ne mendy ne de cham satmam. İkisi de potansiyelli isim. barisic,teklic,luni,visca dan çıkalım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -17-
Daraltma
X
-
------------------------------ugurcan--------------
pina----------mendy-------------batagov-------------mustafa
zupkov------------benjamin--------------niguez-----------puartes
--------------onuachu----------------augusto------------------------------
En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 6 gün önce.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaul geliyorsa geriden oyun kurma görevini veririz. Orta sahada beyni olan oyuncumuz yok hepsi düşük zeka, Saul de beyin varsa arkaya geçsin. Şimdi bize hücum katkısı verebilecek 8 lazim. Kolay adam eksilten, etkili dikine paslar atabilen, sutlari etkili olan, oyun zekası yuksek birisi lazim.
Orta sahaya adı gecen o 1.65 lik Faslının ihtiyac olan profille hiç alakası yok. Örnek vermek gerekirse Prag da Kanga vardı o da kısa boyluydu ama iyi oyuncuydu. Kısa adam alacaksan öylesini al.
Devre arası adi gecen Latin orta saha da iyiydi. Puertas hakkinda bilgim yok, şuraya özel birinin gelmesi gerekiyor. Sosa, Hamsikgillerden olmalı.
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu sözlerden nereden öz evlatçılık çıkardın bilmiyorum ama hiçbir kelimesinde o yok, yerel olmak da yok sadece çözümleri her seferinde aşağılık kompleksini yenemeyen insanların fikirleriyle bulmak doğru değil. İzleyip görüyorsun Poyraz Enis'i top diye oynar, Salih Mendy'yi top diye oynar, Arda Rayyan ve Serdar kardeşlerimizin çok çok üstünde bir stoper kumaşına sahip. Virginius kovaladık, Teklic'ten ne fazlası var hiçbirimiz anlamadık ama herkes duruma ok idi. Her şey çok net her şey ortada. Aklı başında herkes biliyor, sadece kararlar bir türlü alınamıyor. Bir karar alıyorsak anın şartlarını, birilerinin fikirlerini ve siyaseti gereğinden fazla gündem ediyoruz. Ek olarak hiç yorum yapmazdım da 2. takımla şampiyonluk kutlama işi ise sadece komik, buna yorum dahi yapmak istemiyorum.
Bu Trabzon küme düşsün rahatlayın tavrı bu faydasızların beslendiği kaynak ve malesef istemeden de olsa odun taşıyorsunuz, bu kafayla Burak Yılmazlar alınıp getiriliyor, Kuckalar bulunuyor, Maloudalar kovalanıyor. Salih, Arda özevlatçılıktan değil hak ettikleri için oynarlar, Onuralp'e emin değilim ama derdim burada isimler değil bir düşünceyi tartışıyorum.
Avcı için bu takıma gelecek oyuncu mu vardı? Ben şahsen hiç öyle bir durum olduğunu sanmıyorum, genelde 10 oyuncu getirdiyse 9 tanesi parasını alıp gitti buradan, hiçbir isim bırakmadan. İsim bırakanların çoğu da zaten ondan bağımsız buraya geldiler. Avcı denilen kendini hoca zanneden zatı muhteremi Süper ligdeki tüm takımlarla simüle edebilsek, normal pozisyonlarının altında bitireceğine eminim ama bunu ispatlayamam. Çünkü o eldeki oyunculardan oyun çıkarabilen değil, bir oyun ezberine yönelik profiller arayan bir taklit üstadı. Başka bir b.k değil, bir hocalık performansı gördüyseniz buyurun söyleyin ben izlediğim hiçbir maçta bir fark yarattığını görmedim. En kritik anlarda müdahale edip 1 fark geride olduğumuzda farkı 4'e çıkaran kararlar aldı hep, aksini görmedik.
Deli gömleğine soktuğumuz Fatih Tekke şu an kendisi değil. Onu beklentilerle strese boğduk ve altından nasıl kalkacağını kara kara düşünüyor. Bu yüzden burada da heryerde de söyledim başka bir başkanla gelmeli, doğru zaman değil diye çünkü adım gibi biliyorum kimse arkasında durmayacak...
Mühendismişsin anlayacaksındır, problemin kaynağı yerinde dururken mucizeler yaratılamaz. Önce şu başkanlık makamının canlandırıldığı gölge oyunu gidecek ki sorunlar çözüm bulmaya başlasın. Bastığı yerin ne anlam ifade ettiğini idrak edebilen 1 tane yöneticisi yok kulübün, teknik kadroda korkunç yetersizlikler görsem de en azından bulunduğu yerin ağırlığını bilen adam var....
Avcı konusunda ( geçmiştir önemli de değildir ) ama Hocalık konusunda kendini Başakşehir'de senelerce ispat etmiş ve Trabzonspor da geldiği sene çöp takımı yarım sezonda toparlayarak bir sonraki sezon da şampiyon yapan Hocadır. Bu başarıyı bu veya bundan sonraki senelerde gösterebilecek bir tane daha yerli hoca çıkarsa tartışırız. O açıdan Avcı' hocayı bir bok değil demek doğru değil. En azından cesaret edip sorumluk alıp oyuncu transferlerine müdahil olarak bir karakter koymuş ve kendine uygun bir oyun yapısı vardı ve bu oyunla şampiyon yapmıştır takımı. Şimdi de onun aldırdığı Malhero'yu satıyorsun para kazanıyorsun, Onun aldırdığı batagov'u satalım mı satarsam kaç paraya satarım diye hayal kurmaya devam ediyoruz veya başkaları, Onun oyuncu olarak değer vermediğini düşündüğün herhangi bir oyuncu o gittikten sonra parladıysa o zaman haklı olabilirsin ama öyle bir isim de yok.. Demek istediğim adam bir karakter koydu ve Trabzonspor'a yıllar sonra bir başarı getirdi, Hangi hak ve hadle bu başarıyı görmezden geliyorsunuz bunu da anlayamıyorum...Şota da geldi
, Tolunay da geldi, Şenol Güneş' te geldi, Tekke geldi Hami de geldi, kaldı mı bu takımda efsane olup da takıma hoca olmayan?? kalmadı. O zaman Avcının başarısını gömemezsin. GS ve FB nin son 3 sezonda lige para olarak fark koyduğu, her takıma 30 ar puan fark koyduğu sezonlarda Avcı'nın , ligi 3. bitirmesini ve Kupa finali oynamasını başarısız görüyorsunuz da Tekke neden başarılı??? Ne yaptı ya bu takıma ??? Kovularak gönderilesin istemiyorum da sanırım kovulacak çok zamanı yok. Am bu kez başkan da gidecek çünkü başka liman kalmadı
Yönetim konusunda evet haklısınız, Yönetim futboldan anlamayan kişiler ile dolu, Avcı işte bu yönetimde inisiyatif alarak tabiri caizse '' elini taşın altına soktu '' Sonraki transferleri istediği gibi gitmedi ama onun ayağını kaydırmak isteyen Trabzon lobisinin de es geçmeyeceksiniz. Trabzonspor zaten bölünmüş bir durumda bu şartlarda Avcı'nın kalması da mucizeydi zaten.. Ertuğrul Doğan denen kişi, iyi niyetli olabilir ama kesinlikle yönlendirilen bir kişi ama bunun ilacı tekke değil. Yapı değişmez ve değişmeyecekEn son lazibere tarafından düzenlendi; 6 gün önce.Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene mendy ne de cham satmam. İkisi de potansiyelli isim. barisic,teklic,luni,visca dan çıkalımYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy, Okay, Ozan, Lundstram, Visca, Nwakaeme, bu kişilerin Trabzonspor'da yeri yok..
kadroyu sen 11 kişi olarak düşünüyorsun ve herkes 11 oynayacak sanıyorsun.. Sonradan girecek kaç tane oyuncun var?? Ya da bunlardan daha kaliteli yedeğin varmı??????? Biraz düşünün yaa
Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
arkadaşlar
tekke projesi an itibariyle iflas etti maalesef
iflas nedeni saha içi değil saha dışı gelişmeler sonucu oldu
an itibariyle erdo nun (avzının) arabistan projesine tekke sosu eklenmiş durumda
biz ise radikal değişimler ve dönüşümler bekliyorduk tekke projesi ile, tıpkı 2018 ağaoğlu başkan olduğunda bu takımda 1 milyon avro maaş alan olmayacak tarzındaki açıklamalar ile işe başlamasına benzer bir değişim ve dönüşüm
maalesef bu olmadı ve tekkeball projesi erdo nedeniyle onaçulara saullere verilen gereksiz maaş ve bonservislerle çöp oldu
çözüm ? : erdo istifa ve akabinde tekkenin gönderilmesi (tekke dik duramadı ve başkanlık yapamadı maalesef,haliyle kulübe çakılan çöplere ses çıkaramadı,zaten çıkarsaydı muhtemelen sosyal medyada linçlenecekti, saul ü istemiyor denilerek)
tekkenin yanılgılarından biride şu oldu bence : problemin sadece saha içinde olduğunu zannetmesi, ve sadece saha içine bakarak sorunları çözeceğini düşünmesi, erdo başkan iken sadece saha içine bakarsan olmaz, saha dışı olaylarıda iyi takip etmen lazım, eğer böyle yapmazsan şekilde görüldüğü üzere bol maaşlı çürük emekliler takımına dönersin, kolej havası yaratamazsın,uğurcan vakıasında görüldüğü üzere çeşitli saha dışı problemler olur
ağaoğlunun en iyi yaptığı şeylerden biri maaş dengesini sağlamak ve kolej havasını yaratmak oldu, imza törenlerinde forma satma işleride bunlardan sadece biriydi, pozitif bir hava yakalanmıştı kulüpte
arkadaşlar
tekke nin 10 hafta kovulması ve avzı nın geri getirilmesi an itibariyle başlamıştır , zaten tekkenin kovulması ile dükkanı uzun bir süre kapatmak gerekiyor, çünkü aynı sıkıcı filmi kimse defalarca izlemek istemez ve ekranı kapatır
tekke projesi güzel bir hayaldi ve maalesef saul çöpünün alınması ile bitti, geçmiş olsun , yeni yepyeni tekke soslu arabistan projesi ile yola devam ve sonra arabistan projesinin ustası avzı ile bilinen hikayenin sonu : son mu ? nasıl bir son ? sivasspor olma yolunda hızlı bir ilerleyişTEKKEBALL
- Beğen 1
Yorum
-
1 futbolcunun gelmesi yada gitmesi ile varlık yokluk içine düşen proje zaten olmaz olsun.
Saul olmayaydı onun daha genç ve vitrine o kadar çıkmamış olan Sangare gelmeliydi o da bonservisi ile aynı paralar ödenecekti. Ha onu işleyip daha yükseğe satardık ama bu adam da oynamaya gelirse seni avrupaya atar parasını çıkartır.
Bence tam da fatih hocanın istediği adam alındı belki de ilk defa.
-
courage
mesele bir oyuncunun gelmesi yada gelmemesi değil hocam
mesele zihniyet meselesi
saul transferi arabistan projesi zihniyetinin devam ettiğini gösteriyor tekke nin gelmesine rağmen, buda artık tekke projesinin değil erdo projesinin devam ettiğini ve tekkenin gelmesi ile hiçbir şeyin değişmediğini gösteriyor
fatih hoca daha yeni basın toplantısında potansiyel oyuncu alacağını söyledi, ve performans veren oyuncular dedi,
saul potansiyel mi ? hayır
peki performans mı ? hayır, son 4 sezondaki performansı yerlerde
tamaaamen menejer transferi
saul seni avrupaya mı atar ? hocam saul un oynadığı son takım sevilla ligden düşüyordu neredeyse,ne avrupası ne oynaması
bu transfer tamaaaamen madrid in oyuncunun maaşından kurtulma operasyonudur, ve maalesef oyuncunun maaşı bize çakıldı, çünkü avrupada ve dünyada enayi kulüp çok az agaEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
-
İyi de kardeşim takımın her mevkii potansiyel adamla doldurulamaz potansiyeli tecrübesi ile yönlendirecek adam lazım. Bu sayı çok olmamak kaydı ile böylesi transferde yapılabilir.
Saul transferinin uygun olmadığı görüşü oyuncunun madem bu kadar iyi idiyse niye atleticodan gönderildiği yada ispanyada kalmadığı ile ilgili. Fakat bu peşin hükümden başka bir şey değil aksi bir perfirmansta verebilir.
Maliyet için karşı çıkılıyor ise söyledim zaten potansiyelli oyuncuyu bu lige getirmenin hele yıllardır avrupada olmayan ismi unutulmuş Trabzonspora getirmenin bedeli var o da saul transferinden aşağıya olmaz üstelik potansiyellide para hariç kendi gelişimini yapabileceği bir futbol kültürü olup olmadığına da bakıyor oyuncu.
Çok çabuk hüküm veriliyor transfer sicilimiz bozuk bunu tetikleyen bu bence.
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaul geliyorsa geriden oyun kurma görevini veririz. Orta sahada beyni olan oyuncumuz yok hepsi düşük zeka, Saul de beyin varsa arkaya geçsin. Şimdi bize hücum katkısı verebilecek 8 lazim. Kolay adam eksilten, etkili dikine paslar atabilen, sutlari etkili olan, oyun zekası yuksek birisi lazim. Orta sahaya adı gecen o 1.65 lik Faslının ihtiyac olan profille hiç alakası yok. Örnek vermek gerekirse Prag da Kanga vardı o da kısa boyluydu ama iyi oyuncuydu. Kısa adam alacaksan öylesini al. Devre arası adi gecen Latin orta saha da iyiydi. Puertas hakkinda bilgim yok, şuraya özel birinin gelmesi gerekiyor. Sosa, Hamsikgillerden olmalı.İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe derdiniz var?? Wakame ile Visça ile kadroyu sen 11 kişi olarak düşünüyorsun ve herkes 11 oynayacak sanıyorsun.. Sonradan girecek kaç tane oyuncun var?? Ya da bunlardan daha kaliteli yedeğin varmı??????? Biraz düşünün yaa
En son jpositve tarafından düzenlendi; 5 gün önce.
Yorum
-
Sezon başından beri sol kanat arıyoruz. Bu İstanbulspordaki Gaousso Diarra yı nasıl biz almadık bunu hiç anlayamıyorum. Herif burnumuzun dibinden Feyenoord a gitti.
İstanbulspor tepesinden tırnağına Trabzonsporlu adamların çalıştığı ve sahibinin de taraftar olduğu bir takım. Dahası hocamızın da çalıştığı, bağlantıları olan bir yer. Çocuğu izledim, çok büyük ayıp. İnanamıyorum cidden. 15 milyon euro maliyetle 30 luk oyuncular kovalıyoruz, burnumuzun dibinden bedavaya kimler gidiyor"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
- Beğen 1
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSezon başından beri sol kanat arıyoruz. Bu İstanbulspordaki Gaousso Diarra yı nasıl biz almadık bunu hiç anlayamıyorum. Herif burnumuzun dibinden Feyenoord a gitti.
İstanbulspor tepesinden tırnağına Trabzonsporlu adamların çalıştığı ve sahibinin de taraftar olduğu bir takım. Dahası hocamızın da çalıştığı, bağlantıları olan bir yer. Çocuğu izledim, çok büyük ayıp. İnanamıyorum cidden. 15 milyon euro maliyetle 30 luk oyuncular kovalıyoruz, burnumuzun dibinden bedavaya kimler gidiyor
- Beğen 1
Yorum
-
Bugün güzel bir gün ve transfer günü, işte bu transfere havalimanında karşılama yapılır.Gerçekten Saul'e, taraftar olarak en şahane karşılamayı yapmamız lazım.İşte bir futbolcunun takım ile duygusal bağının kurulmasında ilk adım burada başlıyor...
Yorum
-
Umarim o alinacak ortasaha oyuncular tutar . Rakip gücsüzdü ama genede Ortasahayi beegenmedim.Visca ve Waka isleri bitmis. Özelikle Waka vücud dili ben bittim diyor.eskiden dinamik güclüydü simdi top tutma biraz istasyon olma haric bitik.Sprint atsa her asn sakatlanacak his var.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVi̇sça ve vakayeme'den ci̇ddi̇ anlamda kurtulmamiz lazim. En baştan beri̇ bu düşüncedeyi̇m. Takimin i̇ki̇ kanat oyuncusunun 35 36 yaşinda olmasi kabul edi̇lemez. Tadi̇c, mertens gi̇bi̇ yildiz oyuncu olsalar anlarim da oda yok.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
Yorum