Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -17-

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şikebahçe skriniar'ı 6 milyon euroya almış gayet makul değerler.

nice bizden boga için 15 milyon euro istiyormuş oyle mi?? senin hayatın yalan hayatın.

güzelim klubün içine ettin, defolup gidersin bir an önce inşallah.

katılmıyorum

adamlar kadroda düşünmediği , alırken bonservis vermediği, bol maaş ve imza parası verdiği, ve 30 yaşına gelmiş bir oyuncudan bonservis kazanıyor,tam bi saçmalık türk futbolu için

bu bizim saviç ten 2-3 milyon avro kazanmamız gibi bir vakıa, biz saviçi bir yere nasıl gönderebiliriiz ? bırak bonservis kazanmayı, maaşının en az 2 milyon avrosunu bize ödetirler, saviç e 1 milyon avro maaş veren kulüp bulabilir misin ?

arabistan yada süper lig olmasa skriniar ı psg nasıl yollardı ? maaşı yüksek olduğu için kimse talip olmazdı,ve psg ye maaşının en az yarısını ödetirlerdi

psg bayram ediyordur şu anda, maaşından kurtuldukları gibi bide üzerine bonservis kazanmışlar,zarar edeceklerine kara geçmişler

bu arada skriniar 30 yaşına gelmiş hızı ve tekniği vasat olan bir stoper,

bu arada boga için 15 istediklerini hiç sanmıyorum, en fazla 10 istemişlerdir, erdo da 5-6 vermiştir

ikincisi boga nın nice e maaş maliyeti sadece 1.3 milyon avro şekilde görüldüğü üzere

Jérémie Boga profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Jérémie Boga is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

maaşından kurtulayım kafasında değiller haliyle, verdikleri bonservisten en az zarar etme peşindeler

skriniar ın 3 yıllık daha sözleşmesi var, vergiler dahil psg ye 3 yıllık maliyeti en az 30 milyon avrodur ve psg 30+6 36 milyon avro kar yaptı bu operasyondan

arabistan ve süper lig avrupa takımları için adeta ilaç , zarar ettikleri hatalı transferlerden en az zararla kurtuluyorlar, peki biz saviç ten kurtulabilirmiyiz ? öyle bir enayi yok aga dünyada

adamlar bu bakımdan rahatlar, görüyorsun bu sezon bonservisler havada uçuyor avrupada,şöyle düşünüyorlar ve bu riskleri daha kolay alıyorlar,oyuncu eğer tutmazsa en az zararla süper lige arabistana postalarız,ve az zarar ederiz,böyle olunca daha rahat bonservis yatırımı yapıyorlar
    TEKKEBALL

Yorum

• FATİH TEKKE Hocam istifa edecek Allah'ın izni ile bekliyoruz haydeee hocam...
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FATİH TEKKE Hocam istifa edecek Allah'ın izni ile bekliyoruz haydeee hocam...

daha çoooook beklersin

tekke kovulsun diyenler şimdilerde istifa etsin diyor, çoh enteresan bir vakıa
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak Harun CAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Biz kendimizi hırpalıyoruz Trabzonspor vs diye.. Trabzon merkezli ve çok bilinen web sitesi de haber yapmış Chobaniyi methediyor. Bizim içimizde bu kadar satılmışlar varken işler çok zor.!
          Para iste. Ama Trabzona laf ederler Arap turist gördü mü.
          Ugur Dündar denen aciz de güzeleme yapmaya baslamis.
          Türk yogrdunu millete Yunan yogrdu diye gagalayan mahlukun tekini böyle yaglama yok.
          Ama normal bir fetocu sponsor gider bir pekoz sponsoru gelir önemli olan para.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• çıkan isimlere bak

kulüplerin bol maaşından kurtulmak istedikleri, az süre verdikleri miadı dolmuş , tarih olmuş bitik oyuncular

saul
            sterling
            lemar
            melo
            el şaravi

şaktar ın hiç bu şekil transfer yaptığını görmedim, adamlar proje yapıyor çünkü, maddi manevi hedefleri bitmiş çürük oyuncuları almıyorlar

bu şekil hareket ettikleri için gelip istanbulda bjk ye 4 atıp futbol olarakta eziyorlar

fabrizio romano nun bazı twitlerinin altında şu yorumları görüyorum, ''emekliler (çiftçiler) ligine gitmiş''

süper lig maalesef yabancı sayısının artması ile emekliler ligine döndü

bunun basit bir çözümü var : yabancı sayısını 8 ile sınırlamak
            TEKKEBALL

Yorum

• Yeni sezonda 3-5-2 mi oynayacağız.
              Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha çoooook beklersin

tekke kovulsun diyenler şimdilerde istifa etsin diyor, çoh enteresan bir vakıa

Bu yönetim hocayı 5.hafta kovup avcı denen adamı getirecek klübe hayırdır sen ne diyorsun ya beklersin felan işine bak işine.

istifa edecek Allah'ın izniyle.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezonda 3-5-2 mi oynayacağız.
                  Ben aşağı yukarı bütün hazırlık maçlarını izledim. Hocanın kafasında aşağı yukarı şu formasyonlar var.
                  • Kendi evimizde ya da kolay takımlara karşı 3-5-2 (3-1-4-2) formasyonunda. Pina'yı bir kaç maç savunma üçlüsünün sağında denedi.
                  • Deplasmanda ya da zorlu takımlara karşı da kontraya yönelik bir 3-4-3.

Hazırlık maçları hocanın kafasındaki oyun planını gayet iyi yansıttı. Ayrıca neden Malheiro'dan çıkıp yerine daha fizikli Pina'yı aldık; hoca neden Boga tipinde bir sol açık istiyor, neden iki tane orta saha ve bir tane de stoper isteniyor gibi soruların cevapları da bu formasyonlarda saklı.

Hucüm formasyonu:

----

Kontra formasyonu:

En son Ekrem D. tarafından düzenlendi; 30.07.2025, 17:39.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ben aşağı yukarı bütün hazırlık maçlarını izledim. Hocanın kafasında aşağı yukarı şu formasyonlar var.
                    • Kendi evimizde ya da kolay takımlara karşı 3-5-2 (3-1-4-2) formasyonunda. Pina'yı bir kaç maç savunma üçlüsünün sağında denedi.
                    • Deplasmanda ya da zorlu takımlara karşı da kontraya yönelik bir 3-4-3.

Hazırlık maçları hocanın kafasındaki oyun planını gayet iyi yansıttı. Ayrıca neden Malheiro'dan çıkıp yerine daha fizikli Pina'yı aldık; hoca neden Boga tipinde bir sol açık istiyor, neden iki tane orta saha ve bir tane de stoper isteniyor gibi soruların cevapları da bu formasyonlarda saklı.

Hucüm formasyonu:

----

Kontra formasyonu:

Güzel özetlemişsiniz. Teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hücum ve önde pres yapan, rakibi çıkartmayan bir oyun istiyorum. İnşallah yapabiliriz.
                    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Borsa işinden 3.2 milyar aldık da diyorlardı ya hani vergi borcunu ödücez onla diye. Bilin bakalım ne olmuş Borcu yapılandırıp 3 ay ötelemişler. O gelen 3.2 milyar liradan da sevgili asrın başkanımın 30 milyon yuroluk alacağı varmış onu almış

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Borsa işinden 3.2 milyar aldık da diyorlardı ya hani vergi borcunu ödücez onla diye. Bilin bakalım ne olmuş Borcu yapılandırıp 3 ay ötelemişler. O gelen 3.2 milyar liradan da sevgili asrın başkanımın 30 milyon yuroluk alacağı varmış onu almış
                        Yakisir ertoma.Satilmis köpekleri zaten cok biraz mangir lazim almali tabi.Özelikle Kocaeli macina tarftar gelirse ve puan kaybedersek ihtiyac duyacak.
                        En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 30.07.2025, 19:18.
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak ANIL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güzel özetlemişsiniz. Teşekkür ediyorum. Yeni sezonda hücum ve önde pres yapan, rakibi çıkartmayan bir oyun istiyorum. İnşallah yapabiliriz.

Zubkov ve onuachu önde hücum presi yapabilirmi?
                          her ikiside zaten normalde 70 dakikadan sonra oyundan düşüyor
                          sikan ve agusto önde hücum pres için fizik olarak daha dirençli gözüküyor

Yorum

• Bunlar kulübü sağlam borçlandirdilar herhalde, bizim bildiğimizin de ötesinde. Yoksa şimdiye kadar 50 kere alternatif adaylar gündem olmaya başlamıştı.

Yorum

• en azindan barisic lundstram ozan gibi bos isimler alinmiyor...bu saatden sonra gelecek oyuncular net oyuncular olur....
                              Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunlar kulübü sağlam borçlandirdilar herhalde, bizim bildiğimizin de ötesinde. Yoksa şimdiye kadar 50 kere alternatif adaylar gündem olmaya başlamıştı.
                                Yologlu bile ertonun 30 milyon tahsil ettini söyledi.
                                o böle söylüyorsa bunlar sermaye artımı ile paralarını topluyup tüyecekler gibi geliyor bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X