Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Senin sözleşmeli futbolcun sen izin vermeden hiç bir şekilde görüşme yapamaz.
    Hemde kaptanın ezeli rakibine hiç yapamaz.
    Sen bu yolu açmış,peşkeş çekmişsin ki sonrada top sana dönmesin diye akıl oyunlarıyla medyada haber salıp,hooop linç kampanyası. Zaten haber şekillerinden kimin ne şekilde yön aldığını görebilirsiniz. Peyüg başkan tayfa.
    Akıllı bir adam bunu görür. Gözünüzü açın biraz.
    30 yaşına gelmiş şimdi mi zincirledi kendini ben istanbula gideceğim diye.
    Ha kaldı ki böyle bir durum var. Ya kapı gibi sözleşmen var. Hiç bir hareket edemez. Alırsın kaptanlığını,çekersin yedeğe olur biter. Sen bu yolu açmadan tekrar ediyorum böyle bir şey olmasının imkanı yok.
    Bu bir yönetilememe durumudur. Yönetim işini doğru yapmadığı sürece daha başımıza çoooooook şey gelir. İtibar zaten hak getire.
    Uyumaya devam.
    En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 27.06.2025, 23:54.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tolisso demek, Boga demek, kulübün geleceğini ipotek altına almak demek. Akıl alır işler değil. Herkesin örnek verdiği Hamsik, iki sezonluk Trabzonspor kariyerinde sadece yarım sezon top oynadı. Tolisso gelirse, ondan daha fazla oynayacağını düşünmüyorum. Bir de bu adama bonservis verileceği söyleniyor. Boga desen ayrı muhabbet. 12'ler, 13'ler havada uçuşuyor. Taraftarın bu isimlere çanak tutmasını anlarım ama bunları onaylayan yönetimin ve teknik direktörün gram değeri olmaz gözümde.
      Gündemde olan bitirilmeye çalışılan oyuncular bunlar.Bogayı Fatih Tekke beğeniyormuş ve çok istiyormuş.Fbde kiralık oynamış Maximin benzeri bir adam.Hızlı ve dribblingi iyi.28 yaşında.Bu sezon sakatlıklardan maçlar kaçırmış ama kronik bir durumu yok.Kas yaralanması gibi durumlar.

Tolisso ise sakatlık tablosu kabarık ama enteresan olan şu,adam bu sezon sakatlıktan dolayı tek bir maç bile kaçırmadı.46 maça çıktı,3347 dk süre aldı.Üstelik 10 gol 9 asisti var.Şuan 30 yaşında,Ağustosta 31 yaşına girecek.Bize gelirse kesin sakatlanır öyle de bir şansımız var.Maaşı da en az 3.5 ile 4 arası birşey olur bence.Riskli bir transfer olur.

Hamsik bize geldiğinde 34 yaşındaydı.Savici ise 33 yaşında aldık.Özellikle bu yaşlarda sakatlık riski daha da fazla artıyor.

Elimizdeki 30 yaş üstü fesih yapamadığımız oyuncuların durumundan ötürü bende endişeliyim şahsen.Onuachuya da önemli rakamlar verilecek.İnşallah sıkıntı yaşamayız.Umarım iyi bir sezon geçiririz.
      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 28.06.2025, 00:11.

Yorum

• Sefer A.
        Sefer A. yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Boga topçudur mâliyeti uçuk degilse gelsin, begenmeyen neyini begenmiyor ille yavas topçu alalim mi istiyorlar nedir anlamadim

Yağız Sabuncuoğlu: Uğurcan Çakır abisi Necdat Çakır'a hesabını kapattırdılar Bu işi farklı yerlere çektiler bunların hepsinin farkında Uğurcan burda mobing olduğunu düşünüyor. Şuan sadece Fenerbahçe ve Galatasaray anlaşmasını bekliyor

Uğurcan'a açık açık konuşacağıma söz verdim​
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beğenirsin beğenmezsin ama Sadri Şener ve Muarrem Usta fenere satmayın kadro dışı bırakın camiayı rezil etmeyin diye rest çekmiş Ertuğrul doğana .Muarrem Usta yönetiminden biriyle konuştum.
        Ben de tam tersini duydum.

Yorum

Ocak ayında gs ahmet can'a teklif yollar,Ahmet takım sampiyonluk yarışında ben şuanda karar veremem,bunu ogrenen Acun, Ahmet Can kaplan'la görüşme gerçeklestirdi
          Ahmet de durumu babasına aktardı
          Babasının telefonu çalar,karşıda ki isim Acun
          Acun aynen şu ifadeyi kullanır
          Siz bizi sevmiyorsunuz bunun kulup ve kişi olarak farkindayiz
          ama şunu bilinki benim çatim altında çalışan işçilerin %60'ı Trabzon.lu
          o yüzden Ahmeti transfer etmek isteriz
          babasida yazin görüşelim diye telefonu kapatır
          bir ay önce lig biter,Ahmet menejerini devre dışı bırakır,menejerligini babası üstlenir,çünkü komisyon vermek istemezler,menejer ucretinide babası alacak
          15 gün önce Acun yine babası ni arar,babasida ajax supriz şekilde şampiyon olamadı, yeni hoca geldi kampta Ahmeti beğenmezse size imza atariz diye sözünü aldı
          Yani demek istediğim futbol da memleketini kimse takmıyor
          hani sen Trabzonlusun fener ne alaka demiyor
          adam 3.5 komisyon disari gitmesin diye onun bile hesabini yapıyor lar
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Şampiyon olduğumuz sene ugurcan kalede harikalar yaratırken koc hergelesi her hafta afkuruyrdu
            yahu her şey bi kenara sadece şu bile böyle bir şeyi aklından getirmemesi için yeterli
            bu herife başkanım demeyi anana sovenlere taraftarımız demeyi midesi kaldırmaz
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Sefer A.
              Sefer A. yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              kaldirir, yeter ki milli takimcik kankitolarinin yaninda olsun, hiç takmaz

Bilin biri yazar ise sevinirim....Bu adamın sözleşmesi yok mu?...Fifa bu kadar mı topçunun yanında....Ben gitmek istiyorum diyip gidebiliyor mu?....Ben sözleşmenin sonuna kadar kullanamıyor muyum?...

Yorum

Beni normalde yakışanından iki tane Merkez Orta Saha dışında hiç bir transfer heyecanlandırmıyor ama ismi anılanlardan en çok Wooh un olmasını istiyorum, İnşallah olur, Batagov reis te satılmazsa 14 lü gibi savunma hattımız olur.

Tolisso ve Boga tipi transferler Sturiç-Saviç-Pepe tipi transferler gibi geliyor bana, hiç hazzetmiyorum, İnşallah alınmazlar.

Yorum

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilin biri yazar ise sevinirim....Bu adamın sözleşmesi yok mu?...Fifa bu kadar mı topçunun yanında....Ben gitmek istiyorum diyip gidebiliyor mu?....Ben sözleşmenin sonuna kadar kullanamıyor muyum?...
                2 yıl daha sözleşmesi var da olayın aslı ney bilmiyoruz ki Fifa dan yardım isteyelim.

Başkan satmaya çalışıyor, Uğurcan istemiyor olabilir,
                Uğurcan istiyor, başkan satmak istemiyor olabilir,
                Hem başkan, hem Uğurcan istiyor ama tepkiler için ayar veriyor olabilirler.

Yani Fifa lık bişi yok,
                Kayıkçı dövüşü var şu an.

Yorum

Yok mu fişek gibi Arjantinli bir ortasaha havamız değişsin. Brezilyalı da kabulüm.
                  Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sözleşmesinin bitimine altı aydan fazla kalan oyuncu için önce kulübüne bilgi verilir,ilgi yazısı yollanır. Kulüp görüşme izni vermeden oyuncuyla temas kurulamaz.

Peki daha birkaç ay önce Eren transferi nasıl oldu?

E. Doğan Trabzonspor'un en büyük düşmanıdır. Beceriksizdir. Haindir.

Bu adamın döneminde Akyazı localarında başka takım formasıyla videolar çekildi. Bugün bir oyuncumuz yine başka takım formasıyla poz veriyor. Disiplin yok, kural kaide yok, başkan yok, yönetici yok. Ne var? Rant ve soygun.

EK: Bunları yazdıktan sonra şunu gördm. Basketbol takımımızın menajeri (Direkt Doğan'a bağlı), yeni koçu şahsî hesabından yayınladığı yemek fotoğrafıyla duyuruyor.

Böyle amatörlük olmaz. Trabzonspor markası, böyle küçük davranışlarla karşı karşıya bırakılmamalı. Ama işte söylediğim gibi; kurumsallık yok, laubalilik çok.
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.06.2025, 07:27.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Sefer A.
                      Sefer A. yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      kim baska takim formasiyla poz verdi simdi ?

Cakallar ortami yine güzel güzel hazirladilar, buna atlayanlara ne diyelim...

Bjelica´ya yaptiklarindan sonra Ugurcan bunlari da belki haketmistir, herkesin kendi kaderi...

Sonuc ne olursa olsun, bu senede baslamadan bitti...
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok mu fişek gibi Arjantinli bir ortasaha havamız değişsin. Brezilyalı da kabulüm.
                      Orası dogru ama iyisi bize zor duser

Yorum

--------------------------------------------------------------------------------------
                        En son lazibere tarafından düzenlendi; 29.06.2025, 03:25.
                        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Tekrar söylüyorum

Kaptan'ını , Düşmanına veren bir camianın, Yetiştireceği yeni oyunculara Trabzonspor'luluğu anlatma şansı yoktur.
                          Böyle bir satış, Kulubun kendini fesh etmesi demektir.

Aç kalırım ama bu onusuzluğu yapmam kulube

Kimse kusura bakmasın, Uğurcan'ın gitmesi zerre umurumda değil, Fener bir yavşak daha buldu derim ve bol bol küfür edecek mazaretim olur

Ama böyle bir satış olamaz.

Sözleşmesi bitene kadar atın dışarı, zaten yüksek maaş da almıyor.

Ondan sonra hangi lağıma düşerse düşsün

Para herşey değildir
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Çalışıyor...
                          X