Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam atletik değildi, attığı goller 2 ayrı takıma hattrick olarak, evet kısmen ucuza gitti ama arkasından ağlanacak bir adam değildi, savunması bence çok vasattı.
    Evet 2 ayrı takıma hattirick yaparak 6 gole ulaşması bencede çok önemli bir iş değil, ben ikna oldum yahu çoğu sağbek 6 gol rakamına bütün futbol hayatları boyunca ulaşamıyor.

şaka bir yana pedro 23 yaşında ciddi gelişim gösteren bir oyuncuydu,bize ilk geliş dönemi ile gittiği zaman arasında çok fark vardı.defansif zaaflarını hızı ve çabukluğuyla kapatmaya başlamıştı,hücumda extra işler yapıyordu artık ayrıca zubkov la çok iyi uyum sağlamıştı.bence biraz daha sabretsek hem daha fazla yararlanır hemde daha iyi paraya satardık..

Bizden belki direkt portekiz milli takımına gidemezdi ama o seviye bir takıma transfer yapabilirdi.ayrıyeten süper alışveriş yaptık diyerek yerine aldığımız pina’yı tam çözemedim biraz daha izlemek lazım ama ilk izlenimim olumlu değil,çok düz geldi bana..
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet 2 ayrı takıma hattirick yaparak 6 gole ulaşması bencede çok önemli bir iş değil, ben ikna oldum yahu çoğu sağbek 6 gol rakamına bütün futbol hayatları boyunca ulaşamıyor.

şaka bir yana pedro 23 yaşında ciddi gelişim gösteren bir oyuncuydu,bize ilk geliş dönemi ile gittiği zaman arasında çok fark vardı.defansif zaaflarını hızı ve çabukluğuyla kapatmaya başlamıştı,hücumda extra işler yapıyordu artık ayrıca zubkov la çok iyi uyum sağlamıştı.bence biraz daha sabretsek hem daha fazla yararlanır hemde daha iyi paraya satardık..

Bizden belki direkt portekiz milli takımına gidemezdi ama o seviye bir takıma transfer yapabilirdi.ayrıyeten süper alışveriş yaptık diyerek yerine aldığımız pina’yı tam çözemedim biraz daha izlemek lazım ama ilk izlenimim olumlu değil,çok düz geldi bana..
      Hocam Pedronun hızlı ve atletik olduğunu düşünmüyorsan benim diyecek hiçbirşeyim yok.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• 20 milyon verseler Kaptanı bırakmam deyip şimdi transfer görüşülüyorsa bunun adı şerefsizlik, sahtekarlık,yalancılık olur.
        Aslı yoktur diye ümit ediyorum.

İsmail Yüksek için gelsin diyen arkadaşlara da hayret ediyorum,
        Adamın 15 maç üst üste oynadığı sezon yok, müzmin sakat futbolcunun tanımı demişler ya üstte, aynen öyle.
        valla bizim taraftar da kafayı yedi sonumuz hayır olur inşallah.

Yorum

• Umut bozok düşme adayı eyüpte bile yedek!!.bu adamı trabzonspora getirmek için apo avcı ile 3-4 defa facetime görüşmesi yaptığını kendi ağzıyla söylemişti umut bozok..avcı güzellemesi yapanlar görsün.topçudan süper anlardı paşam!!

He birde aynı sene artem dovbyk yerine maxi gomezi tercih etmiştikki ,gomez şimdi uruguayda yokları oynarken dovbyk 45 milyona transfer yapıyor, transfermarkt değeride 30 milyon.onda ne kadar payı var bilmiyorum günahını almıyayım senyor avcının..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Bizim taraftar da artik kafayi yemis. Ugurcan kalede yoksa kim gecicek? Ugurcan olmasaydi lige 3 Puanla baslarmiydik? Kocaeli farka giderdi..

ayrica Ugurcan satilirsa baskanin 6-7 haftada önce canli yayinda dedi ne olur? Yok 20 üstü bile verseler satmam.

Yorum

• Galibiyet yanıltmasın beşiktaş çok kötü durumda, defans merkez hücum hepsi ayrı telden takım boyu 80 metre falan desek abartmayız. Eyüp çok kötü hücum etti yoksa başkası olsa 3-4 yapardı

Ha Avrupada 2 maçta bir 3-4 yerler rakip fark etmeksizin.

Orkun da hem dağınık takımda olmanın hem de ödenen bonservisin altında ezilecek. İyi bir dişliye süperstar muamelesi çekersen yerden kalkamaz. Psikolojisi dağılmış

Yorum

• Beşiktaş - Eyüpspor maçını izledim. Beşiktaş çok kötü olmasına ragmen 6-7 tane net gol pozisyon kaçırdı.
                Hucum ve ortasaha oyuncularını kıyaslarsak kalite olarak Beşiktaş'ın çok gerisindeyiz. Rafa Silva gibi özel oyuncumuz yok. Nwaekeme'nin 4 yıl önceki hali olsa var diyebilirdik.
                Bizim rakibimiz Başakşehir , Samsunspor ve Göztepe olacaktır. Bir zahmet bunları geçelimde 4. olalım. Fazla birşey istemiyoruz.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Galibiyet yanıltmasın beşiktaş çok kötü durumda, defans merkez hücum hepsi ayrı telden takım boyu 80 metre falan desek abartmayız. Eyüp çok kötü hücum etti yoksa başkası olsa 3-4 yapardı

Orkun da hem dağınık takımda olmanın hem de ödenen bonservisin altında ezilecek. İyi bir dişliye süperstar muamelesi çekersen yerden kalkamaz. Psikolojisi dağılmış
                  Böyle olması daha iyi, hocalarını falan kovmasınlar, bunları orta sahaya gelecek 2-3 adamla yeriz biz, bu arada Taylan diye 19 yaşında Bundesliga 2 den bir sağ beke 6 m euro verip almışlar.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Iho turk futbolunu duzeltmeye gelmisti guya iyice boka batirdi , ne var kaldi ne baska birsey..daha 2 hafta gecti skandallarin ardi arkasi kesilmiyor oldu olacak 3 buyutulmusler kendi aralarinda oynayip dursunlar figuranliga gerek yok..ust uste 2 hafta maca cikmasin diger klupler bu isler duzelir hepsini kume dusuremeyeceklerine gore yaptirimi da olmaz ama yapmazlar yuzde 90 nin istanbul yalakasi yoneticileri ve taraftarlari var..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• yalaka muhabir ve sahte haber sitelerinin neticelerinden uydurdukları haberler bir tarafa

yahu kaptanını, senin emeklerini gasp etmiş rakibin olan bir camiaya önemli eksiklerinden birini kapatarak vermeyi düşünüyorsun
                      onların kadrosunda düşünmediği adamları kendine yakıştırıyorsun
                      bu kaçıncı seviye
                      nasıl bu hale geldik ya
                      i. kahveci felan konuşuluyor
                      bence eğribayatı alalım o daha yakışır bu seviyeye hem kaleci açığını da hemen kapatırız
                      ulan 5e yunana veririm, tesislere kitlerim, bunlara vermem ya
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Galibiyet yanıltmasın beşiktaş çok kötü durumda, defans merkez hücum hepsi ayrı telden takım boyu 80 metre falan desek abartmayız. Eyüp çok kötü hücum etti yoksa başkası olsa 3-4 yapardı

Bizim ligimizde hızlı kıvrak olmayan adam eksiltme işlerini yapmayan oyuncuya fazla para vermeyeceksin orkun sistem oyuncusu olduğu için işler iyi gitmediğinde çıkıp şahsi becerileriyle is yapması bekleniyor ama zor aldığı ücret ve beklentilerin altından kalkmasi için takımın çok iyi bir çıkış yakalaması lazim orta sahalar artık ismi ne olursa olsun ağır adamı kaldırmıyor

Yorum

• Bu selçuk şahin ligin gelmiş geçmiş en beyinsiz teknik direktörü olmaya aday.5 değişiklik yaptı her değişiklikte daha geri gitti takım.zaten bu febeş camiasından iyi hoca çıktığını görmedim ben.
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu selçuk şahin ligin gelmiş geçmiş en beyinsiz teknik direktörü olmaya aday.5 değişiklik yaptı her değişiklikte daha geri gitti takım.zaten bu febeş camiasından iyi hoca çıktığını görmedim ben.
                            maçı izlerken bende senin gibi söyledim. eyüpspor'un golü yiyeceği çok bariz belliydi. 100 dakika olsa 99 da yerdi. beşiktaşlı oyuncular topu ayağına alıp eyüpspor'un ceza sahası çizgisine kadar yürüyerek geldi. bütün takım kale önüne dizilmiş. bir tane pres yapmadılar. rakip eyüp değil de üstteki iyi takımlardan birisi olsa beşiktaş maçı kaybetmişti. selçuk gibi torpilliler bu ülkede takım çalıştırıyor. şunlara kulüp emanet ediyorlar işte.
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu ismail’i fb den uğurcanlı veya uğurcansız bonservisi ile almalıyız hazır mourinho bitiği kadroda düşünmüyorken.burada sakatmış makatmış yok şuymuş buymuş diyenlere bakmayın siz ,ismail kartal döneminde takır takır oynuyordu bu adam birandamı sakatlandı.6 noda cuk oturur bize.her yönüyle çok iyi adam,fb den gelen burak yılmaz etkisi yapar bizde..
                              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

maçı izlerken bende senin gibi söyledim. eyüpspor'un golü yiyeceği çok bariz belliydi. 100 dakika olsa 99 da yerdi. beşiktaşlı oyuncular topu ayağına alıp eyüpspor'un ceza sahası çizgisine kadar yürüyerek geldi. bütün takım kale önüne dizilmiş. bir tane pres yapmadılar. rakip eyüp değil de üstteki iyi takımlardan birisi olsa beşiktaş maçı kaybetmişti. selçuk gibi torpilliler bu ülkede takım çalıştırıyor. şunlara kulüp emanet ediyorlar işte.
                                ilk değişikliği 60 larda yaptı o dakikaya kadar herşey eyüp ün istediği gibi gidiyordu 2 yide bulabilirdi.sonra thiam,halil akbunar gibi rakibi tehdit eden adamları alıp emre akbaba umut bozok gibi ne kadar çöp varsa attı içeri bjk bunları boğdu tabi.

Selçuk şahin gibi fenerli eski topçuların hepsi zamanında herşeyi şikeyle, hakem desteğiyle şunla bunla elde ettikleri için bir tane iyi hoca çıkartamıyorlar.az bişe zoru gördülermi veriyorlar pantola.yıllardır hoca diye en iyi çıkardıkları adamlar aykut kocaman ve iso kartal,varın gerisini siz düşünün..

En son doc holliday tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X