Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cerny cok iyi transfer, adam direkt etki ediyor maca. Transfer budur. Bizde damizliklari kanat diye alip 5 er 5 er dagittik. Yatacak yerin yok erto
    Cerny çok net bir oyuncu. Direk takımın seviyesini arttıracak bir oyuncu . Bjk yeni gazzelini buldu.
    Bjknin transferlerinden imrendigim tek isim. Bir de gokhani bek rotasyonuna alabilirdik.
    Bizim de bize direk katkı verecek iki oyuncu almamız lazımdı . Bizimkiler zubkov , Onuachu, onana haruc hep yatırımlık aldı, ya tutarsa hesabı.

Yorum

• Gercekten 28 milyon Euro ise çok değil. GS ve FB bin 100 milyon, bjknin 50 milyonlarca olduğunu düşünüyorum.
      Tabi burada Onana, Muci, Savic, Ozan ve ozellikle Nwakame ve visca sırıtıyor.
      Seneye nwakame, visca, onana, muciden çıkacağız .Savicden de cikabilirsek yeniden akıllı bir başkan ve hoca ile tekrardan takım kurarız .
      En son emre6117 tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Besıktaslı degılım ben ama ben bugun besıktas macını ızledım besıktasın bugun atakları ve ısteklı oyununu Trabzonspor gıbı oynadıgını gordum o eskı Trabzon gıbı heveslı ısteklı. cunku oyuncuları da buna uygun. biz bu ruhtan uzaklastık cop oyuncular ve vızyon yuzunden

hanı dıyorum bıze en yakın ataklı oynayan o saldırgan oyunu hep besıktas oynar. lıg uzun maraton ama yaptıkları transferler dogru .

ılk ıkıye bıle gırerler akıllı olursalar.

bana gore gs fb bu sene ıddıalı besıktasın bıle ıddıası var .

bızım altı ve yedıncı olma sekızıncı olma durumumuz var su ankı kadro nazarında

baktım bızımkıler ısırarak oynamıyor bır yerden sonra ulan ben besıktas macını ızlerım hıc olmassa ıkı uc kalıtelı topcu goruyorum hanı o kadar kotu bır transfer ve kadro donemı yasıyoruz kı anlayın dıye dıyorum.

bızde hep tırt malesef. bu gunler gecer ama zaman alacak cok hemen olmaz
        Bjk çok saçma bir süreç yasiyor. Yine çok acildilar. Tüm oyunculardan yüzde yüz bile verim alsalar olacakları en fazla 3.luk.
        Neredeyse hiç yatirimlik oyuncuları yok. Çok ama çok mantıksız bir kadro planlaması var .
        İşin savunma tarafında hiç yoklar. Aşırı dağınık Başakşehir bile yeniyordu bjkyi ki saçma kırmızı olmasa bjk zor yenerdi .
        Bjk 3 hafta sonra GS maçını alamazsa lige havlu atacak.
        3.luk için çok pahalı bir kadro. Avrupa'da da yoklar.
        Mevcut kadrolarından sadece cerny biz de olsun isterdim. Rafa Silvaya bile acaba derim.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beşiktaş'ın oynadığı futbol doğru. sene sonu ne olur bilemem. sergen yalçın kesinlikle bir kaç maç daha böyle galibiyet serisi ile giderse beşiktaş beklenmedik yerde ligi bitirebilir. zaten iyi kadroları var. bizim gibi adı sanı duyulmayan 20 yaşındaki çöplere 5 milyon euro bayılmadılar. kaliteli oyuncu her türlü maç çözüyor. sen kayserispor alanyaspor samsunspor teknik direktörü olsan trabzonspor maçlarına 0 puan yazar mısın? çok basit soru sordum. ben yazmam mesela. her şey ortada. 2 sene önce devre arası aldığımız tomas mönye bile takıma hava katmıştı. pepe bile az çok oynadığı maçlarda sahada iyi işler yaptı. bize böyle adamlar lazım. biz oyuncu yetiştirme merkezi değiliz. bu kafa yapısı sıradan anadolu takımı olma emarelerini gösteriyor.
          Beklenmedik yer dediğiniz 3.luk herhalde .
          Bjknin ilk 2 de kendine yer bulması imkansız. GS ve fbnin çok büyük patlamasi , futbolcular arasında büyük kavgalar çıkması lazım.

Yorum

• Cerny çok iyiymiş. Şikebahçe Rangers maçlarında 2 maçın da en kötüsüydü o yüzden iyi oyuncu olduğunu anlayamamıştık. Bugün ilk kez seyrettik ve iyi oyuncu olduğuna kanaat getirdik. Hatta Cerny'nin iyi oyuncu olduğunu anlayan herkes kendisiyle gurur duymalı. İnanılmaz bir futbol gözünüz var.😎
            En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 1 gün önce.
            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam bugün belçika'dan antrenör misafirlerim vardı. felipe agusto için sordum nasıldır diye. adamın dediği şey şu oldu. "başka futbolcu mu kalmadı 5 milyon euro verecek. isteseydiniz 1.5-2ye de alırdınız bu adamı. burada öyle paralara gitmiyor bu tarz adamlar. iyi işler yapar doğru oyun sisteminde ama 2 milyonluk adamdır en fazla. potansiyeli yüksek ama o potansiyel için o para uçuk bir rakam" otomatik 5 milyon bağlamalar bana mantıklı gelmiyor. bizden istenen rakamlar gereksiz abartılı. kaleci doğan alemdarda olduğu gibi adamlar 1.5 vererek de aldi. bize 5 diyor transfer teklifi verdiğimizde.
              hayır oyuncuların bonservisine ödenen rakam kasıtlı olarak yüksek gösterilip aradaki fark birilerinin cebine iniyor. Kim neye inanıyorsa inansın ama ben kesinlikle Oulai, Olaigbe, Agusto gibi adamlara 5 er milyon verildiğine inanmıyorum. Basın gazeteciler falan hepsi bu işin içinde, hepsine sus payı olarak üç beş birşeyler veriliyordur.

Yorum

• bu maaş listeleri bazı gerçekleri göstermiyor

misal barisiç le nasıl sözleşme feshedildi ? tazminatla yollanan oyuncuların maaşı ne olacak

kiralık gönderilen oyuncuların maaşının ne kadarını biz ödüyoruz

bunları genelde listeye eklemezler

eklenmemiş liste bile çok kötü fiyat performans olarak

arıca son dönemde bolca bonservisle oyuncu aldık ve kar ile satış çok az oldu

genel maaş toplamında eğer bonserviste zarar olursa (ki her sezon oluyor bu) bu maaş tablosu daha da kötüleşiyor

anadoluda millet sadece düşük maaş vermiyor, bide bonserviste vermiyor oyuncu alırken,, biz ise hem yüksek maaş veriyoruz hemde bonservis

özetle zarar çok büyük , listede toplam 28 milyon avro görünüyor, bu ekstra giderleride (bonservis+tazminat) koyarsak çok daha fazladır

bizim için ideal maaş toplam bütçesi 10 milyon avro olmalıdır

oyuncu üst maaş sınırı 1 milyon avro olmalıdır

aldığımız genç ve kariyersiz oyuncuların normalde maaşı 200-300 bin avro seviyelerinde , erdo nedeniyle bu maaşlar veriliyor, külliyen zarar

ayrıca bonservis falan vermem , ha bonservis verirsemde en fazla 1-2 milyon avro bandında olur, karabağ bodo slavia celje pafos proje takımlarım bu şekil yapıyor aga

düşük maaş + galibiyet primi veririm, oyuncu motivasyonunu üst seviyeye çıkarırım bu sayede

misal galibiye primi 10 bin avro olur, adam başı, sezonda 20 galibiyet demek 200 bin avro demek, iyi para bu tarz kariyersiz oyuncular için

200-300 bin avroda yıllık garanti ücretleri olur

felipe olaigbe pina inao benjamin,sikan,baniya,jabol , düşük maaşlı kariyersiz oyunculara örnek, bunları gereksiz şekilde euro milyoneri yaptık, daha kendilerini ispatlamadan,
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayır oyuncuların bonservisine ödenen rakam kasıtlı olarak yüksek gösterilip aradaki fark birilerinin cebine iniyor. Kim neye inanıyorsa inansın ama ben kesinlikle Oulai, Olaigbe, Agusto gibi adamlara 5 er milyon verildiğine inanmıyorum. Basın gazeteciler falan hepsi bu işin içinde, hepsine sus payı olarak üç beş birşeyler veriliyordur.

bonservisten çok verilen maaşlar normal değil

hele sıfır kariyerli bu oyuncular için

genç oyuncuların bonservisi oluyor genelde, ha erdoyu gene kandırıyorlar tabi,misal felipe olaigbe inao benjamin i karabağ pafos gibi takımlar alsaydı en fazla verecekleri bonservis 1 milyon avro olurdu, erdo olduğu için 4-5 milyon avro oluyor

bence maaşlar daha büyük skandaldır bonservise göre, piyasada bu oyunculara bu maaşların verilmeyeceğini herkes bilir, piyasa bellidir
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Besıktaslı degılım ben ama ben bugun besıktas macını ızledım besıktasın bugun atakları ve ısteklı oyununu Trabzonspor gıbı oynadıgını gordum o eskı Trabzon gıbı heveslı ısteklı. cunku oyuncuları da buna uygun. biz bu ruhtan uzaklastık cop oyuncular ve vızyon yuzunden

hanı dıyorum bıze en yakın ataklı oynayan o saldırgan oyunu hep besıktas oynar. lıg uzun maraton ama yaptıkları transferler dogru .

ılk ıkıye bıle gırerler akıllı olursalar.

bana gore gs fb bu sene ıddıalı besıktasın bıle ıddıası var .

bızım altı ve yedıncı olma sekızıncı olma durumumuz var su ankı kadro nazarında

baktım bızımkıler ısırarak oynamıyor bır yerden sonra ulan ben besıktas macını ızlerım hıc olmassa ıkı uc kalıtelı topcu goruyorum hanı o kadar kotu bır transfer ve kadro donemı yasıyoruz kı anlayın dıye dıyorum.

bızde hep tırt malesef. bu gunler gecer ama zaman alacak cok hemen olmaz

bjk yıllardır içerde oynadığı coşkulu futbolu dışarıda oynayamıyor deplasmanlarda kötü oynayarak 3 puan alma kültürüde fb gs kadar oturmamış
                    En son objek tarafından düzenlendi; 1 gün önce.

Yorum

• eğer erdo değilde iyi bir başkanımız olsaydı şu kadroyu 30 milyon avro yerine 10 milyon avro maaşa çok rahat kurabilirdi

ayrıca 25 milyon avro bonserviste kasada kalırdı,

sanırım en kötü fiyat performans kadrosunu kurduk

4 maç 10 puana bakma, tekke ve uğurcan etkisi ile alındı puanların çoğu

kötü başkanlıkta bir örnek daha, karagümrük, süleyman hurma

Das sind die Leistungsdaten von Wesley Moraes vom Verein Sichuan Jiuniu. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

geçen sezon takımı tek başına süper lige çıkaran wesley ile sözleşme yenilememiş, herhalde fazla maaş istedi (tahminim 1,5 milyon avro istemiş olabilir- en fazla)

sonra maçlara tiago çukur ile çıkıyor

sonra transferin son günü gene yüksek maaşlı fofana yı alıyor(kiralık)

aga o zaman niye wesley ile sözleşme yapmadın derler, adam çine gitmiş, orda da gollerini atıyor

sahipli kulüplerde kötü yönetiliyor türkiyede

tiago çukur, 4 maç 0 gol 0 asist

Das sind die Leistungsdaten von Tiago Çukur vom Verein Fatih Karagümrük. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.
                      TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bjk yıllardır içerde oynadığı coşkulu futbolu dışarıda oynayamıyor deplasmanlarda kötü oynayarak 3 puan alma kültürüde fb gs kadar oturmamış

bjk tarzı takımlar iyi oynamak zorundalar her maç, çünkü bireysel kaliteleri yüksek değil, iyi oyunla skor almak durumundalar

zaten bu şekil proje yaparak başarı elde edebilirsin orta ve uzun vadede, maaş bütçen daha düşük ise

önce iyi futbol oynarsın, sonra 1-2 kalite takviyesi yaparsın ve hedef yükseltirsin, proje takımları bu yolu izliyor

bunun kültürle mürtülle alakalı olduğunu sanmıyorum,

iyi oyun oynuyorsan her yerde oynarsın, deplasman farketmez, ha ne olur ? bireysel kaliten zayıftır, çok pozisyona girip harcarsın,rakip 1 kez gelir gol atar, puan kaybedersin, bu tarz durumların olması ihtimal dahilindedir,
                        TEKKEBALL

Yorum

• [QUOTE=jairzinho;n11381950]

bonservisten çok verilen maaşlar normal değil

hele sıfır kariyerli bu oyuncular için

genç oyuncuların bonservisi oluyor genelde, ha erdoyu gene kandırıyorlar tabi,misal felipe olaigbe inao benjamin i karabağ pafos gibi takımlar alsaydı en fazla verecekleri bonservis 1 milyon avro olurdu, erdo olduğu için 4-5 milyon avro oluyor

bence maaşlar daha büyük skandaldır bonservise göre, piyasada bu oyunculara bu maaşların verilmeyeceğini herkes bilir, piyasa bellidir

Bu işte bir iş varsa? Bastia c brugge d kiev Saint Etienne takimlarinin kasalarına giren paralardada oynama olması lazım?
                          Resmi açıklamalara göre hersey kâğıt üzerinde olduğu gibi

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bjk tarzı takımlar iyi oynamak zorundalar her maç, çünkü bireysel kaliteleri yüksek değil, iyi oyunla skor almak durumundalar

zaten bu şekil proje yaparak başarı elde edebilirsin orta ve uzun vadede, maaş bütçen daha düşük ise

önce iyi futbol oynarsın, sonra 1-2 kalite takviyesi yaparsın ve hedef yükseltirsin, proje takımları bu yolu izliyor

bunun kültürle mürtülle alakalı olduğunu sanmıyorum,

iyi oyun oynuyorsan her yerde oynarsın, deplasman farketmez, ha ne olur ? bireysel kaliten zayıftır, çok pozisyona girip harcarsın,rakip 1 kez gelir gol atar, puan kaybedersin, bu tarz durumların olması ihtimal dahilindedir,
                            Kültür derken herhalde horon çiftetelli demiyoruz😀
                            Yenme alışkanlığı diyede birsey var avcı döneminde bir ara bizde vasat oyunlarla galip gelmesini biliyorduk ezber bozulunca tekrar tutturması kolay olmuyor
                            Atmosferinde önemi var bugün gs olimpiyatta evinde oynadığı coşkulu oyunu oynayamadı

Yorum

• taklacı ogundu süper lig kariyerine iyi başladı

1 gol 2 asist

istatistiklerde olmayan bide bjk maçında hızıyla yaptırdığı penaltı var

ilk 2 maçta ise az süre vermişler, son 2 maçtaki yaptıkları bunlar

Das sind die Leistungsdaten von Uchenna Ogundu vom Verein Alanyaspor. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

alt ligler scout ına güzel bir örnek bu transfer

bonservis yok, alanyaspor tahminim 100 bin avro yıllık maaş vermiştir

bu sezon istanbulspordan feyenoord a bir oyuncu daha gitmişti, diarra

genel olarak yurt içi scoutına önem vermek lazım, alt ligler olur süper lig olur farketmez
                              TEKKEBALL

Yorum

• O değide Giray tam bir kolpacı, bazı konulardan zıtlandığım için izlemem etmem burda birisi paylaşmıştı sametle 3 milyon euroya anlaşıldı diye bedavadan sinirimi bozdu herif.
                                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X