Sevilla nın ilk 11 inde ortasahada oynayan bir futbolcuyu bugün istesen en az 10 milyon çekerler. Ve biz bu oyuncuyu resmen bedava yolladık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevilla nın ilk 11 inde ortasahada oynayan bir futbolcuyu bugün istesen en az 10 milyon çekerler. Ve biz bu oyuncuyu resmen bedava yolladıkTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Pazarlaması rezaletti o ayrı mesele gel gelelim geçen yıl devre arasına kadar oyuncu maksimumunu yansıtmasada iyi performans gösterdi ve satmadık adam futbolu bıraktı. Tamamen yönetimsel kimse hoca demesin sezonda 3 hoca gördü adam. Mendy konusunda kendi adıma söyleyeceğim tek şey ciddiye almadı.
hatta daha farklı bir bakış açısı ile farklı bir şey söyleyeyim. olmadık oyunculara olmadık paralar veren bir yönetimi de o paraların verildiği oyuncu da dahil hiç bir oyuncu ciddiye almaz.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk transferin son günü Jota, Sazdağı, Cerny transferleriyle ligde 3.lük hedefi koydu, istesek bu oyuncuları bizde alabilirdik ama bizim hain kişi çerçöpe dağıttı paraları, Bjk ligi 3. bitirir Trabzonspor ilk 5'e giremez..
Adamlar 3.olabilmek için 100 milyon Euro üzerinde para harcadılar .
GS ve FB bu seviyelere çıkmışken yapılması gereken yatırımlık oyuncu almakti. İleriki senelere yatırım yapmak, borcu azaltmak, bu süre içerisinde de mucadeleci koşan bir takım kurmak ana hedef olmalı.
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünkü maçta gökhanı dikkatle izledim.Gökhan çok sıradan bir futbolcu.İyi ki alınmamış.3-5 maç oynayacak diye 1.5 m euro buna verilmezdi.Ozan onun kadar sağ bekte idare eder
Ama cerny yi 7 milyon eurolara bizim almamız lazımdı. Sol kanatta oynayabiliyor mu bilmiyorum ama. Sağda malum zubkov var.
- Beğen 1
Yorum
-
Foruma kaç gündür giremiyordum takımın durumunu herkes gibi parlak görmüyorum. Bizi asıl üzen Trabzonsporun büyüklüğünden bi haber yönetici ve teknik heyete eşlik edecek taraftar kitlesi de olması. O zaman esas beyin ölümü gerçekleşir ben çok üzgünüm. Orta sahasiz bir takıma bir milyonluk adamlara 5 milyon verilip takımın adeta çöplüğe dönüştürulmesine.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Bu takim cok genc kaldi. Ligin en genc kadrosu 24,9 bizden bir genc takimla 0,6 yas farki var.Takim tecrübesiz tecrübeli olanlar ya yeteneksiz ya yasli ve pili bitti. Isimiz bu sezon zor ama ligin kalitesi ile gene 3-7 arasi bitiriz.
Ama böyle genc takim ile Avrupaya gitmelisin ve turlar gecmelisin yoksa deger katamamasin topculara.
Yanlis hesaplamadiysam visca ve waka saymasak yas ortalamsi 24,11 oluyor.Avrupada cogu ligin bile ortalamanin altindayiz.
Savic cikart 23,72 oliyor.Transfermarkta yasa göre siralam yaparsan yas piramidi 28 birden 26 düsüyor sonra 3-4 oyuncu sonra 22-18 skalasina. Bu ne gösteriyor takimin tecrübe ve liderlik eksi var ve genclerde performans degisiklilkler olacak.Tecrübe yok büyük mac piskoloji kaldirma sorunu olacak her macta hata yapma potansyeli var.
Bu sezon transfer planlamasi fiasko!!!En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 10 saat önce.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bjk çok saçma bir süreç yasiyor. Yine çok acildilar. Tüm oyunculardan yüzde yüz bile verim alsalar olacakları en fazla 3.luk.
Neredeyse hiç yatirimlik oyuncuları yok. Çok ama çok mantıksız bir kadro planlaması var .
İşin savunma tarafında hiç yoklar. Aşırı dağınık Başakşehir bile yeniyordu bjkyi ki saçma kırmızı olmasa bjk zor yenerdi .
Bjk 3 hafta sonra GS maçını alamazsa lige havlu atacak.
3.luk için çok pahalı bir kadro. Avrupa'da da yoklar.
Mevcut kadrolarından sadece cerny biz de olsun isterdim. Rafa Silvaya bile acaba derim.
bız rıskın otesınde ısler yapıyoruz
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
beşiktaş'ın oynadığı futbol doğru. sene sonu ne olur bilemem. sergen yalçın kesinlikle bir kaç maç daha böyle galibiyet serisi ile giderse beşiktaş beklenmedik yerde ligi bitirebilir. zaten iyi kadroları var. bizim gibi adı sanı duyulmayan 20 yaşındaki çöplere 5 milyon euro bayılmadılar. kaliteli oyuncu her türlü maç çözüyor. sen kayserispor alanyaspor samsunspor teknik direktörü olsan trabzonspor maçlarına 0 puan yazar mısın? çok basit soru sordum. ben yazmam mesela. her şey ortada. 2 sene önce devre arası aldığımız tomas mönye bile takıma hava katmıştı. pepe bile az çok oynadığı maçlarda sahada iyi işler yaptı. bize böyle adamlar lazım. biz oyuncu yetiştirme merkezi değiliz. bu kafa yapısı sıradan anadolu takımı olma emarelerini gösteriyor.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bjkdeki problem 3.olmak için bu kadar para harcanmaz. Ben bjknin yaptığı tüm transferleri biz yapsak çok ciddi eleştirdim.
Adamlar 3.olabilmek için 100 milyon Euro üzerinde para harcadılar .
GS ve FB bu seviyelere çıkmışken yapılması gereken yatırımlık oyuncu almakti. İleriki senelere yatırım yapmak, borcu azaltmak, bu süre içerisinde de mucadeleci koşan bir takım kurmak ana hedef olmalı.
Yorum
-
Bu Olayigbe Muchi bilmem ne karin agrilaridir, alanin da aldiranin da beynine tüküreyim net.En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 7 saat önce.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Doğukan Uçan
- Mehmet Fatih Yavuz
- bahadır2561
- memozcan
- objek
- bilginsem
Yorum