Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
"Falan futbolcu çok iyi olsaydı yada potansiyelli bize bırakmazlar zaten" varsayımını doğru bulmuyorum arada bjr yaptığımız isabetli transferleri anlamsızlaştıran bir önkabul bu.
Diğer takımların geniş kadro imkanı icerosinde ihtiyac duymadigi fakat yetenegini bildigi ve satın almayı erteledigi veya gereksiz gördüğü yığınla adam var piyasada.
Eğer ismi geçenler bu kategoride ise oyuncunun başka talipleri olup olmadığından bağımsız ihtiyaç,yetenek, sakatlık durumu ve maliyet kriterlerine uygunlugu degerlendirilip satin alinmali.
Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Ben bu son sezon izlediğimiz oyuncuları toptan silen zihniyete çok karşıyım.
Ozan'a anket açılsa direk yollayacaklar mesela taraftarlar, keza Okay da öyle
Virginius peşindeyiz mesela bize maliyeti şu: Teklic'i yolluyoruz, gittiği yerde 1 milyon maaşını tabiki biz ödüyoruz klasiğimiz + Virginius'u kiralıyoruz + 1 de ona veriyoruz, yaklaşık 2.5-3 milyon euro. İkisini de izledik, ben birini diğerinden çok daha iyi futbolcu olarak adlandıramıyorum, kusura bakmayın. Şahsen daha iyi bir isim bulamıyorsam Teklic'i tutarım. Müthiş bir potansiyel olsa Virginius b.ktan bir ligde istatistik yapardı, Lille'den de öyle rahat rahat alamazdın.
8 Numaranı al, kanatta zaten rotasyonun şu an için var, lütfen abartmayın. Boran'ı da bu adama yapıştır, bu adamı ezberlesin, öyle bir rol model al bu çocuğa. Boranın yetenekleri için Paredes doğru isim değil. Kırdın mı kafayı Verratti'yi getir. CUK diye aynı role otururlar. Daha iyisini arasan da bulamazsın. Lütfen artık 1.80-1.90 adamlar kovalamayın. Bizim orda çok çabuk bir oyuncuya ihtiyacımız var.
6 Numara alacak mısın? Mendy'yi yollayabilirsen al, yollayamıyorsan alma yahu alma. Kes Mendy'yi de Salih oynasın hiçbir şey kaybetmeyeceğiz. Yolluyorsanız nokta atışı gidin Pablo Maia 'yı alın. Kulübü ve oyuncuyu ikna etmeniz gerek. Kulübü sonraki satıştan %40 pay ile ikna edersiniz, bizim amacımız burada süreklilik. Bu oyuncudan zarar etme olasılığınız yok. Oyuncuya da 25 milyon euro'ya avrupaya çıkış maddesi koyarsınız bu transferi 12-13 e bitirirsiniz.
Ne mi olur? Zımba gibi oynarsınız. Federasyon mhk karar almadıysa yarışabilirsiniz
Paredes paredes diye yırtınmayalım lütfen rica ediyorum. Paredes asla o oyuncu değil, oyunun merkezi falan olamaz, oyunu yönlendiremez.
AL VERRATTI yi ver kaptanlığı arkana yaslan. İmkansız mı ne yapalım işte umut.
"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 2
Yorum
-
Yarar saglar saglamaz onu gectim boga basinda gecen maliyetlerle asla transfer edilmemeli, mevcut hali o paralari etmez satin alma opsiyonuyla kiralanmali..bu riske girilmez o maliyetlerle..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 06.07.2025, 19:35.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Erto şaşırtmıyor, yine beceriksizliğini konuşturuyor.Ya erto parasını sözde borç öderken reklamını yapıyor.Birde şöyle yapsın bakın arakdaşlar bu Boga'nın transfer maliyetini tamamen kendi cebimden karşılıyorum ve takımın kasasından 1 kuruş bile para çıkmyacak.Bir kerede Erto'yu böyle görelim..
Yorum
-
Ulan kayda değer 8 ismi hala yok hazırlık maçı var yakın zamanda Boran'ı mi düşünüyorsun Folcerelli'nin yanında hocam Allah aşkına, ilk yapılması gereken transfer yine hala sona bırakılıyor veya yapılmıyor, oğlum siz cidden manyak mısınız, bunu bile bile mi yapıyorsunuz, 3 senedir takıma adam akıllı 8 almamışşın, hala neyin ısrarı bu, 8 olmadan bu ligde bir bok yiyemezsin, bir halt edemezsin, iş bilmez herifler ya, 2 tane 8 alınması gerek bu takıma daha 1 tanesini bile alamadılar, bunlar bilerek yapıyor kardeşim bunu artık ben buna inanmaya başladım, kafayı yememek elde değil ya.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
- Beğen 1
Yorum
-
Maximen şikecileri cok fena harcadi yalniz 15 milyon avro verdiler bana senelik dusuk gosterdiler 8 milyon avro diye demec vermis bana doping yapmaya kalktilar roportajinda.daha yeni muhabbeti olmustu forumda bircok transfer satisinda da boyle algi yapiyorlar butceyi dengeleyip finansal olarak esit gozukmek icin gelir gider dengesinde..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
- Beğen 2
Yorum
Yorum