İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kötü kadro dediğiniz kadro şu anki kadrodan daha iyiydi 3,üncü oldu kupada final oynadı!ED yönetimi sağ olsun her sene beterin beterini yaşatıyor .
Şampiyon olduğumuz seneden sonraki senelerde sırasıyla ; 6 , 3 , 7 . olduk hocam . Ne kadrosundan bahsediyorsun sen .
Kupada final oynama kısmına gelecek olursak bizim tarihimize dönüp baktığımızda en kötü sezonlarımızda dahi yarı final , final genel olarak geldiğimiz aşamalar . Ki bunda kura şansı da var , kulübün bu konudaki tecrübesi de var . Final oynadık dediğimiz sene karşılaştığımız rakipler sırasıyla = İçerde ; Çorum , Manisa . Dışarda ; Gençlerbirliği . İçerde ; başakşehir karagümrük ve dışarda karagümrük . Yani öyle final oynadık falan kadromuz inanılmaz gibi gösterse de öyle bişey yoktu .
beşiktaş finalinde olimpiyatta , 6saray finalinde antepte tribündeydim . Nasıl top oynayamadığımızı çok iyi hatırlıyorum .
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Olay nedir tam renkdaş ?geldi koluna girdi Onana'nın, anlattı işte, biz seni biliyoruz, kulübü ayağa kaldır, seninle dalga geçenlere bakma sen müthişsin vs. vs. bi konuşma yaptı tercümanımız da çevirdi.(umarım kendi istediği gibi çevirmiştir) Senle dalga geçiyorlar boşver vs. vs. muhabbetleri ne abi
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Havaalanından çıkıp araca giderken üçlü çektirmeden önce bir tribün liderimizgeldi koluna girdi Onana'nın, anlattı işte, biz seni biliyoruz, kulübü ayağa kaldır, seninle dalga geçenlere bakma sen müthişsin vs. vs. bi konuşma yaptı tercümanımız da çevirdi.(umarım kendi istediği gibi çevirmiştir) Senle dalga geçiyorlar boşver vs. vs. muhabbetleri ne abi
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Imza atmasini bekliyorlardir. Imza atmadan ucak yollayinca dalga geciyorsunuz. Ayni anda bu sefer de paylasim yapmadiklari icin kiziyorsunuz. Ne yapsalar suc.
Artik ciddi sekilde buradaki üyelerin kötü niyetli oldugunu düsünüyorum. Sarmaya yer ariyorlar, ne yapsalar suc, yapmasalar da suc.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleImza atmasini bekliyorlardir. Imza atmadan ucak yollayinca dalga geciyorsunuz. Ayni anda bu sefer de paylasim yapmadiklari icin kiziyorsunuz. Ne yapsalar suc.
Artik ciddi sekilde buradaki üyelerin kötü niyetli oldugunu düsünüyorum. Sarmaya yer ariyorlar, ne yapsalar suc, yapmasalar da suc.En son Anıl C tarafından düzenlendi; 3 gün önce.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Sana sonuna kadar katılıyorum. Fatih hocaya sallamalar, transferlere sallamalar, Onana'ya sallamalar. Ben sabırla bekliyorum. Günü gelince yazacağım.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Yanıldığında onu da yaz ama çünkü bu işin sonu başarızlığa gidiyor ve bunu görmemek imkansız.
- Beğen 2
Yorum
-
Yanıldığında onu da yaz ama çünkü bu işin sonu başarızlığa gidiyor ve bunu görmemek imkansız.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- Numan Yerlikaya
- objek
- bilginsem
Yorum