Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saul 35 yaşında değil ha 30 yaşında. Normalde 3 sezon daha taş gibi top oynaması lazım. Yaşı buradaki en son problem. Oyuncu problemliyse verim almak zor olur

Yorum

• Ağır oyuncu, fizik olarak eski halinden eser yok..
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Saul manyaksa biz ondan da manyağız. Yönetim sayesinde kapı pencereye cama çerçeveye kafa atan insanlar olduk. Onun dertleri bize fragman gelir.

ek not: ben de fiziksel olaral Saul'un bitik olduğunu düşünüyorum. Sene sonu yaka paça kovarız onu.
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• Yazan oldu mu bilmiyorum ama Poyraz Antalya'ya kiralanmış. İyi oldu Süper Lig'te kalması.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Arif Timurcioğlu
            Arif Timurcioğlu yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Hayırlı olsun inş. çok iyi performans verir.

• Saul işine ben pek ısınamadım.
          Yayla havası aldırıp karadenizin hırçınlığında kendini bulursa iş yapar.
          Rehabilitasyon verecek durumumuz var mı? Senelerdir gelmeyen 8 no için böyle bir kumar oynanır mı?
          HAyırlısı olsun.

Yorum

• Hala daha Sangare ve Puertas, Wooh, Boga alinmali.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Saul nedir ??? Bunlar delirdi mi.. adamin kariyeri hizli bir düsüste bizde hemen aliyoruz.. allah akil fikir versin
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Benim derdim belli ve sizinle ortak olmadığını görebiliyorum. Keşke siz de elinizin altındaki interneti, sadece kontrol etmekle kalmayıp yorumlamak için de kullanabilseniz. Oyuncunun problemli olduğu aşikar. İyi veya kötü gibi bir değerlendirme yapmıyorum çünkü izlemedim. Eğer, orta saha kontenjanımız olsaydı ve risk alabilecek bir ekonomik yapıya sahip olsaydık bu tip bir transfere 'evet' denebilirdi. Ama oyuncunun verileri, fiziksel ve mental olarak her yıl daha da aşağı gittiğini gösteriyor. Ben artık Saviç gibi kontratından nasıl çıkacağımızı düşüneceğimiz oyuncuları takımımda görmek istemiyorum. Bunu ifade ettiğimde de ezbere konuşmuş oluyorsam aynı istikamette gitmeye devam edeceğim.

Hayır kardeşim çıktın ve adam sakat dedin. Konu bu. Bu konuda hatalısın. O yüzden ezbere konuşuyorsun dedim.
                Ancak diğer söylediklerine katılıyorum, sonuçta riskli bir transferdir. Gelip başarısız olma ihtimali de vardır.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Orta saha rotasyonunu boşaltmış olsak ve dediğiniz gibi Sangare gibi bir orta saha alınmış olsa Saul transferini anlayabilirim; ancak daha bize gereken orta saha oyuncusu alınmamışken ve kadromuz çok şişkinken yapılan bir Saul hamlesini anlayamıyorum.
                  Orta saha ne kadar şişik olursa olsun bize en az 2 oyuncu lazım. Yer açıldığında ise bu sayı 3 olur. Orta saha şişik diye transfer yapmazsak geçen seneyi mumla ararız.

Yorum

• Yanına Puertas alırsan iyi transfer. Aynı dili konuşan iki adam. Orta sahanın tüm yükü Saul’de olsun dersen hüsran yaşarsın. Bir Hamsik değil bu adam. Ama iyi futbolcu.

Yorum

• Trabzonspor doğru bir orta saha planlaması yapacaksa Lundstram, Mendy, Cham, Ozan gibi oyunculardan bir an önce kurtulmalıdır. Takımın bu denli kötü görünmesindeki yegane unsur rezil orta saha yapısıdır. Oyun kurmaktan aciz, statik, sertlik gösteremeyen ve yaratıcılıktan uzak bir orta saha kurgumuz var. Takımda ilk dokunulması gereken yer burasıydı. Ama ligin başlamasına 25 gün kaldı hala aynı oyuncularla kamp yapıyoruz. Başkana kocaman bir bravo gönderiyorum!

Sangare ve Puertas'ı düşünmeden almak lazım. İkisi de yaşı itibariyle dinamik ve mücadele güçleri yüksek oyuncular. Bu iki oyuncunun arasına liderlik yapacak bir oyun kurucu da alırsak mükemmel bir iş başarmış oluruz. Ancak kulübün planlaması üç oyuncu üzerine değil sanırım. Yedek forvete 5 milyon euro verince bazı yerlerden kesinti yapmak gerekiyor! Başkanın ve transfer komitesinin büyük zekasına şapka çıkartıyorum!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor doğru bir orta saha planlaması yapacaksa Lundstram, Mendy, Cham, Ozan gibi oyunculardan bir an önce kurtulmalıdır. Takımın bu denli kötü görünmesindeki yegane unsur rezil orta saha yapısıdır. Oyun kurmaktan aciz, statik, sertlik gösteremeyen ve yaratıcılıktan uzak bir orta saha kurgumuz var. Takımda ilk dokunulması gereken yer burasıydı. Ama ligin başlamasına 25 gün kaldı hala aynı oyuncularla kamp yapıyoruz. Başkana kocaman bir bravo gönderiyorum!

Sangare ve Puertas'ı düşünmeden almak lazım. İkisi de yaşı itibariyle dinamik ve mücadele güçleri yüksek oyuncular. Bu iki oyuncunun arasına liderlik yapacak bir oyun kurucu da alırsak mükemmel bir iş başarmış oluruz. Ancak kulübün planlaması üç oyuncu üzerine değil sanırım. Yedek forvete 5 milyon euro verince bazı yerlerden kesinti yapmak gerekiyor! Başkanın ve transfer komitesinin büyük zekasına şapka çıkartıyorum!

Bu arada gündeme gelen isimlerden alınmasını en çok istediğim isim BOGA ve PUERTAS.
                        İkisinin de takıma hücumda hız ve akıl katacaklarını düşünüyorum. Umarım bu iki ismi alabiliriz.
                        Nefesi kesilip aptalca pas hataları yapan Visca izlemekten bıktım.

Yorum

• Trabzon'daki taraftarlar maç günü maç izlemek dışında Uzungöl'e kuymak yemeye mi gidiyor? Glasgow'dan gelme ihtimali olan vasat stoper ile Niguez ağır vasıta yüzümüze yeni yük katar. Bunları görüp tesis etrafında bir tane mi tepki olmaz Allah aşkına? Melih Kabasakal nedir? Biz bu adamın ne hayrını gördük zamanında? Ertuğrul Doğan açıkça kulübü bakkal dükkanı gibi yönetmekten başka bir şey yapmıyor. Bu kulüp küme düşmüyorsa armasından dolayı düşmüyor. Yoksa bu kadro yapısı başka forma giyse şu an 1. Lig'de olurdu. Erdo'ya göre zaten şampiyon olamayacağız dördüncü beşinci olacak kadar vasat adamları alsak da yeterli. Ne kendisinde ne yanındaki adamlarda akıl, mantık, ileri görüş zerresi yok. Anlık ve günü kurtarıcı hareketler. Gitme de gitmiyorlar bıktık vallahi. İkinci İho dönemi resmen.

Yorum

• Saul transferi para cukkalama operasyonu kokuyor, Bartra gibi olma olasiligi yüksek... yoksa eskiden begenirdim kendisini
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 🔥 Trabzonspor Cameron Puartes ve Saúl Ñiguez transferlerini bitirmek için yoğun bir çalışma içerisinde Başkan Ertuğrul Doğan futbolcuların temsilcileri ile görüşmelere devam ediyor.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

Çalışıyor...
                              X