu yaşattı bu kulübe. Ertesi sene başarısız oldu diye yemediği küfür kalmadı. Bu ülkede futbol bu. Onun için onun bunun adamlığı umurumda olmaz. Bizi Aykut kocaman bile şampiyon yapacaksa profesyonellik gereği zerre düşünülmez. Bu kulübün gelmiş geçmiş en büyük düşmanı Hacıosmanoğlu denen züppe 2.5 sene yönetti dimi. Zerre adamlık varmi bunda çıkıp biri söylesin. Ya da şimdiki her lafı yalan, riya olan Ertuğrul. 2.5 senedir salladigi yalanlardan makale yapılır makale. Adammı şimdi bu. Eee?
                  newton takimla yeni sezonda 7 maca cikti. Avci Newtondan devraldigi kadro bir onceki sezon sampiyonlugu kil payiyla kaciran kadroydu. Sorloth, Sosa, Novak gitti. Yerlerine Marlon, Djaniny, Afobe, Baker alindi. Ekstradan stoper Vitor Hugo ile Edgar ie geldi. Kadro o kadar kotu degildi. Ekuban, Yusuf Sari, Abdulkadir Omur, Nwakeme falan vardi. Devre arasi Bakasetas, Berat ozdemir alindi. Afobe ile Bakera hic cop deme adamlar bizden sonra Championshipde gayet iyi isler yaptilar. Ayrica Afobe nin bizde 12 tane 90 dakikada 1012 dakikada 5 golu gozukuyor. Avci adami surekli son dakikalarda oyuna aliyordu. O sezon Ekuban 11 gol 4 asist yapti. Djaniny 9 gol 2 asist, Nwakaeme 7 gol 7 asist, devre arasi gelen Bakasetas 6 gol 2 asist, Baker 2 gol 5 asist yapti. Eddie Newton Kasimpasa maciydi sanirsam rakip deli gibi uzerimize gelirken ortasahadan Abdulkadir Parmak di sanirim onu cikarip Djaniny yi oyuna almisti ve onde oldumuz maci kaybetmistik. Koita da o mac gol atmisti. Adam o derece futboldan anlamayan hocaydi. Nwakeme yi iceride oynatip Serkan Asana bos alan aciyordu. Kanat oyuncularinin surekli iceri de oynamalarini istiyordu. Tabi o donem hakem halariyla puanlar da kaybetmisti Newton. Yine de yerine gelen Avci Newtona gore biraz daha iyiydi. Tabi o da sebepsiz yere Joao Pereira ile takisti ve gondermisti.
                  Sezon başı Trabzonspor yapan transfer sayısı: ➤ Piyasa Değeri ➤ Bonservis ➤ Mevki ➤ Eski kulübü ➤ Transfer dönemi

Dies ist die detaillierte Ansicht für den Verein Trabzonspor mit Leistungsdaten zum Wettbewerb Güncel sezonun toplam istatistiği .
                  En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.10.2025, 13:18.

Yorum

• Irfancan makul bir ucrete 800 - 900 bin euro maas ve yarim sezon veya 1,5 sezon kiralik alinacaksa denenebilir. En son ocak 2025 e kadar Fenerden 800 bin euro aliyordu. Ocak 2025 de sozlesmesi 3 yil uzatildi ve maasi 1,5 milyona cikartildi. Lakin Irfancanin bize gelmek isteyecegini zannetmem, Kasimpasa, Basaksehir veya Besiktasa gider. Istanbul disina cikmak isteyecegini zannetmem. En kotu Ankaraya gider. Dogma buyume Ankarali. Annesi Yozgatli babasi Corumlu yine Ankarayq yakin iller. Gece hayati falan deniyor da ne biliyim adam 2021 de evlendi. Liseyi bitirdikten sonra Gazi universitesi Besyo ya girmis. Az biraz kulturlu de olabilir mi acaba diye dusunuyor insan. Neyse Fenerden asil alinabilecek oyuncu Emre mor. Bedavaya bile oynar o cocuk. Para mara isteyecegini zannetmem, kotu cikarsa cok bi kaybin olmaz. Bir de Galatadaki Yusuf demir var ama o yabanci statusunde sanirim.

Edit: Irfancan ve Cenk tosun icin iki oyuncunun Saadettin saran ile gorusup ozur diledikleri ve Saranin da teknik direktor Tedesco ile gorusup eger onun da onqyini alirsa iki oyuncuyu affedecegi soyleniyor. Sanirim bu Irfancan olayi da havaya sikılmış boş kurşun gibi duruyor.
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 17.10.2025, 14:01.

Yorum

Irfancan makul bir ucrete 800 - 900 bin euro maas ve yarim sezon veya 1,5 sezon kiralik alinacaksa denenebilir. En son ocak 2025 e kadar Fenerden 800 bin euro aliyordu. Ocak 2025 de sozlesmesi 3 yil uzatildi ve maasi 1,5 milyona cikartildi. Lakin Irfancanin bize gelmek isteyecegini zannetmem, Kasimpasa, Basaksehir veya Besiktasa gider. Istanbul disina cikmak isteyecegini zannetmem. En kotu Ankaraya gider. Dogma buyume Ankarali. Annesi Yozgatli babasi Corumlu yine Ankarayq yakin iller. Gece hayati falan deniyor da ne biliyim adam 2021 de evlendi. Liseyi bitirdikten sonra Gazi universitesi Besyo ya girmis. Az biraz kulturlu de olabilir mi acaba diye dusunuyor insan. Neyse Fenerden asil alinabilecek oyuncu Emre mor. Bedavaya bile oynar o cocuk. Para mara isteyecegini zannetmem, kotu cikarsa cok bi kaybin olmaz. Bir de Galatadaki Yusuf demir var ama o yabanci statusunde sanirim.

Edit: Irfancan ve Cenk tosun icin iki oyuncunun Saadettin saran ile gorusup ozur diledikleri ve Saranin da teknik direktor Tedesco ile gorusup eger onun da onqyini alirsa iki oyuncuyu affedecegi soyleniyor. Sanirim bu Irfancan olayi da havaya sikılmış boş kurşun gibi duruyor.
                      irfan canın 800 bin euroya oynadığı doğruysa??? Kalitesine göre dunyanin gelmiş geçmiş en ucuz futbolcusu olarak tarihe geçmesi lazım basaksehirde kalsa daha fazla alırdı !

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İrfan yaşını almış papaz oyuncu tam. Ortamı buldu mu özellikle yabancı oyunculara üstünlük kurmaya çalışır ki çalışmış da.

Onur da öyleydi Burak da. Onur yıllarca Yumlu Akbaş gibi leş stoperlerle oynadı da Medjani'ye çektiği azarı çekmedi. Burak da kariyeri bitince öğrendik onunla kavga bununla tartışma. Uzak dursun. Ha illa getireceğiz deniyorsa Ozan'ı anında şutlayacaksın
                        Kendine güvenen kaliteli her yerli oyuncu kendinden fazla para alıp sahada gezen vasat yabancı oyuncuyla takışır gs,da uysal yerlilerde baş kaldırdı maaşları artırıldı
                        sen bizim evladımız diye az parayla oynayan yerli oyuncular dönemi bitmek üzere

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kendine güvenen kaliteli her yerli oyuncu kendinden fazla para alıp sahada gezen vasat yabancı oyuncuyla takışır gs,da uysal yerlilerde baş kaldırdı maaşları artırıldı
                          sen bizim evladımız diye az parayla oynayan yerli oyuncular dönemi bitmek üzere
                          Aynı şekilde kendine güvenen her yabancı oyuncu, kendinden fazla para alıp sahada gezen vasat yerli oyuncuyla takışır. Açıkçası sahada gezen vasat oyuncuların dönemi hiçbir zaman bitmez. Bi yerden kovulurlar, başka bir camia ona kapılarını açar. Şikeciler ilk kez doğru bir hamle yaptı ve bu vasatı gönderdi. Onların beğenmeyip gönderdiği bu rezili bizim bazı taraftarımız çok sevdi nedense. istanbul kulüplerinin artıklarını toplamak en iyi yaptığımız iştir
                          En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 17.10.2025, 18:25.

Yorum

• Avrupada final oynayan U 19 takımının en iyi oyuncusu A takımdan u 19’a geri gönderildi, irfan can kadar tartışılmadı şu forumda

Yorum

• Safa Can Konuksever: "Fatih Tekke'yle alakalı 'Tesislerden hiç çıkmıyor' desek yalan olmaz. Trabzon'da evi var ama hep tesislerde kalıyor. Neredeyse sabahlara kadar maç izlemek, rakip analiz etmek, oyuncuların ve takımın performansını nasıl değiştirebilirim veya farklı formasyon olarak neler uygulayabiliriz üzerinde kafa yormakla geçiyor. Tam anlamıyla zamanının yüzde yüzünü Trabzonspor'a ayıran bir teknik adamdan bahsedebiliriz.
                              Hoca için aslında zor ve stresli bir süreç. İnsanlar Fatih Hoca'nın ne kadar emek verdiğini bilsin. Hocanın 10'a yakın ilaç kullandığını biliyorum. Strese bağlı rahatsızlıklar geçirdi. Dolayısıyla bu kadar kafayı takmış, Trabzonspor'a odaklanmış bir teknik adam var."​

Yorum

Safa Can Konuksever: "Fatih Tekke'yle alakalı 'Tesislerden hiç çıkmıyor' desek yalan olmaz. Trabzon'da evi var ama hep tesislerde kalıyor. Neredeyse sabahlara kadar maç izlemek, rakip analiz etmek, oyuncuların ve takımın performansını nasıl değiştirebilirim veya farklı formasyon olarak neler uygulayabiliriz üzerinde kafa yormakla geçiyor. Tam anlamıyla zamanının yüzde yüzünü Trabzonspor'a ayıran bir teknik adamdan bahsedebiliriz.
                                Hoca için aslında zor ve stresli bir süreç. İnsanlar Fatih Hoca'nın ne kadar emek verdiğini bilsin. Hocanın 10'a yakın ilaç kullandığını biliyorum. Strese bağlı rahatsızlıklar geçirdi. Dolayısıyla bu kadar kafayı takmış, Trabzonspor'a odaklanmış bir teknik adam var."​
                                https://m.facebook.com/story.php?sto...61559249002619

Böyle yoğun çalışma tarzı iyi sonuçlar getirmezse sonu depresyonla biter görev dağılımı birlikte çalışma uyum iletişim vs bütün bunlar birlikte yapılacak işler tek başına herseyin üstesinden gelirim demeyeceksin yeri geldimi izin yapacaksın futbol konuşmayacaksın biraz kafanı dinlendirip zinde bir şekilde maç gününde formunda olacaksın stresli yorgun ve uykusuz oldunmu iyi düşünüp oyunu okuyamazsin ani kararlar veremezsin
                                En son objek tarafından düzenlendi; 17.10.2025, 20:47.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X