Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle adamların kariyeri düşüşte olmasa zaten sana düşmez de fiziksel yahut mental sorunları olan adamı alıp ne yapacaksın ? Ben bilmiyorum ama buradaki herkes adam sorunlu diyor en kritik mevkide böyle bir kumar oynanır mı hem de bu maliyetlerle ?

Eldekileri gönderip net adam alamiyorsan alma. Fatih hoca elindeki adamlardan verim alsın biraz bu iş sadece transfer değil. Senin şampiyonluk mücadelesi içine girmen için temiz 2 3 sezona daha ihtiyacın var. Bu süreci az maliyetle eldekileri işleyerek geçir. Koy Ardayi, Salihi ilk 11e kimse sana ne yapıyorsun demez. Şu herifleri koştur, biraz rakibi isirsin, pres yapsın ama yalancı değil hakiki. Bu bile seni geçen seneden ileriye atar.

Hocam biz senden dinamik bir takım istiyoruz sen nerde bir emeklilik kovalayan var onu istiyorsun.

Aslında bazı futbolu bitmiş adı kalmış oyuncularin gelmesinin bir tek faydası olur çöp muamelesi gören ozan mendy okay vs gibi oyuncularin onlardan asagi olmadığı ortaya çıkar

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Visca,nin alda at tarzında onlarca pas ortalarida var ama dokunacak adamın golcün olacak adam kotu giden takımda sorumluluk alıp birseyler yapmaya çalıştı altında kaldı onuachuyu besleyecek en iyi oyuncu hala visca,dir

Kardeşim geçen yıl sen Visca'yı izlemedin sanırım. Nefesi kesiliyor, sağlıklı düşünemiyor. Tuhaf tuhaf pas hataları yapıyor. Bu tip hataların sebebi kondisyonla ilgilidir. Oyucunun yaşı malum 90 dk. çıkartamıyor. Eski dinamizmi yok, savunma katkısı yok. Gücü yetmiyor. Bu saatten sonra Visca'dan ancak 30-45 dk. max. verim alırsın. Hepsi bu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kardeşim geçen yıl sen Visca'yı izlemedin sanırım. Nefesi kesiliyor, sağlıklı düşünemiyor. Tuhaf tuhaf pas hataları yapıyor. Bu tip hataların sebebi kondisyonla ilgilidir. Oyucunun yaşı malum 90 dk. çıkartamıyor. Eski dinamizmi yok, savunma katkısı yok. Gücü yetmiyor. Bu saatten sonra Visca'dan ancak 30-45 dk. max. verim alırsın. Hepsi bu.
        Ligin son maclarinda visca kotu goller kaçırdığı için eleştirildi ancak en fazla pozisyona giren yine visca bitik oyuncu 5 -6 pozisyona giremez iyi dediğiniz oyuncular pozisyona giremiyorki gol kacirsin 😀

Yorum

• Maalesef koca bir hayal kırıklığıyla geçen süreç oldu. Bu saatten sonra kim gelmiş kim gitmiş pek önemli değil açıkcası çünkü yeni sezona dair hiçbir plan projenin olmadığı çok aşikar. Daha lig bitmeden tüm planlarımızı yaptık , transfer hedeflerimizi oluşturduk vs söylemlerinin tamamen yalan olduğu ortaya çıktı. Bu saatten sonra alınacaklarında camia ve taraftarın gazını almak adına yapılacak hamleler olduğunu düşünüyorum , şu dakikadan sonra herşey gelişi güzel gerçekleşecek belli ki. Bu kafayla başarı beklemek hayal , hiç zaman kaybetmeden kongreye gidilmeli. Başkan'nın aklında Fatihle 5-10 hafta götürürüm sonra uygun zemini yakalar Avcı'yı getiririm düşüncesi varsa bilmelidir ki o saatten sonra olacaklar Türkiye'yi sarsar !!!!
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• şaka gibi gerçekten

29 yaşındaki iskoç stopere 1,5 milyon avro bonservis teklif etmişiz

son 3 yılda stoperlerden ettiğimiz zarar saçmalık seviyesine ulaştı

ulan daha yeni 4 stoper saviç saatçı baniya batagov almadık mı

hala stoper mi alacağız

la havle
            TEKKEBALL

Yorum

• niguez bu kadar tepki almasını tam çözemedim. Geçen sene sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 6 , 3 maç kadroya alınmamış. La liga da geçen sene kafaya oynayan takımda 1500 dakika süre bulmuş.

Ha bana kalsa 25 yaş üstü yabancı almam o ayrı mesele ancak bu adam bu kadar gömülecek bir adam değil. En nihayetinde TSL gibi boktan bir ligde oynuyoruz.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• [QUOTE=jairzinho;n11366096]şaka gibi gerçekten

29 yaşındaki iskoç stopere 1,5 milyon avro bonservis teklif etmişiz

son 3 yılda stoperlerden ettiğimiz zarar saçmalık seviyesine ulaştı

ulan daha yeni 4 stoper saviç saatçı baniya batagov almadık mı

hala stoper mi alacağız

la havle[/QUOTE

Stoper işi saçmalık. Mendy bizde en iyi oynadığı mevki stoper. Onun bölgesinde şişkinlik var. Bu durumda mendy çek stopere. Mendy,savic,baniya,batagov,arda. Taş gibi stoper hattı. Kalan fazlalıkları gönder. Mesela serdar,taha,ali şahin kirala.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  niguez bu kadar tepki almasını tam çözemedim. Geçen sene sakatlıktan kaçırdığı maç sayısı 6 , 3 maç kadroya alınmamış. La liga da geçen sene kafaya oynayan takımda 1500 dakika süre bulmuş.

Ha bana kalsa 25 yaş üstü yabancı almam o ayrı mesele ancak bu adam bu kadar gömülecek bir adam değil. En nihayetinde TSL gibi boktan bir ligde oynuyoruz.

Sözde adamin fiziki durumu iyiymiş ama mental sorunları varmış, ikli mücadele kazanma ve top kapma ve pas isabetleri iyiymiş ama mental problemden kasıt tam ne onu bende anlamadım.
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• kale : ugurcan,onuralp,ahmet
                    bekler : pina,cihan,mustafa,arif
                    stoper : mendy,savic,baniya,batagov,arda
                    kanat : visca,zupkov,waka,boga
                    6 no : jabol,salih,okay
                    8 no : niguez,ozan,boran
                    10 no : puertaz,göktan

forvet : onuachu,sikan,agusto,enis

28 kişilik kadro

Yorum

• Bu adam mı sakat ?

Beğenmiyorum diyin de sakat ne alaka ?
                      Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                      Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sözde adamin fiziki durumu iyiymiş ama mental sorunları varmış, ikli mücadele kazanma ve top kapma ve pas isabetleri iyiymiş ama mental problemden kasıt tam ne onu bende anlamadım.
                        bence boş yapıyorlar mental sorunları olan adam bu kadar üst düzey top oynayamaz yıllarca. Avrupalıların 30 yaş üstü oyunculara bakışı malum. Ama niguez bizim lig için üst seviye bir oyuncu.

Yorum

• Saul Niguez'i uzun zamandır takip etmedim ama hatırladığım hali gayet iyi topçuydu. Son durumu nedir bilmiyorum piyasa değeri baya düşük.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Stoper Kurt Zouma , merkeze Brownhıll ve Puertas , sola Boga 'yı çek transferi kapat. Yada hiç bişey alma ve istifa et git. Gayet basit.
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• tekke hocam sana sesleniyorum

olaya el at hocam

öyle ''ben sadece saha içine bakarım transferlerden yapılan zarara karışmam'' deme

saul maul iskoç stoper cart curt sessiz kalma hocam

türkiyede yöneticiler kötü , menejerler cirit atıyor , avrupada olsan saha içine bakarım diyebilirsin, türkiyede ise aynı zamanda başkanlık yapmak zorundasın tekke hocam,

aksi takdirde kabak senin başına patlar

evet sen dahi bir teknik adamsın saha içinde, ama bu türkiyede yetmez hocam, aynı zamanda başkanlık yapacaksın

saul u maulu iskoç stoperi aldırmayacaksın hocam, sonra tazminatla o oyuncular yollandığında sen aldırdın oyuncuları diyecekler

daha yeni söyledin hocam, potansiyel oyuncu alacağız diye, masaya yumruğunu vuracaksın o zaman

ağaoğlu başkan olsa hiç bu işlerle uğraşmak zorunda kalmazdın, saha içine odaklanırdın, ama başkan erdo olduğu için sadece saha içi olmaz hocam
                              TEKKEBALL

Yorum

• Saúl Ñiguez vs Villarreal / LaLiga 2024/2025 J2

Yorum

Çalışıyor...
                                X