Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

City ve Bayern de istiyormuş,
    yalanını öptüğümün Bokarisi.

Oyuncuyu pazarlayan kişiler yönetimin zor durumda panik transfer yapacağını hesap ediyordur ayni anda diyer kulüplerede göz kırpıp fiyat yukseltiyorlar😀

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bildiğin gibi, gelen gidek yok. Benjamin Bouchouari'nin kulübüyle anlaşılmış ama oyuncu düşünmek için süre istemiş diyenler var... Oyuncuyu Napoli ve Girona da istiyormuş kafası karışıkmış...
      Yalan haber bizden baska isteyen hic kimse yok... bizim yönetim beceriksizligi ile ün yapmis o yüzden süre istiyordur daha fazla para nasil koparirim diye

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tekke kampın ilk günleri o kadar çok topçu izledik ki artık bazılarının isimlerini hatırlamıyorum diye açıklama yapmıştı.

Nerede izlediniz bizim gibi youtube'dan mı? O kadar izlediniz hiç mi bütçe dostu isim yok? Bi tek Boga mı var sol kanat?

Hayır rakipleri görüyoruz akıl var mantık var kimse şampiyonluk beklemiyor sizden. Alın 3-5 potansiyelli oldu olacak topçu alt yapıdakilerle harmanlayın hatasıyla günahıyla 1-2 yıl oynatıp gelişimlerini takip edeceğiz deyin eminim kimse de itiraz etmez aksine destek görür.

İş artık ihanetin ötesinde.
          Bende burda takılı kaldım cidden o kadar oyuncu izledik ki bazılarının ismini bile hatırlamıyorum dedi, bu nasıl oyuncu izlemek mnaki senin sol açık alternatifin sadece Boga mı ??

Değişik işler dönüyor cidden akıl mantık kalmadı artık.

Alenen bir şeyler yapılmıyor, oğlum şu takıma 3 senedir nasıl 8 almazsınız siz manyak mısınız lan??
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Erto bi ara Lorenzo Pellegrini haberleri servis ettirdi.Ya ya elbette elbette Pellegrini transfer edecek.Daha Bouchouri'nin peşinden haftalarca koşuyorlar.Neymiş Erto yalancısı Pellegrini'yi transfer edecekmiş.Bunlar yalan söylemeyi ve insanları kandırmayı hobi edinmiş...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bende burda takılı kaldım cidden o kadar oyuncu izledik ki bazılarının ismini bile hatırlamıyorum dedi, bu nasıl oyuncu izlemek mnaki senin sol açık alternatifin sadece Boga mı ??

Değişik işler dönüyor cidden akıl mantık kalmadı artık.

Alenen bir şeyler yapılmıyor, oğlum şu takıma 3 senedir nasıl 8 almazsınız siz manyak mısınız lan??

8 alınca herşeyin düzeleceğini sanan masum taraftar örneği

zaten her sezon belli bir yere şu alınsa harika olacak denir, bu bazen 6 no bazen stoper vs olur

bu sezon ise moda 8 no

aga çok daha derin problemler var takımda, bunun 8 le mekizle alakası olduğunu sanmıyorum

takımda futbol oynama iştahı bitik durumda

tekke nin alanyasporda kısa sürede oynattığı güzel oyun ve bol xg üretimini neden bizde yapamadığını düşündüm, olayın tekke ile alakası yok ,çünkü alanyasporu izledik aga

bunun cevabını şu şekil buldum : bol maaşlı kendini yıldız sanan topçular, ve emekliliğini bekleyen topçular tekke yi dinlemiyor yada umursamıyor

bu vakıayı tahminim xabi alonso real madrid de yaşayacak, o real madrid oyuncularını sistem içinde hareket ettirmek oldukça zor

ama leverkusende yada alanyasporda oyuncular tamamen teknik adam uygulamalarını onaylayıp öyle oynuyorlardı, amiyane tabirle herkes askerdi buda teknik direktör takımı yaratmak için ideal bir durumdu

bizdeki oyunculara bakıyorsun, herkes yıldız euro milyoneri ve general, bu arkadaşlara sistemi uygulatmak oldukça zor, elde bolca maddi manevi hedefi bitik oyuncu var

tekke hocamın 4 aydır bir arpa yol alamamasının nedeni tahminim bu, yoksa alanyasporda acayip topçular yoktu elinde ve orada başardı

çözüm : önce maaş bütçesini düşürüp oyuncuları euro milyoneri yapmaktan vazgeçmek lazım, tahminim tekkenin elinde 10 milyon avro toplam maaş bütçeli bir takım olsa sistemini şimdiye kadar kurmuştu, maddi manevi hedefi bitik olmayan oyuncularla

istanbulsporda o kadro ile yaptığı bir mucizeydi, düşük maaş olması bence şansıydı, fakat aynı durum şansızlıkta yaratıyor, malum alanyasporda bol xg üretip golle sonuçlanmıyordu pozisyonlar,düşük bütçe yani bireysel kalite azlığı nedeniyle, şansı ise düşük bütçe nedeniyle oyunculara sistemini uygulatabilmesi idi

tekke için ikinci bir soru işareti ve beklenti ne olabilir, yukarda söylediğim önemli bir problem , başka bir problem ise elindeki kadro niteliği (özellikle orta saha üçlüsü) ile gelişmiş oyun oynatması zor görünüyor

soru şu : acaba tekke gelişmiş oyundan vazgeçip küçük takım sistemine döner mi ?

hem bol maaşlı kendini yıldız sanan emekliler takımı var elinde, hemde nicelik olarak gelişmiş oyuna oynamaya müsait değil, bunda ısrar ederse ciddi küme düşme adayı oluruz, persepolis maçında görüldüğü üzere futbol falan oynadığımız yok

tekke hoca malum idealist ve dahi (el loco) bir teknik direktör , bu sezon bundan vazgeçip pragmatist sadece skor almaya dayalı oyuna dönmeli bence, yani onaçu ya topları şişir, dönen topları al ve hızla atağı sonlandır, sağdan soldan bol bol ceza alanına orta yap , klasik küçük takım futbolu bu

oyunu kurayım, pas örgüsü yapayım,organizasyon yapayım bu oyuncularla olacak iş değil, sözünü dinletemiyorsun bi defa, nicelik olarak ideal profiller değil ve bol maaşlı emekliler takımı

zor bir sezon olacak diye tahmin ediyorum, verdiğimiz maaşlara bakarsak kendisini yıldız sanan oyuncularda azalma olmayacak yakın gelecekte,bide üzerine yaşı itibariyle emekliliğini bekleyenler var, buradan güzel bir helva yakın gelecekte görünmüyor

haliyle tekke hocamdan beklentim bunları görüp (bir proje yapılmadığını görüp) günü kurtarma olayına kafasını yorması ve küçük takım futbolu ile orta sıralarda takılması, diğer türlü kaos ve düşme tehlikesi var
              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.07.2025, 04:12.
              TEKKEBALL

Yorum

• bu arada tarihe not düşelim, unutulmasın

erdo nun almadığı yada alamadığı (bana göre almadığı) isim ceremi boga

tekke hocamın istediği ve ağzından duyduğumuz tek oyuncu boga sizce alınamayacak bir oyuncu muydu ?

tekke hocam sanki luis diaz ı istemişte alamamışlar, çoh enteresan

buyur boga nın son sezonki istatistiği ve oynama dakikaları

Das sind die Leistungsdaten von Jérémie Boga vom Verein OGC Nizza. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

alınması için bundan daha ideal dönem olamaz

7-8 e pazarlık ettin ve nice inat etti 10 milyon avroya çok rahat 1 ay önce alırdın aga

Transfers von Trabzonspor pro Saison: ➤ Marktwert ➤ Ablöse ➤ Position ➤ Abgebender Verein ➤ Transferperiode

şuraya bak , 14 milyon avro bonservis verilmiş

şöyle bi fantezi yapalım

pedro satılmadı (haliyle pina alınmadı)

onaçu alınmadı ve beleşe petkoviç aldık

felipe yide almadık

10 milyon avroya boga aldık

maddi manevi daha avantajlı olurduk bu operasyonla

boga olayı bence transferde tekke nin değil menejerlerin sözünün geçtiğini gösteriyor kulüpte, çünkü boga alınamayacak bir oyuncu değil maddi olarak, şekilde görüldüğü üzere 14 milyon avro verilmiş bonservise

gene tarihe not düşelim

geçmiş dönemde çok hızlı ve hunharca transfer yapan erdonun bu transfer dönemi temmuz ayı bitmek üzere iken raporu

banza gitti onaçu geldi
                draguş gitti felipe geldi
                pedro gitti pina geldi

elde var sıfır

hayırdır aga , tekke olduğu için mi transferler geç oluyor ve birileri gidince birileri geliyor

avzı ya hem erken ve hemde birilerini yollamadan bol keseden transferler yapıldı aga, tekkeye neden yapılamıyor ve tek istediği oyuncu alınmıyor ???

erdo nedeniyle tekke projesi başlamadan bitti , tekkeye bir enkaz bırakıldı, tekke o enkazın altından kalkar mı ? hazırlık maçlarında gördüğüm şey umutsuz vakıa, maalesef

ya yeni bir proje ile (düşük maaş projesi) bu enkazı kaldırmaya çalışırsın

yada yeni sisteme uygun oyuncu transferleri ile (boga vs) bu enkazı kaldırmaya çalışırsın

bizde ikiside olmadı şu ana kadar ve lig başlıyor, bir kayıp sezon daha

bir önceki yorumla bu yorum çelişkili gibi duruyor, öyle değil

önceki yorumda problemin daha derinlerde olduğunu yazdım,şimdi ise bol maaşlı boga alınsın diyorum, evet çelişki lakin çözüm yolları farklı olabiliyor

düşük maaş bütçesi ile iyi bir teknik direktör takımı kurabilirsin, bodo glimt alanyaspor vs

bol maaşlı ama sisteme uygun bogayıda alarak sistemini kurabilirsin

bizdeki durum şu : oyuncular hem bol maaşlı ve emekliler takımı, hemde profil olarak sisteme uygun değil, böyle olunca olmuyor

sisteme uymasada düşük maaşlı oyuncu ile teknik adam takımı yaratmak gene ihtimal dahilinde

tekke richard leroy fer ve efecan üçlüsü ile pas oyunu oynadı aga, bunlar tekkeyi dinliyordu,

xabi alonso leverkusende kral idi, tek sözü dinlenen , real madrid de öyle değil, orda başka krallar var, haliyle sistem kurmak zorlaşacak
                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.07.2025, 04:28.
                TEKKEBALL

Yorum

• eldeki kadroya son rötüşlar en azından yapılsa. Stoperi alamıyacaksan mendy çek o bölgeye. Bizde en iyi stoper de oynadı bu adam.

Merkeze en azından bir tane oyuncu al. Çift yönlü oynayabilen. Bir tane de skorer sol kanat al.

--------------ugurcan--------------

-------mendy---savic----batagov----

pina----jabol-----transfer-----mustafa

---zupkov-----onuachu---transfer----

salih,boran,arda,cham,sikan,augusto,baniya,arif gibi adamlara da bol bol süre ver. En azından oyuncuları kazanmaya çalış.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bu sahtekarlar kampta açıklama yaptı, gidecek dedikleri bile gitmedi anlaştık dediklerini saymıyorum. bu kadar göz göregöre yapılmaz adam almayacaksanız almayacağız dersin gençlerle takılacağız dersin millet ilk başta söver eder ama bu kadar tantana çıkarmaz. hergün kendinize sövdürmekten keyif mi alıyorsunuz. viskisini yudumlayıp '' bugün ne salladık ama zeyyo haaa'' diye konuşmuyorlarsa bişe bilmiyorum.
                    yukarıda arkadaş oyuncu için forumlarda yazılanları yazmış bu kadar edecek birisi mi biz mi göremedik. mevzu bu işte aldığımız her adam için aynı barisic lundstram de aynılarını yazmışlardı yönetimimiz ligler bitmeden büyük topçularmış gibi sözleşme yaptı. internet olmadan önce bu mevzular yiyiliyordu şimdi ne nasıl diye iki dakika yetiyor.
                    taraftar gibi düşünenler ateş atarken yönetim yalamaları ki burda zamanında yazar çizerlerde var ekonomi bilmem ne geyiği yapıyor.

Yorum

• Şu benjamin işi sauldeki gibi bi pürüzle umarım bozulmuştur hiç istemiyorum bu elemanı..izlediğim için falan deği basit matematik hesabı ile istemiyorum.

şimdi biz abi bu benjamini 6 no ya alıyoz , nereli bu benjamin faslı , fas milli takımının 6 nosu kim fenerli amrabat ben onu bile istemem 6 noya bence yetersiz bunu niye isteyeyim..fasta bile sorsan 100 kişi tanımaz bu benjamini..

barisiç içinde gelmeden önce yazmıştım şimdi bulur çıkarırımda uğraşamam..bu barisiç’i biz kimin yerine alıyoz eren’in yerine,peki glasgow 1-2 sene önce kimi aldı solbeke barisiç’in yerine 5 milyon verip, bjk li rıdvan yılmaz’ı..yahu bu rıdvan yılmaz vitaminsizi bile eren’den kötü, gelse kesemez eren’i bu barisiç nasıl kesecek demiştim..

birsürüde tepki almıştım ooo rangers’tan gelen adamı beğenmiyorsunuz daha kimi alacaz diye..

şimdide bu benjamin için diyorum..bunun milli takımda oynayan ağababası bile bizde iş yapmaz bence bunun hiç tutma ihtimali yok..

he bu kadar basitmi bu işler, bu kadar basit bazen abicim , bu hesabı koca yönetimdekiler yapamıyorsa benim sorunum değil onların sorunu..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İnanılmaz kötü bir sezonun ardından sadece ve sadece ayrılan 3 adamın yerine onların muadili adamlar alındı. Sezon başlıyor. E ne oldu şimdi? Siz neyi nasıl planladınız? Aylar öncesinden havlu atan takımda transfer çalışmaları böyle mi oluyor? Takıma sınıf atlatacak en azından 3-4 tane hamle beklerken elde var 0. Bu takımın geçen seneden ne farkı olacak? Ne değişecek de aynı adamlarla yarışmacı olacağız?

Bazen Sevinç Bazen Keder
                        YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Faslı oyuncunun sakat olduğu, kamp yapamadığı ve ameliyat olma durumunun olduğu haberleri dolaşıyor. Doğru mu bunlar? Doğruysa, bizim gündemimizden çoktan çıkmış olması lazımdı.
                          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                          Karl Marx
                          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eldeki kadroya son rötüşlar en azından yapılsa. Stoperi alamıyacaksan mendy çek o bölgeye. Bizde en iyi stoper de oynadı bu adam.

Merkeze en azından bir tane oyuncu al. Çift yönlü oynayabilen. Bir tane de skorer sol kanat al.

--------------ugurcan--------------

-------mendy---savic----batagov----

pina----jabol-----transfer-----mustafa

---zupkov-----onuachu---transfer----

salih,boran,arda,cham,sikan,augusto,baniya,arif gibi adamlara da bol bol süre ver. En azından oyuncuları kazanmaya çalış.
                            Mendy'nin bizim kalemize yakın olması demek, rakibin gol şansının 100%'e yaklaşması demek.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Burada şey deniyordu siz şimdi bu yıl görün transferlerde ne biçim para götürecekler o transfer ler bile yapilmadi

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Faslı oyuncunun sakat olduğu, kamp yapamadığı ve ameliyat olma durumunun olduğu haberleri dolaşıyor. Doğru mu bunlar? Doğruysa, bizim gündemimizden çoktan çıkmış olması lazımdı.
                                İnşallah doğrudur bizim için doğru bir profil değil o paralara hiç değil, ihtiyaçları varsa oyuncularının sakatlığında bizde sürüsüyle ver seçsin beğensin alsınlar ön libero.

Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X