Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önceden alınan oyuncuların adı sanı duyulmamış bile olsa, en azından pozisyonu netti. Stoperse stoperdi, sağ bekse sağ bek... Nwakaeme'yi Beer Sheva - Bjk maçları hariç kim biliyordu? Ama sol ön oynadığı konusunda hepimiz ortak noktaydık, kadroya orada yazıyorduk.

Ertuğrul Doğan beceriksiziyle şunu konuşmaya başladık:

"Abi, Cham aslında kanat olsa... Mendy stoper olsa... Sikan vs..."

Şablon yok, düzen yok... Karmakarışık bir yapı var ortada. Hocalarımız da tuz biber ekiyor. Cihan'dan sol bek, Zubkov'dan sol kanat, Pina'dan ters kanat beki çıkarmaya çalışıyor. Polyanna gibi bakıp "Ne güzel işte, bir oyuncu birden fazla pozisyonda görev yapabiliyor: Joker!" denilemez. Çünkü aslî pozisyonunda göremiyoruz ki çocukları... Görsek de istikrar olmadığı için ölçemiyoruz. Geriye tek seçenek kalıyor: Fesih!

'' Cihan'dan sol bek, Zubkov'dan sol kanat, Pina'dan ters kanat beki çıkarmaya çalışıyor''

oğuz hocam

dahi (el loco) teknik adamların zor durumlarda kalınca bu şekil amiyane tabirle kafayı yediğini görebiliyoruz, bunlara şaşırmıyorum

dünyada da buna benzer örnekler var

misal pep guardiola bekleri stoper yaptı ve maçlara 4 stoperle çıkmaya başladı, işler kötü gidince radikal değişimler yada denemeler yapıyorlar bu tarz hocalar

görüyorsun oğuz hocam, pep bile bazen kafayı yiyebiliyor , 10 numara profilli bekler oynatan (misal ziçenko) guardiola , yada stoperlerini bile 6 no karekterli yapan (misal mascerano) guardiola kafayı sıyırınca maçlara 4 klasik stoperle çıkmaya başladı (dias stones akanji gvardiol)

yıllarca yetenekli ve fiziği daha düşük santraforla oynayan (aguero gabriel jesus vs) pep klasik santrafora döndü haaland ile

bu sezonki(24-25 sezonu) pep gibi tekke de şu anda zor durumda ve çözümler arıyor, kafayı yemiş şekilde, el loco dediğimiz hocalar böyledir ,pina yı sol açık deneyebilir, bunlara alışmak lazım

ama tekke hocamın ne yapmak istediğini anlayabiliyorum genede, hoca kanatlarda topsuz koşu atabilen hızlı oyuncularla oynamak istiyor, malum pina belkide takımın en hızlı oyuncusu

tekke hocamın işi çok zor maalesef, elinde maddi manevi hedefi bitik , bazıları emekli olmuş, çoğu vasat ve en önemlisi kendisini yıldız sanan euro milyoneri oyuncu topluluğu var, bu oyuncu grubu ile sistem takımı yaratmak çok zor ve el loco(tekke) pina dan sol açık yaratmaya çalışıyor, işi kolay değil

benzer zorluğu bence real madrid de xabi alonso yaşayacak, leverkusende sistem takımı kurmak daha kolay, oyuncular senin her dediğini can kulağı ile dinliyor, real madrid de ise godomanlar var, işi zor
    En son jairzinho tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
    TEKKEBALL

Yorum

• Bu el-shaarawy işi ciddileşmiş önemli haber siteleride girmeye başlamış..yani bu adam yarın futbolu bıraktım dese trabzona gelecek olmasından daha az şaşırım..bunu alacağımıza waka ile devam edelim..
      THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu el-shaarawy işi ciddileşmiş önemli haber siteleride girmeye başlamış..yani bu adam yarın futbolu bıraktım dese trabzona gelecek olmasından daha az şaşırım..bunu alacağımıza waka ile devam edelim..
        Su an transfer olsunda ne olursa olsun moduna gectik..
        güya yildiz diye bizimle dalga gececekler

1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu el-shaarawy işi ciddileşmiş önemli haber siteleride girmeye başlamış..yani bu adam yarın futbolu bıraktım dese trabzona gelecek olmasından daha az şaşırım..bunu alacağımıza waka ile devam edelim..
          pogba her gün of çarşıbaşında kuymak mi yiyordu da "pogba alınacak bir riskti" diyip durdun ?
          Adam 2 senedir topa vurmadı o da cabası

61

Yorum

• Bokari dir, El Şarabi dir bunları almak, almayı düşünmek normal bir zihnin ürünü değil, ya geri zekalısındır, ya da gerçekten TS yi bitirme planının parçasısındır. Pislik her kurumu sarmış, resmisi-özeli, Allah bu milletin yardımcısı olsun.

Yorum

• Melo
              Folcarelli
              Puertas (kiralık) veya Bondarenko (uğurcan)

şu üçlü işimizi görür müydü?

sadece forvete -ki elimizde yetersiz de olsa bu sezonu idare edecek isimler vardı sikan draguş enis poyraz- gittik 10 gün içinde 10 milyon gömdük
              transferin son anları stopere de bi o kadar gömer transferi kapatırız bu gidişle, yukarıda biri stoper transferinden ses yok diye yazmıştı sessizlik varsa korkun
              arda'ya ki istanbula kadar da geldi!
              bir allahın kulu uğurcan meselesini sordu mu
              En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Uğurcan
                pina
                edgar ıe
                batagov
                eskihellaç
                colman
                hamsik
                bakasetas
                prime waka
                zubkov
                onuachu

yani şu yukarıdakine benzer bir kadro bu sene şampiyonluğu sonuna kadar zorlardı..çokmu zordu abi bu kadroyu kurmak,gelin bakalım zormuymuş;

colmanı germinal-beerschottan 2.5 milyon euroya aldık..

bakasetası alanyadan 3 milyon euroya aldık.

wakayeme hapoelden sadece 1.1 milyon euro bonservisle geldi

edgarı lilleden yusufun üstüne bedava aldık

hamsike bonservis ödemedik yıllık maaş 2.5 milyon euro ödedik..

siz sadece sikan ve augusto’ya 11 milyon bonservis ödediniz..ne verecekleride belli değil..

yönetemiyorsunuz işte beceksizsiniz,bunun parayla pulla alakası yok..bırakın gidin topunuz defolun….

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  pogba her gün of çarşıbaşında kuymak mi yiyordu da "pogba alınacak bir riskti" diyip durdun ?
                  Adam 2 senedir topa vurmadı o da cabası
                  ben daha iyi 8 bulamayacaklarını bildiğim için en başında pogba dedim..bulabildilermi??

pogba ile shaarawynin prime dönemi birmi..en iyi döneminde bile sevmezdim bu sharawwy’i..

Aç youtubdan 10 gün önce monacoda pogbanın ortasahadan attığı golü izle,anlarsın kuymakmı yemiş kayganamı yemiş.senin mevcut bütün ortasahaların birleşsse o golü atabilirmi..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Ortada bir para yok he para olsada oyuncu getirecek vizyon yok başkanın frqnsadan eli boş döndü taraftar grupları ses çıkarmıyor yerel medya sus pus twutter harici taraftar sus pus hoca sesini çıkarmıyor orta saha rezalet batagov harici stoper yok arda nin profesyonel maçı 1 sadece .. kanat zubkov harici yok ve sezonu açıyoruz

Yorum

• Bir not daha Paul pogba 3 sene top oynamasın ilk maçında ozan okay mendy nin içinden geçer bizde onu alicak çap yok

Yorum

• Kaleyi Onuralp'e verip Ugurcan, Mendy ve Cham'ı satıp gelen parayla A kalite 3 orta saha ve sol kanat almalıydık. Bunlar 1 tane bile alamadi.

Takimda en ufak olumsuz sonuçta Ugurcan tepki yiyecek. Bunu sosyal medyadan anliyorum, Mendy de begenilen birisi degil ona da tepki gelir.

İlk 7 hafta lige havlu atmis, oyunculari yıpranmış takım sezonu nasil bitirir? Yani müneccim degilim ama tehlikenin de farkindayim.

Paran yoksa ucuz lafları bırakacaksın, Ugurcan i 20m euro ya satmam diyeceğine gs fb yi kapıştırıp en az 15 milyondan satacaksin. Avrupa ya satmadın İstanbul a satmadin ee kötü kadroda ne olacak bu adam ben söyleyeyim linç yiyecek. Gelen parayla A kalite yarışmacı kadro kurulabilirdi.

Geçen sene derbileri gectim Anadolu maclarinda bile ezilmiş kadroyla sezona başlamak ihanetten öte bir şey. TS hiç bu kadar aciz ve zavallı durumda olmamıştı.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaleyi Onuralp'e verip Ugurcan, Mendy ve Cham'ı satıp gelen parayla A kalite 3 orta saha ve sol kanat almalıydık. Bunlar 1 tane bile alamadi.

Takimda en ufak olumsuz sonuçta Ugurcan tepki yiyecek. Bunu sosyal medyadan anliyorum, Mendy de begenilen birisi degil ona da tepki gelir.

İlk 7 hafta lige havlu atmis, oyunculari yıpranmış takım sezonu nasil bitirir? Yani müneccim degilim ama tehlikenin de farkindayim.

Paran yoksa ucuz lafları bırakacaksın, Ugurcan i 20m euro ya satmam diyeceğine gs fb yi kapıştırıp en az 15 milyondan satacaksin. Avrupa ya satmadın İstanbul a satmadin ee kötü kadroda ne olacak bu adam ben söyleyeyim linç yiyecek. Gelen parayla A kalite yarışmacı kadro kurulabilirdi.

Geçen sene derbileri gectim Anadolu maclarinda bile ezilmiş kadroyla sezona başlamak ihanetten öte bir şey. TS hiç bu kadar aciz ve zavallı durumda olmamıştı.
                          lig tahrinde nezaman derbi kazanamadik bi sezon sorsan bana hatirliyamam. Gecen sezon Türkiye finali macinla beraber 7 macta 0 galibiyet. Rezil yönetim rezil herifler.

3 senedir 8 numara alamamak, isim olarak bile dogru düzgün 8 no bulamamak amtörde bile göremessin.

Ugurcani istanbula satmayip büyük hata yaptik. 15 Milyona sikeciler bence alicakti, bizim sacma taraftar ve yöeticeler karsi geldi.
                          Neyse bi yandanda iyi oldu, bu capsizlar ugurcani satip 15 Milyona gidip defans ve forvet alirdilar..
                          En son lazminator61 tarafından düzenlendi; 3 gün önce.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir not daha Paul pogba 3 sene top oynamasın ilk maçında ozan okay mendy nin içinden geçer bizde onu alicak çap yok
                            pogba’yı sadece iyi futbol ve 8 no açığımızı kapatacaktı diye düşünmeyelim..taraftara yeni bir heyecan verebilir hatta başka oyuncuların trabzonspora gelmesi için çekim gücü oluşturabilirdi..

Ben şahsen böyle çok büyük takımlar görmüş sonra bize kadar düşmüş oyuncunun alınmasına karşıyım ama pogbanın istisnai bir durumu vardı bir istisna yapılıp risk alınabilirdi..

futbola dönüş sürecinide takip ettim yeniden fransa milli takımına çıkmak istiyorum oynamadığım sürece devamlı çalıştım, ne seviyede olduğumu herkes görecek gibi açıklamaları vardı..bence hamsik gibi bizi 2 sene rahat götürürdü..balık kaçtı diye düşünüyorum inş daha iyisini buluruz..

THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Basındaki son isimleri yorumlarsak

el shaarawy kanat oyuncusu olarak yaşlı sayılır.Futbolda bazı mevkiler var mesela stoper mesela oyun kurucu mesela kaleci buralara 33 yaşına kadar adam alabilirsin ama kanat mevkileri atletizm ve dinamizm isteyen pozisyonlar dolayısıyla bu oyuncu doğru oyuncu olmaz.

thomas lemar da kadroya pek uygun değil.On numara özelliği yok onda daha çok kanat oyuncusuna benziyor.

tomas rigo ise orta saha için fazla tecrübesiz bize orta sahaya level atlatacak oyuncu lazım liderlik edecek.

Arthur melo bu isimler içinde takıma en uygun profil bu gibi duruyor ama sürekli sağa sola kiralanmış oyuncu tehlikeli oyuncudur.Hiçbir yerde vazgeçilmez olamamış dolayısıyla riskli hamle.

Yorum

• Sözüne güvenilmeyenlere ne derler??
                                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Yükleniyor...
                                X