Sterling'i kimse istemedi, bize geçirecekler, Onana, Sterling çöpe atılan milyon eurolar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Temmuz'un başında alamadık, şimdi 8'e nasıl alıyorlar sorusunu cevaplamaya çalıştım. Oyuncu ayrılmak ister, kulüp yerini doldurmuştur. Salar.İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Fırsat olacak ne oldu ki? Nice niye bıraksın durup dururken?( ゚д゚)
Yorum
-
-
Transferi kapatmışız yukarıda yazıyorlarİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSterling'mi? Gelsin o da gelsinNo one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Olaigbe'nin alternatifi yok, 1 tane bile yok. Cihan'ı futbolcudan saymıyorum. Şuraya Waka, Babel karışımı şutları etkili ve kolay adam eksilten birini almaları gerekiyor.
Hadi 10 icin Muci geldi neyse dedik, 8 olmayan farkli profil takviyeler yapildi 8 i de es geçtik ama takıma maç kazandıracak kalitede üst düzey bir hucum silahı alınması gerekiyor. Artık buraya para döküp en iyisini getireceksin. Mecburuz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Üçüncülük için bu kadro yeter.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlaigbe'nin alternatifi yok, 1 tane bile yok. Cihan'ı futbolcudan saymıyorum. Şuraya Waka, Babel karışımı şutları etkili ve kolay adam eksilten birini almaları gerekiyor.
Hadi 10 icin Muci geldi neyse dedik, 8 olmayan farkli profil takviyeler yapildi 8 i de es geçtik ama takıma maç kazandıracak kalitede üst düzey bir hucum silahı alınması gerekiyor. Artık buraya para döküp en iyisini getireceksin. Mecburuz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Ertuğrul başkan bitti demeden bitmezİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım transfer kapatılmıştır bu senenin en güzel haberi.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum