Portekizli adamdan zarar gelmez gelsin. Ama satın alma opsiyonlu gelsin. Opsiyonsuz adam istemez
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVakeme ile Visca'ya alacağı neyse komple verilip feshedilmeli bugün. Zaten yönetim yeterince eleştiriliyor. Kimse ekstra birşey demez onlara ödenen paralara.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hocam sizinle benim aramdaki fark . Ben resmi yayınlanan şeylere göre konuşuyorum.
Siz Trabzonx diye bir gazetenin yazdığı yazıya göre yorumluyorsunuz .
Elden para ödeniyor olsa dahi ne kadar ödendiğini yönetim dışında bilebilecek kimse yok . Dolayısı ile ödeniyormuş , yapılıyormuş , oluyormuşa bakmanın bir faydası yok . Biz de buradayken , daha fazlası ödendiğini herkes biliyor derken tahmini şekilde konuşuyoruz. Resmiyette o iş öyle değil .
SPK ya açık bir kulüpsün. Kulübünün kasasından çıkan para da giren para da buranın takibinde . Aksi bir durumda yolsuzlukla direkt olarak karşı karşıya kalırsın , hisselerin borsada dibi görür .“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Var mı satın alma opsiyonu?
Bence ailecek mutlu olacaklar Trabzon'da. Kalmak isteyebilir, üst düzey bir takımdan teklif almazsa.
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bence direk biz vazgeçtik bu adamdan. Maliyeti de az sayılmaz çünkü farklı bir karar alınmıştı1 milyon euro piyasa değeri olan adamı 5.5 milyon euro ' ya transfer eden bir takım , piyasa değeri 8 milyon euro olan adamı ne kadara transfer edeceğini düşündü ki acaba .
Bana bu haber nedense çok üfürme gelmişti. Zaten adamın bizi tercih etmesi için de bir neden yoktu .
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hemen alsınlar.
Şuan zaten kontenjan dolu .
Onana için dahi yer yok .
Adamı alabilmek için hem visca hem de nwakaeme'den çıkmak gerekiyor .
Ya da Sikanı herhangi bir kulübe kiralık olarak gönderecekler . Başka çözüm yok gibi .
Yorum
-
İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Onana'da bir Sörloth durumu yaşayabiliriz. Nasıl satın almadan adamı satabildiysek az biraz yöneticilik potansiyeli olan bir yönetim varsa bizde adamı bu şekilde satmayı planlayabilir.
Benjamin boucharie form tutar Fas milli takımındaki bir iki kez oynayabilirse iyi piyasa yapabilir
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Jota Silva ismi doğrudur.
- Beğen 1
Yorum
-
Visca Bey inanılmaz performansından dolayı kapmış olduğu kontrattan çıkmak istemiyormuş .
Ya da Sikanı herhangi bir kulübe kiralık olarak gönderecekler . Başka çözüm yok gibi .
Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Visca Bey inanılmaz performansından dolayı kapmış olduğu kontrattan çıkmak istemiyormuş .
Yorum
-
Aha da yönetimin samimiyetinin ortaya çıkacağı zaman. Eğer zerre samimiyetleri ve iyi niyetleri varsa şu an sözleşmesini eline almış boşta olacak olan adama devre arası alel acele yeni sözleşme verdikleri gibi şimdi kurtulup yerine Jota’yı getirirler.
Ha yok kendilerinin zorla uzatma yaptığı adamı bahane edip de parasını verip yollamayıp transfer yapmazlarsa kimse iyi niyetten, samimiyetten bahsetmesin.
Yorum
-
İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu konu buralara Muçi için resmi açıklama olmadığından geldi. Hala da yok. Bahsi geçen site kaynak olarak menajerleri ve kulüplerin içindeki insider'ları gösteriyor. Bartra ve Gomez'in gerçek maaşları o zaman çok konuşulmuştu. Trabzonx sitesini Google'dan dönen ilk sonuç olduğu için verdim. Valencia'nın Uruguay milli takımında oynayan santrforunu 3 milyon € bonservis ve 1.75m € maaşla transfer ettiğimize inanıyorsanız kendi bileceğiniz iş.
Bonservisin yanlış bildirileceğini düşünmüyorum . Zira adam Valenciada istenmeyen isim konumundaydı.
Maaş konusunda da dediğim gibi , belki daha fazla verilmiş olabilir ama bu cümleden sonra her yazdığım bir varsayım olur .
Bu tip şeylerin ucunun açık bırakılmaması lazım . Diğer türlü benim ya da sizin bildirdiğiniz şekilde bilgi kirlilikleri oluşuyor.
Yorum
-
Samete 3 m euro çekmişler olmamış ama işin komik tarafı Hoca ısrarla istemişbu arada yabancı transferini kapatmışız, sözde Visca gitmek istemiyormuş, ulan Visca niye gitsin kapı gibi sözleşmesi varken, adamı para ile ikna etmedikten sonra birde triplere falan girmiş Visca efendi instasını falan kapatmış.
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- objek
- bilginsem
Yorum