Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadar cok yanlis var ki yapilan dogru isleri de yanlislar goturuyor netice eksiye dusuyor. bu yonetimin istifasini taraftarlarin istemesi sonuna kadar haklilar artik bence diyorum.

Bunun baslica sebebi yonetimin profosyonellikten uzak,amatorce,gunu birlik, bir plan ve program olmaksizin 2026 yilinda trabzonspor kulubunu yonetebilecegini sanmasidir.

Gelelim aklimda kalan yanlislara;

1.viscanin sozlesmesini niye uzattiniz. Ne gerek vardi.
    2.nwakeme ilerleyen yasina ragmen tekrar geldi lakin cok yuksek maas verdiniz. Gerek varmiydi.
    3.barisic lundstram...vs gibi vasat oyunculari onceki kuluplerinden aldigi maaslarin kat kat fazlasini verdirerek size aldiran kim
    4.ugurcanin gidecegini yonetim bizden once biliyordu mevzu basina dusmeden niye yerli bir kaleciyi bitirmediniz.Yuksek bonservislerle karsilasmazdik.
    5.Hamsikden sonra takim sekiz sekiz diye bagirmasina ragmen iyi bir sekizin takimi nerelere tasidigi asikarken iki sene gecti hala bir maestro sekiz almadiniz. Bu sene de bitti be.
    6.hade oluigbe alindi gelecek adina 5 mac cezali. Buna sansizlik diyelim anlariz, peki 5 milyon euro ya alinan bouchari bu riske deger mi. Basta almak istediniz sakat olunca vazgectiniz kimseyi almayi beceremeyince yine donus yaptiniz. Belki iyilesecek cok iyi futbolcu olacak ama bu beceriksizlik nedir ya.
    7.koca transfer donemi gecti takim herkesin gozu onunde yedek bekimiz yok. Pina sakatlanmasa belki onda da planiniz yoktu. Olsa coktan alinirdi. Ne kadar zor olabilir ki rotasyona bir bek almak.
    8.bjk muciden cikmak istiyordu acil daha uyguna bu is bitebilirdi. Sanki bizim muciyi acil almamiz lazimdi.Mucinin alinmasi dogru ama rakamlar yine becerisizlik.
    9.Oyuncu satislari yine fiyasko. Yine beceriksizlik akiyor. Misal pedro yu bu isi bilenler rahat cift hanelere araplara okuturdu. Araplara bedava gitti resmen. Cham, mendy son dakika kiralik gonderdik.

gerisini de siz ekleyin usaklar. Bu yonetimin transferde hatalari daha pahaliya patliyor cunku daha cok para harciyorlar.
    Bu eleştirilere katılıyorum. Fazlası yok, eksiği var. Cihan neden kadroda mesela? Agusto'ya neden o kadar para verdik? Onuachu her maça yorgun başlıyor, en iyi forvet bu muydu yani? Ozan'dan kim bir şey bekler? Zubkov neden hiç koşmuyor? Şut çekecek diye topu soluna almak mı benim kanat oyuncumun tek numarası?

Eleştiriyi hakaretle karıştırmamak o kadar da zor değil aslında.

Ayrıca şuna da dikkatinizi çekerim, transfer kolay iş değildir:

Forumda en çok fikir beyan eden arkadaşlardan ikisini alsan transferin başına koysan mesela biri 'amiyane tabirle çakacaklar' diye engel olur para harcatmaz, öteki (artık hangi manada kullanıyorsa herhalde as oyuncu demek istiyor) 'nokta atışı almamız lazım bu para yetmez on katı lazım' diyecek. Zor yani ortak bir karara varmak.

Eleştirelim, hakaret etmeyelim. Kimseye hakaret etmeyelim ama, tanıdık tanımadık demeyelim. Nasılsa kimse cevap vermiyor, kalabalığız, vuralım geçelim dersen biri çıkar sana cevabını verir. Gerek yok.

Neyse şimdi voleybola odaklanalım, sonu altın olsun!

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Göztepe ve Rennes, Doğan Alemdar transferi için resmi görüşmelere başladı. Rennes pazarlıklara 3 milyon Euro'dan başladı.(Yağız Sabuncuoğlu)

3 milyon muuuuuuu?????????? O zaman biz Dogan i niye almiyoruz, Fransa da takip etmedim ama Kayseri de cok dikkat çekiyordu bizim jöleli gibi kaleyi dolduran güven veren profili vardı.

Gidip yabanci pahali kaleci alıyorlar buraya yaziyorum 1 sezonluk adama kasadan en az 3m euro çıkacak görürsünüz. O paraya Dogan ı alsana??? Hem de tapulu kalecin olur.

Ayrica Onana Afrika kupasina gitmeyecek mi? Bizim o dönem Gs ile süper kupa maçımız da var. Pepe 2 vakası.

Göztepe yönetimi çok iyi. Bizim yönetimle zeka testine soksak korkunç sonuçlar çıkabilir.
      Doğan Alemdar çapraz kopardı. Riskli transfer. Göztepe yönetimi elbette bizim yönetimden daha iyi ama abartmamak lazım. Bunların diğer takımı Southampton geçen sezon haftalar öncesinden garantileyerek küme düştü.
      “Beşiktaş için canımı veririm.”
      —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu eleştirilere katılıyorum. Fazlası yok, eksiği var. Cihan neden kadroda mesela? Agusto'ya neden o kadar para verdik? Onuachu her maça yorgun başlıyor, en iyi forvet bu muydu yani? Ozan'dan kim bir şey bekler? Zubkov neden hiç koşmuyor? Şut çekecek diye topu soluna almak mı benim kanat oyuncumun tek numarası?

Eleştiriyi hakaretle karıştırmamak o kadar da zor değil aslında.

Ayrıca şuna da dikkatinizi çekerim, transfer kolay iş değildir:

Forumda en çok fikir beyan eden arkadaşlardan ikisini alsan transferin başına koysan mesela biri 'amiyane tabirle çakacaklar' diye engel olur para harcatmaz, öteki (artık hangi manada kullanıyorsa herhalde as oyuncu demek istiyor) 'nokta atışı almamız lazım bu para yetmez on katı lazım' diyecek. Zor yani ortak bir karara varmak.

Eleştirelim, hakaret etmeyelim. Kimseye hakaret etmeyelim ama, tanıdık tanımadık demeyelim. Nasılsa kimse cevap vermiyor, kalabalığız, vuralım geçelim dersen biri çıkar sana cevabını verir. Gerek yok.

Neyse şimdi voleybola odaklanalım, sonu altın olsun!
        Yillar önce Brezilya cikartmalari oluyordu. Aylarca Brezilya dan haber bekliyorduk. Belirlenen bütce neyse artik 5 Milyon diyelim 3 oyuncu alip geliyorlardi. Rant pastasi vardi ama kücüktü..Simdi ise rahmetli Kemal Sunal in "Gol krali' filmindeki suratini siyaha boyayan Sait icin bile 5 milyon bonservis ödenirdi..Klübün kapisindan iceri her girene ödeniyor bu paralar..Rant pastasi cok büyük..Agaoglu nun ilk dönemi haric S. Sener in ikinci döneminden bu yana her sene artan korkunc bir soygun..

Nasil oluyorda yapilan her sözlesme klüp sirketini zarara ugratabilir? Bir elin parmagi desek neyse onlarca sözlesme..Koita örnegini hep veriyorum. Oyuncu haftalarca Kasimpasa ile cetin pazarliklar sonucu senelik 93 bin € anlasabilmis..Geri kalan 1,4 milyoncugu bizim klüp karsilamis..Klüp sirketinden cikan bu paralarin bu adamin cebine girdigine inanalim mi simdi? Bunun gibi o kadar fazla örnek varki..Hepsi birbirinden skandal..

Transfer isi kolay degildir de evrende tek bunlar transfer yapmiyorlar cok sükür..Keske futbolcu degilde örnegin Fc Pafos un yöneticilerini transfer edebilsek..Forumdan (istisnasiz kim olursa olsun) secilecek bir yönetime de raziyim..
        En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 16:12.
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Duyum
          onana olmadı
          b planı yine tecrübeli bir kaleci
          gençler için öğretici
          opsiyonu var antrenör olarak devreye girecek
          Balkan ülkelerinden
          kulüp oyuncu tarafı tamam
          Ancak
          Oyuncunun 5 aylik bir ömrü kalmış
          Sezonu tamamlayabilir mi burası netlestirilmeye çalışılıyor
          tekke bu risk alınır bize 5 ay da yeter derse ozel uçak gönderilecek
          https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
          Eze eze 2021-2022.
          #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Onana'nın 7 milyon €'luk maaşının Trabzonspor tarafından karşılanacağı haberleri doğru mu? Yüzde 50'sini karşılasak bile 3,5 yapıyor. Bu maliyetlerin altına girmek akıl karı değil.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onana reddetmiş, çok şükür..
              Onana geldi digelim fb maçı kaybedildi neye yaradı? Ahmet’le çık kaybet belkide kaybederken yeni bir kaleci kazanmış olursun
              En son objek tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 16:24.

Yorum

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Doğan Alemdar çapraz kopardı. Riskli transfer. Göztepe yönetimi elbette bizim yönetimden daha iyi ama abartmamak lazım. Bunların diğer takımı Southampton geçen sezon haftalar öncesinden garantileyerek küme düştü.
                KAtılıyorum ama şunu eklemek isterim. Premier ligde düşen takımlara mali federasyonun mali desteği var. Bu da bazı takımlar için küme düşmeyi cazip hale getiriyor. Şöyle ki Southampton premier ligde tutunmak için bir kadro kursa büyük mali külfete girecek. Ve başarı garantisi de.

Ayrıca alt ligden gelen takımlara da mali destekler sağlanıyor. Takımlar da 4-5 yıllık bir periyotta birkaç kez lig düşüp yükselerek mali olarak seviye atlıyorlar. Ve premier lige daha hazır şekilde geliyorlar.

Bu yüzden sotonun küme düşmesini yönetim iş bilmezliği olarak değerlendiremeyiz tam olarak. Mesela Evertonın sürekli küme potalarında olması yönetim işbilmezliğidir.

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Onana geldi digelim fb maçı kaybedildi neye yaradı? Ahmet’le çık kaybet belkide kaybederken yeni bir kaleci kazanmış olursun
                  Bu transferden menfaati olanlara yariyor tabiki.Alt yapidan genc bir kalecinin kazanilmasi umurlarinda bile degil..Zamaninda bu herifler yönetimde olsaydi ne Ugurcan ne de Y.Yazici olurdu futbol piyasasinda..Iki oyuncudan +50 milyon Euro bonservis geliri elde edildi..
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• acilen kaleci işini bırakmamız lazım. gerek yok kaleciye para harcamaya takımın daha önemli eksikleri var. sakat, ya tutarsa tarzı transferle olmaz bu işler. Ki avrupada yokuz turkiye ligi icin de yerli kalecilerimiz yeter zaten

Yorum

• Eğer baba bir ortasaha beklentiniz varsa bence boşa beklemeyin. Ortaya 3 yıldır beklediğimiz adam Sergenin 1 milyon vermem Muçi kim ya dediği Muçi. Buraya daha da kimseyi almazlar haberiniz olsun.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk önce gs'yi güçlendirdiler ardından da bjk'yi rahatlattılar.

A Spor: "Ernest Muçi Trabzonspor'da Şov Yapar"

En son My tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 16:56.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• Marcelino Nunez bir Championship takımından diğerine transfer olmuş. Sezon sonunda sözleşmesi bitmesine rağmen 8.65 milyon euro ödenmiş. Kim bilir bizden ne kadar istemişlerdir ama 9 - 10 a alınabilecek bir adamdı.
                          Marcelino Núñez, 25, Şili ➤ Ipswich Town, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 1 Mar 2000, Independencia, Şili
                          En son jpositve tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 17:48.

Yorum

• Onana bitti son dakika... Kiralık ücreti yok
                            En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 07.09.2025, 17:29.
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Artık futboldan uzak durmaya çalışıyorum
                              ama mucinin kapını görünce dayanamadım

bu yonetim ne yapiyor
                              Bjk 10 milyon vermis bonservisine
                              yedek oturtuyor

Bizim yonetim elinde tuzluk hiyar ariyor

Bonservis opsiyonu kdv ile adamlarin verdikleri bonservise denk geliyor
                              bir de ustune 1 milyon kiralama ucreti aliyorlar
                              gariban sevindirmeyi seviyorsa yonetim ilk once bizi sevindirsin
                              Babaannem derdi ellerin öküzü boynuzu ile ot getirir bizimki bok getiriyor
                              bu yonetim gidene kadar duzenli ödedigim kulup uyelik aidatimi odemeyecegim
                              Ts clubtan da alisveris yapmayacigim

Yorum

• Onana için verilecek maaşı görünce dondum kaldım
                                Sanki ligde veya Avrupada iddiamız var
                                Sanki tüm mevkilerimiz tamam da Bi kalemiz eksik.
                                Sanki sponsorlarımız güçlü ve sürekli.
                                Sanki transfer forma satışlarımız global.

Eskiden yönetimi hedef tahtası yapıyordum, artık TEKKE'yi de ekledim.

Bu yönetim ve Fatih TEKKE kulübü batıracak.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X