Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uğurcan'a hangi takım 15 milyon euro verirse satılmalı. fb veriyorsa bile. 15 milyon euro çok iyi bir rakam. ama onun dışında 5-6 milyon euro'ya istanbul takımına gönderilmesi çok büyük bir hata olur.

bu arada forumun bu yeni hali berbat olmuş. her kim düşünmüş yapmışsa Allah onu bildiği gibi yapsın.

Yorum

• MetehanS
      MetehanS yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Forum düzenlemesi devam ediyor. Tasarım üzerine çalışılıyor, az sabır.

• Sefer A.
      Sefer A. yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Ennesiri çöpüme 20 milyon vermiş heriflere kağıt üzerinde kaptanın olan as kalecini 15'e satacaksın he ?
      Bu kulüpten bu taraftardan bu kafadan bir şey çıkmaz hiç boşuna kendinizi kandırmayın
      Nasıl hak ediyorsak öyle yönetiliyoruz

--------------------------------------------------------------

Ayrıca bu borçları bu batık durumu yaratan erto ve yönetiminin ta kendisi... bunların çakallıklarını yemem ben, yiyene âfiyet...

Bu zamana kdr paraları cebe indirdiler, tam gaz devâm edecekler...

Bunların hepsinin yanında Uğurcan da mâsum değil... yine de 2 gün veriyorum bakalım kampa gelecek mi ve gelecekse açıklama yapacak mı...
      Açıklama yap yönetimi ofsayta düşür kral ol, niye yapmıyorsun ? Demek ki senin de işine geliyor bu süreç o zaman ??

Ztn ben boşuna sinir olmuyordum onun İst takımlarıyla oynanan ve olay çıkan maçlarda etliye sütlüye karşımamasına... meşhur bjk maçı hâriç... "aman millî takım kankilerime ayıp olmasın"cının önde gideni, bunu inkâr eden de yalakanın baş tutanıdır...

Sorsun bakalım eşiyke söyleşi yapan kızın eşi yâni volkan demirel öyle mi davranıyordu ?

Ya da vaktinde aziz yıldırım arda turan'a "istediğin parayı vereyim yeter ki gelmeye okey de" dediğinde arda'nın reddetmesi (ki o zmnlar concon ekonomik olarak fbnin epey gerisindeydi) , üstelik şehir değiştirmeyip aynı hayâtı hem de daha fazla maaşa sürdürecekken niye kabul etmedi acaba Arda ?
      Conconlar niye "15 veriyorsalar satalım" demedi ?

Bi biz biliyoruz bu işi mg he... zivazzspor olmaya devamkeeee reziller sizi

• Arkadaşlar realist davranmak lazım. Trabzonspor batık halde, batık neden anlamıyorsunuz. Ama Uğurcan ama şu bu, kime iyi bir teklif gelmişse satılmalı. Bu kulübün en az 50 milyon euroya ihtiyacı var, nefes alabilmesi için. Ha burada başka bir sorun daha ortaya çıkıyor, bu gelen paralarla borç mu ödenecek yoksa bu çuval herif bu paraları da mı hiç edecek. Asıl buna odaklanmak lazım.

Bugün gitmesin dediğimiz Uğurcan'dan 2/3 ay sonra nefret eder duruma gelebiliriz, bu başkan ve bu uyuz takım yüzünden. Ederini bulan her futbolcu satılmalı bu zamanda.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar realist davranmak lazım. Trabzonspor batık halde, batık neden anlamıyorsunuz. Ama Uğurcan ama şu bu, kime iyi bir teklif gelmişse satılmalı. Bu kulübün en az 50 milyon euroya ihtiyacı var, nefes alabilmesi için. Ha burada başka bir sorun daha ortaya çıkıyor, bu gelen paralarla borç mu ödenecek yoksa bu çuval herif bu paraları da mı hiç edecek. Asıl buna odaklanmak lazım.

Bugün gitmesin dediğimiz Uğurcan'dan 2/3 ay sonra nefret eder duruma gelebiliriz, bu başkan ve bu uyuz takım yüzünden. Ederini bulan her futbolcu satılmalı bu zamanda.
      Hocam Kulübün 5.2 milyar civarı borcu var.3.2 milyar sermaye arttırımı ile geliyor.Başkan 2 milyar TL borcumuz kalacak dedi.Bugünkü kurla 43.5 milyon euro yapıyor.Büyük borç dediğin bu mu yoksa bilmediğimiz başka birşey var mı ?
      En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 26.06.2025, 09:58.

Yorum

• beyler bi sakin olun, ugurcan cikip dedi mi sikecilere gitmek istiyorum? 2-3 capsiz adamlar yazip duriyorsa bu gercek olmasi lazim degil. Öyle bakarsan her sezon sörlothtu adamlar aliyor yersen. Sürec kötü yönetiliyor cünkü baskan veya yönetim yok. Suan sorsan baskan nerde kimse bilmiyor. Adam fransada tatil mi yapiyor bence evet, yoksa 1 hafdtadir nerede bu adam. Ben sahsan görmedim dünya üzeri bi baskan 1 haftadir yurtdisinda "transfer kovalamasi".

Yorum

Arkadaşlar realist davranmak lazım. Trabzonspor batık halde, batık neden anlamıyorsunuz. Ama Uğurcan ama şu bu, kime iyi bir teklif gelmişse satılmalı. Bu kulübün en az 50 milyon euroya ihtiyacı var, nefes alabilmesi için. Ha burada başka bir sorun daha ortaya çıkıyor, bu gelen paralarla borç mu ödenecek yoksa bu çuval herif bu paraları da mı hiç edecek. Asıl buna odaklanmak lazım.

Âbi sen de böyle yazıyorsan valla üzücü... bu kadar yalandan iyi niyet ya da saflık fazla artık...
          Bu yönetim hangi moku becerdi de x topçunun satışından gelecek parayla durumu düzeltecek ?
          50 milyon verseler yine karşı çıkarım bu yönetim kulübü yönettikçe...
          50 milyona satsak 6 ay sonraki 1 sene sonraki açıklamalarda yine 2 milyar Tl borç sözlerini duyarız, ondan sonra mı akıllanacak bu taraftar acaba ? Yetmedi mi bunların yediği nâneler ?
          17 milyona fbye satacağına 12 13'e monako'ya satsan ne olur, aradaki farkı Onuaçu'nun 8 milyonluk katakulli transferine mi verecek ? 8 vermeyecekmiş de 5,5 6 verebilirmiş bonuslarla, sözleşmesinin bitmesine 1 sezon kalmış 31 yaşındaki topçu için yine fazla yine fazlaaaaa (çok istiyorum gelmesini ama dünya yıldızı dğl sonuçta)
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ne ezik adamlarsınız hala yok parasına bakalım realist davranalım falan diyorsunuz kaptanını bayrak adamını istanbul takımlarından herhangi birine sattığın durumda sokayım parasına. Sizin gibi ''realist'' zihniyetler olduğu sürece bu şehrin çocukları istanbul sevdalısı olur ve bizim çocuklar kendi şehrimizde bile azınlıkta kalır

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ne ezik adamlarsınız hala yok parasına bakalım realist davranalım falan diyorsunuz kaptanını bayrak adamını istanbul takımlarından herhangi birine sattığın durumda sokayım parasına. Sizin gibi ''realist'' zihniyetler olduğu sürece bu şehrin çocukları istanbul sevdalısı olur ve bizim çocuklar kendi şehrimizde bile azınlıkta kalır
              Kardeş ben seni aşağılamayacağım. Ben mevcut durumu ortaya koyuyorum. Büyük takımsın madem bayrak adamını Avrupa'ya sat, verme istanbul köpeklerine. Yapabiliyor musun hayır. O bayrak adam dediğiniz adama 2/3 ay sonra korner bayrağı muamelesi yapacak adam dolu Trabzonda, boş boş söylemlerin hiçbir anlamı yok. Vakti zamanında satmayıp sözleşme fesih bedeli ödediğin yığınla adam dolu tarihinde, ne geçti eline. Uğurcanın da sonu bu olacak. Artır Uğurcanın parasını, kur şampiyonluk kadronu, yapabiliyor musun? HAYIR. Bunun yapılacağına dair, geleceğe dair zerre ümidin var mı? HAYIR

Yokuz biz, en az 5 yıl, ilk 4 arasında olmayacak bir kulüp haline düşürüldük. E o zaman Don Kişot gibi davranmanın alemi ne

Yorum

• Uğurcan yıllardır 'Kulüp ne diyorsa o olur' diyor, bundan farklı açıklaması mı oldu da ezik gibi fener taraftarına hem adami hem bizi ezdirecek yorumlar yapıyorsunuz?

Ulaş Ozdemir de elestirdigine gore Ertuğrul Doğan satıp para kazanmak istiyor. Uğurcan i niye linc ediyorsunuz yönetim satmak istiyor.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mobilden diye mi bilmem de, alıntı yapıp yorum yazıyorsun saçma sapan sıralanıyor mesaj... buraya kopyalıyorum tekrar... zıçtınız forumun içine açık söyleyeyim...
                  Düzeltmelerle ne kadar düzelecek ne zaman düzelecek pek ümidim yok geçmişten biliyoruz ama neyse bakalım............

-_-_-__-_-__-_-_-_-_-__-_-_-_-_-__-_-_-__-_-_-

Ayrıca bu borçları bu batık durumu yaratan erto ve yönetiminin ta kendisi... bunların çakallıklarını yemem ben, yiyene âfiyet...
                  Bu zamana kdr paraları cebe indirdiler, tam gaz devâm edecekler...

Bunların hepsinin yanında Uğurcan da mâsum değil... yine de 2 gün veriyorum bakalım kampa gelecek mi ve gelecekse açıklama yapacak mı...
                  Açıklama yap yönetimi ofsayta düşür kral ol, niye yapmıyorsun ? Demek ki senin de işine geliyor bu süreç o zaman ??

Ztn ben boşuna sinir olmuyordum onun İst takımlarıyla oynanan ve olay çıkan maçlarda etliye sütlüye karşımamasına... meşhur bjk maçı hâriç... "aman millî takım kankilerime ayıp olmasın"cının önde gideni, bunu inkâr eden de yalakanın baş tutanıdır...

Sorsun bakalım eşiyke söyleşi yapan kızın eşi yâni volkan demirel öyle mi davranıyordu ?

Ya da vaktinde aziz yıldırım arda turan'a "istediğin parayı vereyim yeter ki gelmeye okey de" dediğinde arda'nın reddetmesi (ki o zmnlar concon ekonomik olarak fbnin epey gerisindeydi) , üstelik şehir değiştirmeyip aynı hayâtı hem de daha fazla maaşa sürdürecekken niye kabul etmedi acaba Arda ?
                  Conconlar niye "15 veriyorsalar satalım" demedi ?

Bi biz biliyoruz bu işi mg he... zivazzspor olmaya devamkeeee reziller sizi
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam Kulübün 5.2 milyar civarı borcu var.3.2 milyar sermaye arttırımı ile geliyor.Başkan 2 milyar TL borcumuz kalacak dedi.Bugünkü kurla 43.5 milyon euro yapıyor.Büyük borç dediğin bu mu yoksa bilmediğimiz başka birşey var mı ?
                    Sermaye artırımından para falan geleceği yok, sadece Ali Cengiz Oyunlarıyla geçmiş yıl zararlarını bilançodan çıkardılar, hatta yatırımcısını mahfedip, bilmem kaç taban yaptırdılar hisseye. Rağbet var mı hisseye, yok, çünkü yarın da aynı şeylerin yapılmayacağının garantisi yok. Benim korkum transfer paralarını da hiç etmeleri.

Yorum

• şu uğurcan'a ciddi ciddi türkiye içinde bir takımın 15 ve üzeri bir para vereceğine inanan var mı. bırak türkiye'yi avrupa'dan bile böyle teklif yoktur. uğurcan elimizde patlayacak. satmak için yol yapıyorlar orası belli ama kimse bu paraları vermez. eyüpspor'dan berke'yi alıp 5 6 yıllık sözleşme yapsınlar kafa rahat. uğurcan'ın gitmesi daha iyi olur. bu yönetim olduğu sürece bizim başarılı olamayacağımıza göre teklif gelen oyuncular üçe beşe bakmadan yollanmalıdır. gitmek istiyorsa kesinlikle satılmalı, kalmak istiyorsa zaten futbolu trabzonspor'da bırakmak istiyorum derdi. olay bu kadar basit. nelerle uğraşıyoruz arkadaş kamp başlayacak daha gelen giden yok. yazık koca camia ne hale geldi.
                      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 26.06.2025, 10:27.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şampiyonluk yaşatan kadroda yer alması emeklerinin olmasından dolayı ona saygı duyuyorum.
                        şuanda planlı bir süreç yaşanıyor. aktörler sus pus, troller fısfıs yapıyor. uğurcan satılacaksa yönetim bedelini belirlersin satsın daha önce yaşananlar var satmadık elimizde kaldılar.
                        burada sıkıntı istanbul a gitmesi ve bunu yavaştan alıştırıyorlar medyada. ts kaptanı istanbula gidemez gibi duygusal yaklaşımlar taraftarın düşüncesi, ne oyuncuda nede yöneticilerde böyle bir yaklaşım yok onlara parafesyoneller.
                        yine kendi düşüncem ligi 2 takıma indirgediler boş yere para saçıp saldırmaya gerek yok.

Yorum

• Yapılan yorumları görüyorum da..bu kulüp baştan aşağı çürümüş gerçekten..zaten çürümüşlüğün farkındaydık da malumun ilan-ı oldu..

Bu hâle gelmesinde kimin emeği varsa hepsinin allah belasını versin
                          Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -

Virginia Woolf

Yorum

• Ne kadar doğru bilmem. Dost sohbeti sırasında bir arkadaşım Kafkasın Uğurcanın fenerle anlaştığını söylemiş. Bu dediğim 4-5 gün olmuş. Daha önceki bilgileri aileden alıyordum. Yine de duyum diye paylaşayım dedim.

Ayrıca sağda solda Berke Özerle anlaştığımız yazıyor
                            Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                            çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

Batık halde kulüp nasıl Ozan gibi çöplere bonservis verir veya hiç oynatmayacağı oyuncuya 1.5 milyon maaş bağlar, Lunstram gibi yedek oyuncu bile 2 milyon alıyosa bu kulüp batık filan değil.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

Yükleniyor...
                              X