Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

skor aldatmasın

ilk yarıda viking başak ı 4 lüyordu

futbol şansı yanlarındaydı sadece
    Ya aga bak isine cagdasi daha dun bokluyordun yine sivadigini kabul etmemek icin konusuyorsun.adam o sayfalarca methiye dizdigin proje diye kafa utuledigin bodunun liginde ki lideri deplasmanda ustelik sentetik alisik olmadi sahada 3 ledi hala sans yanindaydi falan filan halaminda biyiklari olsa amcam olurdu..tas gibi takim kurmus cagdas 2 turuda gule oynaya gecti iste rahat rahat yigidi öldüreceksin hakkini yemeyeceksin..sen cagdasin futbolunu begenmemeye devam et, tekkenin gasysey kupa finalinde ki sunepe futboluna ovguler dizmeye devam et. cok yanar doner adamsin, zamaninda avciball dahi hoca dedin dedin sivama asamasindayken cark ettin ,simdi sirada tekke var sanirim tekkeball tekke projesi zart zurt ilk firsatta yine alehine yazarsin..
    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Mendy, Okay, Ozan mental olarak bitik ve son kullanma tarihi geçmiş oyuncular. Bunları orta sahaya koyduğumuz an 1 kişi eksik oynuyoruz cunku mücadele etmiyorlar, hobi niyetine spor yapiyorlar.

Ozan ı niye Rusya ya göndermedik anlamadım. Elde Salih gibi genç ucuz potansiyelli 6 varken 1.5m euro maaş alan Okay kazması niye hala takımda, niye Salih'in süresinden yiyecek, bu sorularin da cevabi yok.

Mendy Kocaeli maçında yuhalanabilir bak buraya yazıyorum, şu adam merkezde kaçak oynuyor buyuk bosluklar veriyoruz. Oynarsa yine aynisi olacak.

Hiç hazirlik maçı da yapmadık. En az 2 orta saha gelmeliydi 1 tane bile alamadılar. Oyuncu satamadılar gönderemediler.

-------‐--------tim
      ----------cham--boran
      ----zubkov------------olagbe
      ---------------onachu

Kocaeli maçına mecbur bu şekilde çıkmak lazım. Okay, Ozan, Mendy yonetim ve Tekke bunlari koruyor göndermiyor. Tataftar yuhalayıp tepki gösterene kadar kalmaya devam edecekler maalesef...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sabitzer bize önerilmiş. Biraz da transfer okuyalım hadi
        Sabitzer bizim ortasahaya çağ atlatır... Hıyarken muz oluruz

6'ya da Leipzig'den Seiwald'ı çekeceksin.. sonra tam Ralf Ragnick style bir Gegenpressing izleriz
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mendy, Okay, Ozan mental olarak bitik ve son kullanma tarihi geçmiş oyuncular. Bunları orta sahaya koyduğumuz an 1 kişi eksik oynuyoruz cunku mücadele etmiyorlar, hobi niyetine spor yapiyorlar.

Ozan ı niye Rusya ya göndermedik anlamadım. Elde Salih gibi genç ucuz potansiyelli 6 varken 1.5m euro maaş alan Okay kazması niye hala takımda, niye Salih'in süresinden yiyecek, bu sorularin da cevabi yok.

Mendy Kocaeli maçında yuhalanabilir bak buraya yazıyorum, şu adam merkezde kaçak oynuyor buyuk bosluklar veriyoruz. Oynarsa yine aynisi olacak.

Hiç hazirlik maçı da yapmadık. En az 2 orta saha gelmeliydi 1 tane bile alamadılar. Oyuncu satamadılar gönderemediler.

-------‐--------tim
          ----------cham--boran
          ----zubkov------------olagbe
          ---------------onachu

Kocaeli maçına mecbur bu şekilde çıkmak lazım. Okay, Ozan, Mendy yonetim ve Tekke bunlari koruyor göndermiyor. Tataftar yuhalayıp tepki gösterene kadar kalmaya devam edecekler maalesef...
          Tim-Mendi
          Zubkov-Ozan-Waka
          Brezilyalı (ismi aklıma gelmedi)

Bizim hoca değişik adam, bizim gibi düşünür diye en çok umutlandığımız adam hiç bizim gibi düşünmüyor, çok şaşırtıyor, yine şaşırtacak, Onaçu iyileşmediyse benim yazdığım gibi bi kadroyla çıkacaktır.

Mendi,Okay,Ozan aynen dediklerine katılıyorum, bitikler, o ruh halleri takımın da, taraftarında enerjisini emiyorlar, kanser hücresi gibiler.

Yorum

• Düzgün baskan yok
            düzgün yönetim yok
            düzgün transfer yok
            düzgün hazirlik maci yok
            düzgün yaz kampi yok
            düzgün teknik direktörün yok

bu takim kümeye düsebilir

Yorum

• Barisic için bir gelişme var mı? kapı gibi 1.8 milyonluk sözleşmesi var adamın.
              Hamsik 'i 2.2 milyona oynatmıştık. Bu çöplere verilen paralara bak

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sabitzer bizim ortasahaya çağ atlatır... Hıyarken muz oluruz

6'ya da Leipzig'den Seiwald'ı çekeceksin.. sonra tam Ralf Ragnick style bir Gegenpressing izleriz
                Ciddi bi sakatlık yaşamış, bağ yırtığı neyse, düzelmişmidir, var mı takip eden veya bilgisi olan.
                Sağlıklıysa gerçekten çok yakışır, cuk oturur.

Yorum

• Sabitzer harbi on numara olur

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://fminside.net/players/6-fmu-2...kazeem-olaigbe

kazımın son sezon maaşı yıllık 70 bin avro idi

10 katı yapsan 700 bin avro, yetmez dedik ve 20 katı yaptık, 1.4 milyon avro

dünyada kendini ispatlamamış genç oyuncuyu bu şekil euro milyoneri yapmak , inanılır gibi değil

genç oyuncuyu düşük maaşlı olduğu için alırsın aga, bizde bu olmuyor

kulübün kötü yönetildiğini verilen maaşlardan görebiliriz

dün 2. golü atan hacı musa

Anis Hadj Moussa profile in FMUpdate 24/25. Find out how good Anis Hadj Moussa is in FMU 25 including Ability & Potential ability.

feyenoord da oynuyor, yıllık maaş 120 bin avro

dünyada kendisini henüz ispatlamamış genç oyuncu maaşları bu şekildir aga

bu arada hacı musa ile sözleşme iyileştirme ve uzatma yapmışlar, performans verince , 31 temmuz 2025 te

şekilde görüldüğü üzere

Anis Hadj Moussa, 23, aus Algerien ➤ Feyenoord Rotterdam, seit 2024 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 20,00 Mio. € ➤ * 11.02.2002 in Paris, Frankreich

tahminim maaşını 300 bin avro yapmışlardır

24-25 sezonundaki 8 gol 4 asist den sonra

Das sind die Leistungsdaten von Anis Hadj Moussa vom Verein Feyenoord Rotterdam. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

ama misal bu sezon 15 gol 10 asist yapsın gene maaş iyileştirmesi alacaktır, bu sezon başı aldığı gibi

adamlar genç oyuncunun performansına göre maaşını düzeltiyor, transfer edince değil

yani şunu demiyorlar, ben senle 300 bin avrodan 5 yıllık sözleşme yaptım, 5 yıl aynı ücrete oynayacaksın demiyorlar,kulüp kendisi sözleşmesini iyileştiriyor, buda oyuncunun performansını artıran bişey

kazım ise genç yaşında euro milyoneri oldu, şu anda futbolu bıraktım dese, başka iş yapacam dese kasada 7 milyon avro var (5 yıllık maaş)

avrupada 5 büyük ligin orta ve alt sıra takımlarında ortalama maaş 500 bin avro net, bunlar oynayan ve kariyer yapan oyuncular, 14 yıl oynadığında 7 milyon avro yapıyor, kazım ise tek kalemde 7 yi kasaya koydu , 14 yıl 5 büyük ligde oynamasına gerek yok
                    Hacı Haaland 3-5 sene önce muhtemel 1-2 milyona oynuyordur daha evvelinde belki 100-200 bin euroya şimdi 22 milyon kılçıksız alıyor city’de senede..yani bu maaş artışları futbolda çok anormal durum değil..ha oleigbenin maaşı biraz daha az olurdu fazla olurdu onu bilemem,bencede daha az olmalıydı ama öyle fransa 1. Liginden adam getir 100-200 bine türkiye liginde oynat hayal o işler..
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gittikleri orta sahaların birçoğu Türkiye'ye gelmek istemiyor. Sangare, Zafeiris, Puesta falan hep bu yüzden reddetti bizi. Ben olsam bu saatten sonra acele etmem. Almeida nasıl oyuncu bilmiyorum ama 6 milyon € falan çok yüksek... Bekleyelim, belki Sangare ya da Zafeiris'ten olumlu bir geri dönüş alınır. Ama görünen, Fransa'daki Faslı ve Almeida'yı alıp orta saha transferini bitirecekler.

Ben hala, Gürcü, Yunan ve İskandinav pazarına ısrarla girilmemesini saçma buluyorum. Bunun muhtemel nedeni, Eren Mert'in daha çok Belçika, Portekiz, Fransa ve İspanya pazarına hakim olması. Misal, Eren Mert'in dahil olmadığı tek dönem Ukrayna pazarına açılmıştık (gerçi Batagov da onun önerisi sanırım). Yeterli değil bence. Özellikle, İskandinav piyasasına bir şekil girmek şart.
                      Gürcü, yunan ve İskandinav pazarından adam alınsa bu sefer " istatistikleri yanıltıcı büyük lig görmemiş , ucuz etin yahnisi, bize tak çalıştır adam lazım " vb yazılar döşeniyor.

Özellikle ortasahada lider ve iyi adam alacaksan ucuza bulmak mumkun degil parayi basacaksin.

Yoksa gelişim aşamasında diye aldığımız mendy cham vb oyunculara yapılan eleştiriler havada kalıyor. O adamlar hata yapa yapa gerekirse sana maç yada şampiyonluk kaybettire kaybettire progressini devam ettiriyor.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• anadolu takımları bitik çoğunun trasnfer cezası var
                        çoğu şehir takımı battıkça battı
                        avrupada rezil sonuçlar
                        ülkenin ekonomik durumu malum
                        ama dört takım başka bir evrede
                        görülmemiş şekilde paralar saçıyorlar
                        ortada tek bir başarı yok
                        evet daha önce de bu ülkeye çok ekstra topçular geldi ama konuşulan rakamlar bu sefer bambaşka
                        yahu biz sadece 6 ayda ileri hatta 30 milyon eruo gömdük
                        iki sene önce yayıncı kuruluş zarar ediyorum diye ayrılmakla tehdit ediyordu
                        buraya nasıl geldik
                        nedir bunun izahı
                        tamam fb ve gs yarıştırılıp yayıncı kuruluşun önceki senelerdeki zararlarını telafi edelim kaçmasınlar diye yırtınanlar var el altından bunlara çok destek de atılıyor (güzide muhalif basınımızın bunları yazmaya totosu yemiyor) ama bjk ve biz. hele bjk battık deyip ertesi gün milyon saçıyor

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Kaç para ulan bir Marcelino Nunez 😊😊
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tim-Mendi
                            Zubkov-Ozan-Waka
                            Brezilyalı (ismi aklıma gelmedi)

Bizim hoca değişik adam, bizim gibi düşünür diye en çok umutlandığımız adam hiç bizim gibi düşünmüyor, çok şaşırtıyor, yine şaşırtacak, Onaçu iyileşmediyse benim yazdığım gibi bi kadroyla çıkacaktır.

Mendi,Okay,Ozan aynen dediklerine katılıyorum, bitikler, o ruh halleri takımın da, taraftarında enerjisini emiyorlar, kanser hücresi gibiler.
                            Ben Tekke den Unal Karaman i taklit etmesini bekliyordum ama Avcı yı taklit ediyor.

Ünal olsa orta sahada Okay, Ozan, Mendy i kessen oynatmazdı. Sosa yanina Parmak ı monte ettiği gibi Salih'i Boran'ı merkeze koyup yeni bir şeyler denerdi. Tekke çok ezber gidiyor, rakip antrenörlere bu yuzden kolay lokma oluyor.

Sırf ismi var diye oraya Okay, Ozan, Mendy koyunca olmuyor. Bunlardan birisi merkezde oldu mu orta sahanın çökmesi tesaduf degil. Ömer Urundul deyişiyle bloklar arasi baglanti kopuyor.

Lige iyi başlamak cok önemli ama ilk 11 i tak tak tak diye yazamıyorsan iyi kadro kuramamışsın demektir. Orta saha çok kalabalık ve yine her hafta kadro degişecek, bundan korkuyorum. Dolayısıyla Kocaeli maçı alev topu gibi yaklaşıyor.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• UYARI: Konu dışı ve/veya siyasi mesaj ile tartışmaya girenler hakkında bu mesajdan sonra ceza uygulaması yapacağız bilgilerinize...
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Suan ki kadroyu gecmis dönemlerdeki kadrolarla kiyaslamak bile hakarettir. Avci nin ilk döneminde yasli ve pahali ama az cok tecrübeli ve dengeli bir takim olusturuldu. Zaten zimbirti süper liginde az cok futbol akliyla yönetilen bir takim sampiyon olabilir. Biz oldukta ne oldu? Kac futbolcumuza teklif geldi mesela? Biraz da masa basi islerinde söz sahibi olmak gerekiyor haliyle. O dönem keramati E.D den sanmistik ama feci sekilde yanildigimizi cogunluk kabul ediyor sanirim.

Suanki kadronun olusturulmasi tamamen klübü hortumlamaya yönelik oldugu icin kadro olabildigince dengesiz ve uyumsuz. Zaten basari gibi bir hedef yok. Taraftari oyalamaya yönelik teknik direktör secimleriyle transfer sezonlarini maksimum ranta dönüstürme hedeflerini görmek icin dahi olmaya gerek yok. Bu kadro ile dünyada hicbir teknik direktör basarili OLAMAZ. Guardiola en fazla yarim sene dayanabilir. Señor Günes in hallerini gördük. F.Tekke ye de kimsenin kizmaya hakki yok. Bu kadro ile azicik basarili olabilirse omuzlarda dolastirilmali..Adamlarin hedefleri belli. Durmak yok hortuma devam..Bunlar gider o ayarda birileri atanir oraya..
                                Avcı'nın şampiyon oluduğu kadroda sol bek Puchaz/İsmail Köybaşı-sağ bek Perez ve yedeği Serkan Asan,stoperde Hüseyin Türkmen yedekti,şu anda Cornellus'u alsak kimse beğenmez,Hamsik yarı sakattı.Orta sahada A.Ömür vardı.
                                Avcı'ya düşman olmak başka gerçekleri görmezden gelmek başka,bu sadece kendimizi kandırmak olur,faydası yok.Avcı o sezon büyük iş çıkardı.

Kadro burda,şimdiki kadro bence daha iyi,her türlü daha iyi.
                                Diese Seite enthält die kompakte Kader-Übersicht vom Verein Trabzonspor in der Saison 21/22.
                                En son sasone tarafından düzenlendi; 08.08.2025, 15:21.
                                • Memento mori

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X