Sitemizle ilgili tüm soru, görüş ve önerileriniz için bize yazabilirsiniz.
Mesajlara en kısa sürede dönüş yapıyoruz. Numramızız telefonlarınıza kaydediniz.
boyle bır hayalın varsa tekke guzel acıklama ama kucuklesmeyle olmaz bunlar bunu herkes ıster
farkında degılsın bugun yaptıkların ve acıklamalarına bak
bu ısler parayla oluyor bu hayalı bu kafayla yapamassın bırak onu ılk dorde gıremessın vızyon sıfır hocam rısk almadan olmaz
fransa copluguyle hıc olmaz
bu hayaller saglam nokta atısı kadrolarla oluyor hocam farkında mısın?
bırak sampıyonlar lıgını bu kafayla bızı kumeye dusurursunuz
bu kafayı degıs hocam
En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Daha bu hafta başında Szymanski'yi istediğimiz haberleri dolaşıyordu.
Her şeye inanmamak lazım. Aguero City'de şampiyonluk golünü attıktan sonraki sene zirve zamanları Trabzonspor Aguero ile ilgileniyor diye şakasına haber gibi yazdım inananlar oldu diye ceza yemiştim forumda. Duyum sallayanlar çoktu o zamanlar onlara inat yapmıştım onu da
Fatih hocam büyük kumarbaz
“Sağlamlaşırsa” diyor. Yani sakatlık kronik olabilir oyuncunun sözleşmesi ile beraber 8 milyon euro götümüze girebilir diyor
fatih tekke ile olmayacak. destekleyelim dedik ama hep bizi haksız konuma düşürüyor. bu yönetim istifa kararı alsa bile fatih tekke vazgeçirir. yönetime kalkan oluyor. hem transfer istiyor hem almayın diyor. başarı falan imkansız arkadaşlar istediğiniz kadar analiz yapın.
Birader sen konuyu bilmiyorsun. Sefer’in jölecan muhabbetinin yılları var, satışla alakalı bir konu değil. Evvelden Uğurcan’ın Trabzonspor formasını giymesinden mütevellit kullandığı kelimelerde dozajı çok yükseltemiyordu. Bugünlerde ise yaratıcılığının zirvesine çıktı, aklına gelen her kelimenin sonuna -can ekleyip foruma salıyor.
Daha önce de yazmıştım, Uğurcan’ın satışı bizim için piyango oldu. Bonservis rekorumuz olan 17M’u ikiye katlayarak gitti. Ben kendisinden razıyım. 29 yaşındaki bir “adam”a gereğinden fazla maneviyat yükleyip de sonunda üzülmem.
Kral senin de eski hocalardan birine yaptığın muâmele daha beterdi ona bir şey diyor muyuz 😃 yaratıcılığın kralını yapmıştın bırak şimdi... hak ettiğinde de ben dâhil herkes sövdü saydı...
Uuurcan için de aynısı geçerli, hedef medef diyen biri Avrupa maçlarında kusursuza yakın oynar, var mı öyle 1 maçı ? Basel deplasmanına gidip de o maçtan sonra Uurcan'a sıcak bakan yalakanın adamcının önde gidenidir şimdi de gitsin gsstoredan formasını alsınlar koşa koşa...
Ben işin parasında değilim, ederinden fazla verildiği gerçek ama mânevi anlamda kaybettiklerimiz çok daha fazla hele de 5 sene içerisinde şampiyonluğun yanından bile geçemeyeceğimiz gözüküyorken ..
Gereğinden fazla mâneviyatı Trabzonspor için yüklüyoruzdur, kaptanımsı için değil... bu arada herkes 1 senedir hâriç kaptanımsının kaptanlığına bile ses çıkarmıyordu, 1461'in süper lige çıkıp çıkmaması konusunda neredeyse tek başıma "çıkmalı" deyip sonunda haklı çıktığım gibi, bu konuda da neredeyse tek kalıp yine haklı çıktım masmaalesef...
Kendisinden şampiyonluk senesi sonrası epey soğudum, görmeyen gözler şimdi ağlıyor televizyonlarda, akıl öğrensinler diyesim var ama nerdeee...
Bugün Tekke'nin açıklamaları da rezil... tamâmen Keçiören hocası gibi konuşmuş, resmen teslim olmuş, yeni hedefler istedi gitti falan bu ne demek lan işbirlikçi misin Tekke ? Yönetimin işbirlikçisi, başka şekilde gelmesi imkansızdı anlaşılan....
En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
Bir gün Fatiheddin hoca gölün kıyısına oturmuş transfer yapıyormuş. Onu böyle gören köylüler, "aman hocam ne yapıyorsun, sakat futbolcu transfer edilir mi?" diye sormuşlar. Fatiheddin Hoca durur mu, yapıştırmış cevabı: "Ya sağlamlaşırsa?"
hahahaha ya
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
Yorum