Bu forumu eski haline getirin. Nedir bu arkadaş ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sayın Ömür Karadeniz 17 ye Uğurcan satılıyor yönetimden duydum gibi birçok kez veya benzeri yorum yaptınız..bilgi kaynağınızın güvenirliği konusunda şüpheye düştünüz mü ..uydurmamıydı..yalan mıydı..duyduğunuz yönetici yanlışmı duydu vs..İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide Uğurcan’ın hiç bir şekilde fenerle,Galatasaray'la görüşmesi olmadı. Her gün sosyal medyada önüne gelen gazeteciyi yalanlamak zorunda değil ya.
yoksa hepsi gerçekti gelen tepkiler mi geri adım attırdı..ne dersiniz..samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
fatih tekke alanyaspor'a geldiği ilk sene oynattığı topu oynatabilirse herkesi susturur. hatta ligin en düşük bütçeli vasat takımı istanbulspor'da bile iyi işler yaptı. doğruya doğru. ilk defa böyle hedefleri olan büyük bir takımı çalıştırıyor. 40 yaşındaki saviç, wakayeme ve visca ile bu işler olmaz. tamamen kendi kadrosunu ve sistemini oturtsun ondan sonra eleştirllir. şuan ne desek boş.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 29.06.2025, 22:58.
Yorum
-
Wooh sözleşme Süresini 3 Yıl İstiyormuş, 7.5 Milyon Euro da serbest kalma maddesi koydurmak istiyormuş, Başkan bunu kabul etmemiş, salı gününe kadar süre istemiş muhtemelen olmayacak başkan Türkiye'ye dönecekmiş, Etienne Kinkoue ile görüşmelere başlanacakmış.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.06.2025, 22:59.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
tespitler doğru tamamen katılıyorum. bizim bu üç takımdan ayrılan bir noktamız var kadronun iskeleti yok. bunların fazla transfer yapmasına gerek yok. bizim bir kaç yere oyuncu almamız lazım. zaman azalıyor geç kaldık aga. onaçuyu bile 2 seneye alabildik. onun da daha bonservisi ne kadar belli değil. bir kaosta orada olacak
fb ve bjk nin de iskeleti yok
sıfırdan kadro kuruyorlar bu sezon
ve bana göre mourinho ve ole gunner e göre bizim tekke avantajımız var , bizde sıfırdan kadro kursakta
john duran ı şişiriyorlar şimdilerde , komik, kariyeri bu
ayrıca kafa olarak problemliymiş
onaçu nun bu ligde daha başarılı olacağını söyleyebilirim (2500+ dakika oynarsa)
fb nin bu ligde ne avantajı var son yıllarda ? skor alamadığında penaltı alarak skoru değiştiriyor maçlarda ve bu çok oluyor, bu olmadığında fb yi ligde geçmek imkan dahilindedirTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
Şampiyonlar ligi ya da avrupa liginde olmadıkça geleceğini düşünmüyordum ben de.İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChristopher Wooh transferi için Trabzonspor'un devreye soktuğu Rigobert Song ile konuştum.
https://www.takvim.com.tr/spor/2025/...ngdan-aciklamaBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Orta sahanın iki tane takozunu yollayıp 2 tane yakışanından 8 ve bir sol kanat alınmadıktan sonra ne desek hepsi boş.
Geçen seneden farkımız olmaz.
Hız düşünüp hızlı oynayan, aklı rakip kaleye gitmek olan, rakip geçebilen en az 3 oyuncuya ihtiyaç var ki üstümüzdeki ölü toprağını atalım.
Önümüzdeki yılın gidişatını,hocanın kaderini,
Orta sahaya alınacaklar ve yollananlar belirleyecek,
Yoksa Tekkebal mış, sistemmiş hepsi hikaye olur.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu forumu eski haline getirin. Nedir bu arkadaş ya
valla doğruya doğru
bende alışamadım fazla bu yeni duruma
düzenlemeye devam ediyorlar bu arada
sayfaların açılması biraz rahatsız edici , mekanik şekilde sayfalar açılıyor, değişik bir vakıaTEKKEBALL
Yorum
-
Tekke tuhaf adam su geriden oyun kurmaya inat ederse basimizi cok yakar.
https://live.staticflickr.com/65535/...d706fb07_k.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/54435041008_61b3738669_o.jpg
https://m.youtube.com/shorts/SngdXfEPoDU
En son jpositve tarafından düzenlendi; 30.06.2025, 00:44.
Yorum
-
savic
wooh
batagov
pina
mendy
folcarelli
cham
nwakame
visca
zubkov
sikan
onuachu
8 numara
lundstram, barisic, teklic mutlaka gönderilmek zorunda ama bunların yanında birini daha gönderemezsek beklediğimiz 8 numaralı oyuncuya yer açılmıyor. kim gitmeli?
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Cham gidiyor, Savic kalmak istiyor arabistan liginden ilgi mevcut, Mendy zaten gidecek kesin, barisic fesih, Lundstram kalacak gibi, teklic kiralanacak, bu arada Draguşu unutmuşsun.En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.06.2025, 23:59.
-
-
Sırf transfer yapmak için transfer yapmasa bari..x deki ergen tayfayı memnun edemezsin..yıllık 5-6 milyon maaşlar bizim için batış hikayesi olur..
savunmaya kimseyi alamıyorsan koy gençleri oynasın..ahmet canı mecburiyetten oynattık ve milyonlar kazandık..koy Ardayı oynasın kimseyi bulamıyorsan..
wooh gelse ne olacak kulubü ile anlaşsan bile adam en başından beri gelmek istemiyor, zorla getirsen o da mendy gibi olacak..
En büyük transfer bizim için kadrodaki çöpleri göndermek olur..Bu dünyadaki en mutsuz insanlar, başkalarının ne düşündüğünü takıntı haline getirenlerdir.' -
Virginia Woolf
- Beğen 1
Yorum
-
Yaş kontenjan oyuncuları yok mu?İlk olarak oguzkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesavic
wooh
batagov
pina
mendy
folcarelli
cham
nwakame
visca
zubkov
sikan
onuachu
8 numara
lundstram, barisic, teklic mutlaka gönderilmek zorunda ama bunların yanında birini daha gönderemezsek beklediğimiz 8 numaralı oyuncuya yer açılmıyor. kim gitmeli?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Abdelli...........bana göre çok iyi oyuncu bize uyar ama fiyatı göründüğü gibi olmayabilir..İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDragusu Gaziantep ile Goztepe kiralik istiyormus.
Marsilyadaki Fasli on numara Amine Harit birkac hafta once yazilmisti. Yine gundeme geldi. Ayrica Ingiltere Championship den Luton Town kulubunun forveti 27 yasindaki Adebayo ile Guney Afrika liginden 26 yasindaki Brezilyali on numara Lucas Riberio Costa bize yazildi.
Elijah Adebayo, 27, İngiltere ➤ Luton Town, 2020'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 6.50 mil. € ➤ * 7 Oca 1998, London, İngiltere
Adebayo çok gereksiz..ağır..bize kesinlikle uymaz..
Lucas tam anlayamadım ama oda bizde olmaz gibi ..topu koşturmaktan ziyade çok koşan bi adam gibi..
Dragus ..romanya Milli takımında çok iyi maçlar çıkarmıştı..güçlü çevik..alınırsa iyi olabilir..şaka şaka ..bu adam bi şansı daha hakediyor..
yukarıdaki adamları 2 şer dakikalık izleme ile yorumladım..net izleyen varsa kendi görüşlerini yazabilirsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum