Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
Jota Silva haberi girmiş Nurgül Günaydın ilgi var diye. Oyalama haberi yaptırıyolar
Muhtemel son dakika Jota Silva denendi ama yabancılardan çıkılamayınca askıya alındı ve Trabzonspor transferi kapattı haberi girerler başkanın ekibi. Hiç şaşmaz.
arkadaşlar yeri değil ama çok sıkışık bir anda işsiz kaldım .
istanbul avrupa yakası, bilgi işlem , veri girişi , maliyet analizi , raporlama ve denetim odaklı iş varsa özelden bana ulaşabilir misiniz.
iyi forumlar herkese
Jota Silva haberi girmiş Nurgül Günaydın ilgi var diye. Oyalama haberi yaptırıyolar
O zaman visca yı sal gitsin kanat problemi kalmaz ve mükemmel olur, bide sırtı dönük oynayabilen pasçı bir 10 no alırlarsa ligi süpriz şekilde delme ihtimalimiz oluşur.
Visca yüzünden kanat transferi yapılmadan transfer sezonu biterse, geçen senenin ortasında kendisi ile sözleşme yenilenmesinde payı olan herkese ağır rahmet okuyacağım...
Adam 2 senedir yok, herifle 1.5 milyon euro maaşla sözleşme uzattılar.
Kafanıza turp sıkayım!
Şuan Visca ve Waka'yı takımda tutmak büyük ihanet gerçekten. Otur anlaş gönder gitsin ikiside koca bir sezonda hiçbirşey katamaz bu takıma artık. Yerine sağlam bir 8 ve kanat al. Bekleri yedekleyecek ortalama bir yerlide alıp kapatalım şu işi artık.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum