Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Abi iptal olduğunu daha önce söylemiştim şimdi değil, Fatih hoca çok isteyince pazarlıklar geri başlamış oldu, dediğimiz paraya gelirseler bu iş olur gibi.
    Üstte Serdar'ın alıntıladığı mesajı yeni sandım. Hakkını helal et.

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Insallah olmaz Boga bu fiyata. Bu para ancak forvete veya ortsaha Merkeze sana direkt puan geitrecek topcuya verilir.Boga benim gözümde etmez su son seneleri ile . Nizza zaten bu sene iyi satislar yapmis 50 mio satistan kar etmis su ana kadar pazarlikta daha güclüler.

Gene gec kaldik hadi ilk kampa yetisdiremedin ama 2. kampa ana transferlerin gelmeli.
    Bulka'yı araplara net 15 M + 5 M primle sattılar. Yerine Reims'in aynı yaştakı kalecisini 6'ya aldılar.

Adamlarda şov yok, iş var. Boga'yı satar, Diop'u oynatıp seneye onu satar. Yerine oynatacağı adamı şimdiden hazırlar. Planla hareket ediyorlar. Takımın sahini INEOS. Yani paraları var. Ama har vurup, harman savurmuyorlar.

Biz Taha'yı alırız, Arda vardı, Onuralp'i alırız, Ahmet çıkar. Ama "Uğurcan'ı 20 verseler de satmayız" diye gürleriz.

Nwakaeme'yle uzatmayız. Yerine Orsic, Trezeguet, Boga vs alırız.

Batagov piyango olur. Arkasında Arda gibi ışık parıldar.
    Ama olur da Batagov giderse, "Bu çocuklara güvenmek lazım" diyen hocamız Arda'yı oynatır mı? Geçen sezon son maçta 1 dakika veremediği Arda... Sikan'ı hazır görmeyen, Arda'yı görür mü? Sonra bakmışsın basında bir haber: "Başkan Doğan, Tekke'nin çok istediği stoper x için bastırıyor." Özel uçaklar kalkar. Kardeş kulüp Southampton'ın kullanmadıklarından biri, bize kurtarıcı gibi gelir.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 07.07.2025, 08:34.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Üstte Serdar'ın alıntıladığı mesajı yeni sandım. Hakkını helal et.

Bulka'yı araplara net 15 M + 5 M primle sattılar. Yerine Reims'in aynı yaştakı kalecisini 6'ya aldılar.

Adamlarda şov yok, iş var. Boga'yı satar, Diop'u oynatıp seneye onu satar. Yerine oynatacağı adamı şimdiden hazırlar. Planla hareket ediyorlar. Takımın sahini INEOS. Yani paraları var. Ama har vurup, harman savurmuyorlar.

Biz Taha'yı alırız, Arda vardı, Onuralp'i alırız, Ahmet çıkar. Ama "Uğurcan'ı 20 verseler de satmayız" diye gürleriz.

Nwakaeme'yle uzatmayız. Yerine Orsic, Trezeguet, Boga vs alırız.

Batagov piyango olur. Arkasında Arda gibi ışık parıldar.
      Ama olur da Batagov giderse, "Bu çocuklara güvenmek lazım" diyen hocamız Arda'yı oynatır mı? Geçen sezon son maçta 1 dakika veremediği Arda... Sikan'ı hazır görmeyen, Arda'yı görür mü? Sonra bakmışsın basında bir haber: "Başkan Doğan, Tekke'nin çok istediği stoper x için bastırıyor." Özel uçaklar kalkar. Kardeş kulüp Southampton'ın kullanmadıklarından biri, bize kurtarıcı gibi gelir.

Helal olsun abi estağfurullah.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

Lucas Ribeiro Costa'yı kaçırmamak lazım.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Arif Timurcioğlu
          Arif Timurcioğlu yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Hemen alsınlar bıktım çakma fransızlardan.

Boga için 10 milyon € gibi bir bonservis verileceğini düşünmüyorum; ancak rakamlar 3+6 gibi konuşuluyor. Başkan sürekli, Boga için kulübünün 15 milyon € istediğini söyleyip duruyor. Yüksek ihtimalle, "15 dediler, biz dokuza aldık" gibi bir şov içine girmek için bunu yapıyor. Yine söylüyorum; bu oyuncuya o paraların verilmesine kim sebep oluyorsa, bu kulüpte bir dakika bile durmasının anlamı yok. Fatih Tekke ya da Ertuğrul Doğan fark etmez. Son transfer döneminde 14 milyon € bonservis harcaması yaptı bu takım. Üzerine Onuachu ve Pina'yla birlikte 20 milyon €'yu aştık.

Onuachu'dan zaten para kazanamayacakken bir de üzerine yine aynı hesapla Boga almanın bir anlamı yok. Ayrıca, daha Saviç, Nwakaeme, Visca, Lundstram, Barisiç gibi oyuncularla yollar ayrılamadı. Büyük hata yapıyoruz. Daha büyük hata, Boga dışında bir alternatifleri olmaması.

İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

Arada kaynamasın, Uğurcan'ın bonservise bakılmaksızın Avrupa'ya satışının yapılması şart oğlu şart! Elden çıkarılmaması büyük hata olur.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Enes Başkaya60
            Enes Başkaya60 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Elinde Onuralp ve Ahmet gibi altın gibi çocuklar varken bence de Uğurcan kesinlikle satılmalı ama bonservisine bakılmaksızın sözüne katılmıyorum.

İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Boga için 10 milyon € gibi bir bonservis verileceğini düşünmüyorum; ancak rakamlar 3+6 gibi konuşuluyor. Başkan sürekli, Boga için kulübünün 15 milyon € istediğini söyleyip duruyor. Yüksek ihtimalle, "15 dediler, biz dokuza aldık" gibi bir şov içine girmek için bunu yapıyor. Yine söylüyorum; bu oyuncuya o paraların verilmesine kim sebep oluyorsa, bu kulüpte bir dakika bile durmasının anlamı yok. Fatih Tekke ya da Ertuğrul Doğan fark etmez. Son transfer döneminde 14 milyon € bonservis harcaması yaptı bu takım. Üzerine Onuachu ve Pina'yla birlikte 20 milyon €'yu aştık.

Onuachu'dan zaten para kazanamayacakken bir de üzerine yine aynı hesapla Boga almanın bir anlamı yok. Ayrıca, daha Saviç, Nwakaeme, Visca, Lundstram, Barisiç gibi oyuncularla yollar ayrılamadı. Büyük hata yapıyoruz. Daha büyük hata, Boga dışında bir alternatifleri olmaması.
          Boga dışında alternatif olmaz olur mu hocanın alınsın diye rapor verdiği en çok istediği adam Boga ama o kadar para verilmesini hocanın da istediğini düşünmüyorum.
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Boga dışında alternatif olmaz olur mu hocanın alınsın diye rapor verdiği en çok istediği adam Boga ama o kadar para verilmesini hocanın da istediğini düşünmüyorum.
            Boga alinsin ve elimizde patlarsa Tekke istedi onun icin aldik diye ona yaftalanacak.Tehlikeli oyun oynuyor. Cikacak istiyorum ama o fiyata degil dyecek yoksa o riske girip iyisi kötüsü ile o sorumlu tutulacak. Sonra gelecek 10 sene her muhabbete bu konu önüne serilecek.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

costa acayip ısındım bana kalırsa patlama yapacak bir isim. Boga yerine alan tercih ederim ama hoca mutlaka istiyormuş.

costa ve boga gelirse bir 8 alıp transferi kapatmak lazım

stoper: savic,baniya,serdar,taha,arda,batagov eğer batagov kalıyorsa bence stoper almak gereksiz
              bek: pina,mustafa,arif bir tane sağ bek alternatifi
              merkez ortasaha : cham gitti sanırım bence mantıksız. Lunstram ve teklic bir şekilde elden çıkarılacak gibi. mendy kalacak diye düşünüyorum.Malesef ozan ve okay da kalacak gibi.

6 : salih,mendy,okay
              8: boran,ozan,jabol
              10 : göktan

buraya 10 costa olsa bir tane de 8 alsak tamamdır.

kanatlar : visca,waka kalıyor gibi. zupkov,boga ile burası tamam. Cihan ben olsam bek kullanırım.

kale : ugurcan,ahmet,onuralp yeterli .Taha ya yol vermek lazım.

kale : ugurcan,onuralp,ahmet
              stoper : savis,baniya,arda,batagov,taha
              bek : pina,mustaga,arif,cihan
              merkez : mendy,salih,jabol,ozan,okay,göktan costa ve 8 numara
              forvet : onuachu,sikan,enis,poyraz
              kanat : visca,waka,zupkov,boga

barisic,lunstram,dragus,cham,teklic gitti dersek yeterli olmuyor sanırım bir kişi daha gitmeli ya da alınacakların biri genç olmalı.

------------------------ugurcan---------------------------------

pina--------------baniya------------------batagov--------------mustafa

----------------transfer---------jabol/mendy----------costa---------------

zupkov-----------------------onuachu----------------------------boga

bu sene için yeterli kadro rahat kafaya oynar

ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Hocanın çok istediği 10 Milyon Euro'luk adamın tüm kariyeri..ben burada 10 Milyon Euro'luk bir adam göremedim..

IMG_20250706_183616.jpg
                En son nevzat61 tarafından düzenlendi; 07.07.2025, 10:34.
                Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

Hocanın on milyon euroluk bir adam isteyeceğini sanmıyorum. Ya da en azından öyle ummak istiyorum. Aklı başında kimse gelip de on milyon euro bonservisi dünyada benzeri hiç de az olmayan 99 koşan kanat oyuncusuna vermez. Zaten etraf bunlarla dolu kafayı buna takmak niye anlamadım ben. Takımın önceliği iki yönlü orta sahalarken halen daha paraları buraya gömme derdindeyiz. Önceki sefer abdullahın almak istediklerine uğraşıyordu sonra bjelica'nın Şimdi Fatih in. Bu yüzden olmuyor işte. Bir kulübün ne almak istediği de ne oynatmak istediği de hocasından bağımsız bir olaydır. Ne yazık ki bunu kavrayamayan ve kalıcı sistem oluşturmayan bizler önceki senelerde alınan "Şu anki sisteme uymayan" oyuncularla da cebelleşmek zorunda kalıyoruz. Bugün aldıklarımız da önümüzdeki yaz dönemi ıskartaya çıkacak mesela. Çünkü yüksek ihtimalle hoca gitmiş olacak. Yeni gelen de bunları beğenmeyecek. Böyle böyle bu enflasyon içinde batıp gideceğiz.
                  OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Trabzonspor tarihinin en başarısız ve beceriksiz başkanı olma yolunda hızla ilerleyen bir Ertuğrul Doğan gerçeği var.
                    Aylar öncesinde takımın eksikleri belliyken bu eksikleri gidermek adına hiçbir şey yapmayan bir yönetim var.
                    Yaptıkları tek bir iş var, kiralık forveti gönderip yerine forvet aldılar, sağ beki gönderip yenisini aldılar.
                    Stoper sorunu duruyor, orta saha sorunu duruyor, kanatlarda sorun duruyor. Hiçbirini çözmediler.

Kamp başladı ve ligin ilk maçına 33 gün var! Ve biz hala bekliyoruz. Neyi bekliyoruz onu da anlamıyorum.
                    Barisiç'in sözleşmesini feshetmek için neyi bekliyoruz? Serdar Saatçi'yi satılık/kiralık göndermek için neyi bekliyoruz?
                    Lundstram, Ozan, Okay, Mendy, Cham, Draguş, Sikan, Visca ve Nwakaeme durumu ne olacak?
                    Aylar geçti planlama adına bir arpa boyu yol alamadılar. Basiretsiz, beceriksiz herifler...

Yorum

İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      avrupadaki kulüplerin transferde şöyle bir avantajı var, bu avantaj sayesinde riske girmekten çekinmiyorlar, nedir o avantaj ?

süper lig ve arabistan ligi avantajı

avrupalı kulüpler bonserviste ve maaşta zarar ettiklerinde bunu telafi edebiliyor, oyuncuya 5 büyük ligde oynuyor damgası vurup az zararla süper lige yada arabistana pazarlıyorlar

bjk cajuste transferi , oyuncunun skills videosunu izledim ve bişey göremedim üst seviye için

ilk taşı reims atmış, sonra napoli bide ben deneyeyim demiş, bakmışlar bu seviyelerin oyuncusu değil, en az zararla ayrılalım demişler ve bjk ye yolladılar

demir ege tıknaz skills i daha iyi idi kaju dan

süper ligde vasat oyuncuya bence gereksiz yatırım yapılıyor, vasat oyuncuyu düşük maliyetle çok rahat bulursun

avrupa takımları bu avantaja sahip, yani denerim olmazsa süper lige arabistana postalarım ve çok az zarar ederim kafasıyla rahat şekilde transfer denemeleri yapabiliyorlar

bizde bu durum yok, bizde ne oluyor ? oyuncu elde patlayınca ? tazminatla yolları ayırıyorsun bırak bonservis almayı, misal immobileye 2.6 milyon avro tazminat verilmiş

vasat oyuncuyu yüksek maliyetle aldığında oyuncunun vasat olduğunu gördüğünde hayal kırıklığına uğruyorsun

oyuncu miçiland da orta seviyede takılırken reims e 10 milyon avroya transfer oluyor, aslında bjk ye gelme hikayesi burada başlıyor

reims in verdiği gereksiz bonservis bjk ye patladı günün sonunda , ne olarak ? 8 milyon avro bonservis ve bir yığın maaş olarak

reims kurtuldu napoli kurtuldu ama bjk kurtulamayacak bu bonservis ve maaştan

genel olarak süper lige gelen oyuncuların hikayesi böyledir, biri yanlış bir zar atar ve o zararı çıkarmak için birçok şey olur ve fatura arabistan takımlarına süper lig takımlarına çıkar

burdan oyuncu çöp manası çıkmasın, yatırım yapılacak oyuncu değil, üst seviyeler için olmamış oyuncu

bu arada tm değerlerine ve verilen bonservislere çok fazla anlam yüklememek lazım, delinin biri (reims) kuyuya bir taş atmış, oradan bir hikaye ortaya çıkmış

reims o taşı atmasa muhtemelen kaju miçiland da takılmaya devam ediyor olacaktı oldukça düşük bir maaşla

sadece bizde olmuyor avrupadaki takımlarda birçok yanlış transfer hamlesi yapıyor, ama nedense bu yanlış transfer hamleleri bize bir başarı hikayesi olarak sonuluyor, reims 10 milyon avro bonservis vermiş, napoli ordan 11 milyona almış vs , oyuncu seviye olarak normalde miçiland oyuncusu aga, ama napoli reims yapınca üst seviyeye çıkmış algısı yaratılıyor

jurasekte bence benzer bir olay

benfica 14 e almış, benfica 14 e aldı diye 14 milyonluk mu oyuncu oluyor, hayır, hata yapmış

aynı şekilde onuda bjk ye yolladılar, benfica daha az zararla elden çıkarıyor

onunda skills videosu vasat idi

Das sind die Leistungsdaten von David Jurásek vom Verein Besiktas Istanbul. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

oyuncu zaten benfica seviyesinde olsa benfica oyuncuyu kullanırdı

adamlar deniyorlar olmuyor ve benfica napoli etiketi ile oyuncudan en az zararla ayrılıyorlar

masuaku jurasek ten çok daha iyi bir sol bek idi

demir ege mi kaju mu , ben demir ege derim , ama kaju ya yatırım yaptıkları için daha fazla süre verecekler

kıssadan hisse : tm değerlerine verilen bonservislere fazla bakmamak lazım, her kulüp hatalı transfer yapabiliyor

tm değeri saçmalığına bir örnek daha , bir underdog takım olan fiorentina da iyi sezonlar geçirdiği için tm vlahoviç i bir anda 70 milyon avroya çıkarmış

juve de 85 e almış

en saçma değerlendirmelerden biri, underdog takımda başarılı olanların aşırı yüksek tm değerine ulaşması

Das sind die Leistungsdaten von Dušan Vlahović vom Verein Juventus Turin. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

şekilde görüldüğü üzere oyuncunun fio da 2 sezonu var istatistik olarak,17 ve 21 gol , cl avrupa ligi falan yok, süper ligde anadoluda da benzer istatistik yapan golcüler oluyordu geçmişte

tm normalde bu oyuncuyu en fazla 15-20 milyon avro değerlendirmesi gerekirdi, ama 70 milyon avro değerleyince juve de 85 e almış

juve bu oyuncudan büyük zarar etti

oyuncunun en yüksek değerlere çıkması bana göre şampiyonluğa oynayan takımlardaki performansı ve cl deki performansıdır, juvede başarılı olur öyle değeri yükselir,

sırf yaşı genç diye bol keseden değer yükseltiyorlar bide

luka joviç te benzer şekilde, şimdi takımsız ve boşta

Das sind die Leistungsdaten von Luka Jović vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

gene bir underdog olan takımda yani frankfurt da 1 sezon 17 gol 6 asist ve avrupa liginde 10 gol (bakın cl değil) attığı için tm bunun değerini 60 milyon avro yaptı, real madrid de 60 milyon avroya satın aldı, şimdi ise tm değeri 4,5 milyon avro

tm nin ne kadar yanlış değerlemeler yaptığını görebiliriz, oyuncu zirveye oynayan takımda kendini ispatlamadan ve cl de ispatlamadan bol keseden değer yükseltiyorlar

tabi bizde tm değeri üzerinden bazı yorumlar yapıyoruz burda, oyuncularla ilgili, bunların güvenilir bir data olmadığını söylemek lazım

fm verileri daha mantıklıdır bu bakımdan oyuncu analizlerinde, vlahoviç ve joviç örneklerinde olduğu gibi saçma sapan değerler veriyorlar

normalde olması gereken değerler neydi ?

vlahoviç in 2 yılda yaptığı fiorentina istatistkleri , 15-20 milyon avro arası

joviç in 1 yılda yaptığı frankfurt istatistiği , 10 milyon avro

ama tm naptı ? birine 70 milyon avro diğerine 60 milyon avro değer biçti, noluyoz aga, alt tarafı underdog takımda biraz istatistik yapıyorsun
                      jairzinho, sana yıllarca tm değerlerini bu kadar ciddiye alma, onları da neticede ahmet mehmet giriyor, subjektif değerlendirmelerdir diye anlattık, sonunda anlamışsın, tebrik ederim

bu arada %100 katılıyorum. ve ekliyorum. chelsea, city gibi kulüpler bolca genç alıp kiralıyor, "city'den kiralık aabi" markasıyla bu oyuncuların piyasası yükseltiliyor. 1 kamyon genç al, sağa sola kirala, 2 tanesi çok iyi çıkarsa takıma çağır, kalanlarını da "chelsea'den satılık genç" markasıyla sat. güzel iş.

Yorum

boga alıyosak 10 numara'ya da berrardi alalım sassoulo'dan iyi topçular çıkıyor

Şöyle bi kadro yapalım
                        ------------Uğurcan------
                        Wagner-Wooh-Batagov-Mustafa
                        --------Folcarelli-Paredes-----
                        -----------Berarrdi----------
                        Zubkov-----Ounachu-----Boga

Siopis'i ben olsam rotasyona dahil ederim aidiyeti yüksek bi oyuncu faydalı olacaktır tekrar
                        En son pablosantos tarafından düzenlendi; 07.07.2025, 12:15.

Yorum

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor tarihinin en başarısız ve beceriksiz başkanı olma yolunda hızla ilerleyen bir Ertuğrul Doğan gerçeği var.
                          Aylar öncesinde takımın eksikleri belliyken bu eksikleri gidermek adına hiçbir şey yapmayan bir yönetim var.
                          Yaptıkları tek bir iş var, kiralık forveti gönderip yerine forvet aldılar, sağ beki gönderip yenisini aldılar.
                          Stoper sorunu duruyor, orta saha sorunu duruyor, kanatlarda sorun duruyor. Hiçbirini çözmediler.

Kamp başladı ve ligin ilk maçına 33 gün var! Ve biz hala bekliyoruz. Neyi bekliyoruz onu da anlamıyorum.
                          Barisiç'in sözleşmesini feshetmek için neyi bekliyoruz? Serdar Saatçi'yi satılık/kiralık göndermek için neyi bekliyoruz?
                          Lundstram, Ozan, Okay, Mendy, Cham, Draguş, Sikan, Visca ve Nwakaeme durumu ne olacak?
                          Aylar geçti planlama adına bir arpa boyu yol alamadılar. Basiretsiz, beceriksiz herifler...
                          oyuncu satmadan oyuncu almakta oyuncu göndermekte kolay iş değil sıcak para olmadı mı bunlar zor

Yorum

Adamın neresinden bakarsan bak topçu tipi var uzun bacvaklıların olduğu ligde şakır şakır top oynuyor bu takıma heyecan katar çok sevinrim olursa.

Yorum

Çalışıyor...
                            X