şenol hoca kırılmış eski yönetime ve istikrar olması lazım diyor.Bence artık ziya mı olur kim olur herkesin tamam diyeceği biriyle 3 yıl çalışalım.Hersene 3 teknikadamla olack iş değil
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Şenol Hoca giderken yine ders mahiyetinde açıklamalar yapmışta anlayabilenler olur mu bilinmez.2 maç kaybedince sözünü çiğneyerek kabul ettiği TS'u bırakmak zorunda kaldığı açıklamasına takıldım biraz.Gerçekten o dönemde takımın yönetimi kimlerden oluşuyordu.TC'de hiç bir şeyin değişmediğini belirterek yurtdışında çalışmayı istediğini söylemiş ama bence şimdiki yönetime haksızlık etmiş.Hatırlatırım ZD'a bu takım 7 maçta sıfır çekmesine rağmen taammül gösteriyor.............
Sevgili Şenol Hocam sana başarılar dilerken '' gittiğin yağmurla gel'' şarkısıyla veda ediyorum.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Maalesef şahsıma saldırı geldi.
Buyrun efendim; can kulağıyla dinliyorum.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCyzio kardeş sana birkaç çift sözüm olacak.
Benim size nasıl yazı yazmanız konusunda hiç bir telkinim olmadı. Yalnızca, sizin bana "Ben yöneticilerin yerinde olsam, sadece bu sözün üzerine seni banlardım ya, neyse...." şeklinde hafif tehdit kokan cümleniz üzerine, arzu ettiğiniz takdirde beni site yöneticilerine ihbar edebileceğinizi ve ceza almamı sağlayabileceğinizi belirtmiştim. Yoksa, nasıl arzu ediyorsanız, öyle yazın.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. Forumda yazı yazmasını senden öğrenmeye hiçmi hiç ihtiyacım olmadığını ve benim için bildiklerimin yeterli olduğunu seninde bilmeni isterim.
57 kelimelik bu tek cümlenizde, ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Ama galiba bu isim meselesi sizi çok rahatsız etmişe benziyor. Bundan sonra, sizi kırmamak için, kendisinden hep "Sayın Şenol Güneş" diye bahsedeceğim.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Öyle yada böyle büyük yada küçük olman pek fark etmiyor ama önemli olan Türk Futbol Tarihinde ve Trabzonsporumuzun tarihinde kendine yer etmiş büyük bir değer ve büyük bir insana ismiyle hitap etmen saygı anlayışında ne derece yeri var bilmiyorum ama benim için çok önemli olduğu gibi benim gibi birçok TRABZONSPOR'lu kardeşlerim içinde aynı anlam ifade ettiğini düşünüyorum.
Şurada yazdığım birkaç cümleden bu kadar derin psikanalizler yapabildiğinize göre, psikoloji ya da psikiyatri tahsili yapmış olmalısınız; saygı gösteriyorum. Siz öyle dediğinize göre, kesinlikle "kendimle dargın" birisiyimdir. Artık sayenizde kendimi daha iyi tanıyorum, teşekkürler.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3. Kendinle barışık olduğuna ve doğru yaptığını halen daha düşündüğüne asla ve asla inanmıyor herkese cevap verme yarışına girmende bunun bir göstergesi olduğunu düşünüyorum.
Yalnız, bu forumdaki herkes, kendisine yazılınlara cevap veriyor. Buna siz de dahilsiniz. Acaba bu insanların hepsi de mi kendisiyle dargın?
Ayrıca bu konuda, bir sonraki mesajımda da, birşeyler karalayacağım.
Tabii ki. Beni bu forumda ne ilk eleştiren sizsiniz, ne de son olacaksınız. Bu kanıya herhalde size değil de, sevgili emre_erbayts'ye yazdığım "Lütfen benimle tartışmayın" cümlem üzerine vardınız. Haklısınız, ne demek istediğimi tam olarak anlatamamışım. Orada "Üçbuçuk senede alınmış, sadece bir Türkiye Kupası eğer sizin için başarıysa, benim başarı anlayışım başka bir şey. Bunu tartışmayalım." demek istemiştim.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4. Burada foruma yazı yazdığın müddetçe birçok övgü almayı beklediğin/düşündüğün gibi eleştiriye açık olman gerektiğini bilmen/düşünmen gerekmiyor mu?
Yoksa tabii ki herşey tartışılacak. Sayın Şenol Güneş bile.
Burada yanılıp yanılmadığınızı ben bilemem. Yani beni neden dolayı sevdiğinizi nereden bileyim? Yazılarımdan dolayı mı; yosa Trabzonspor taraftarı oluşumdan dolayı mı? Benim psikanaliz kabiliyetim yok. Buna siz karar vereceksiniz.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer yanılıyorsam beni düzelt seni yazılarından dolayı değil sadece ve sadece Trabzonspor taraftarı olduğun için seviyorum,
Burada gene hafif tertip bir tehdit var. Bu konuda size iki sorum olacak:İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebunu bil ve asla ve asla haddini aşacak kelimeler etme.
1-) Hadiimi aşacak kelimeler nelerdir?
2-) Bu kelimeleri edersem ne yaparsınız?
Kavga aşamasına getiren sizsiniz. Ben zaten, yazılarımda kimseye "Ya, nasıl olur da böyle düşünebilirsiniz?" demiyorum. Sadece görüşlerimi belirtiyorum, millet bana saldırdıkça, elimden geldiğince cevap veriyorum. Forumu iyi incelerseniz, sizinle olan durumumuzdaki gibi, ikili tartışmaların, hiç bir zaman benim tarafımdan başlatılmadığını fark edeceksiniz.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Elimizde bir değer var buna istanbul medyasına, istanbul klüplerine ve büyüklüğümüzü tartışmaya açmaya kalkan densizlere ve haddini bilmeyenlere karşı hep beraber sahip çıkmamız gerekirken neden birbirimizle kavga aşamasına geliyoruz bunu hiç düşündünmü?
Bence, sizin Sayın Şenol Güneş'i sevme hakkınız kadar, benim de sevmeme hakkım olmalı, değil mi? Üstelik, az sonraki mesajımda göreceğiniz gibi, bu konuda yalnız da değilim.
Ben de öyle.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonra aynen senin yaptığın gibi üzerime bir atıfta bulunmadığın müddetçe sana cevap yazmayacağım.
Bu lafı sizden işittim ya, artık asla eksik olmaz. Ben kendi kendime Trabzonspor'u tutamıyordum; Bu lâfınız ilaç gibi geldi.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon söz olarak herzaman söylediğim bir sözü tekrarlıyorum.
GÖNLÜNDE TRABZONSPOR VE TRABZONSPOR SEVGİSİ ASLA EKSİK OLMASIN.
Benden de size.İlk olarak berati tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sevgi ve Saygılarımla........En son Cyzio tarafından düzenlendi; 14.12.2006, 08:42.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO kadar sevindim ki anlatamam. Bu demek oluyor ki Ziya gidince şenol gelmeyecek. Başarılar diliyorum kendisine.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım başarılı olur.
Giray Bulak'ta Şenol Güneş'te yeni takımları ile anlaşmaya vardı ve Ziya giderse bu iki isim enazından gündeme gelmeyecek
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGittigine cok sevindim. Hem kendisi icin, hem bizim icin. Tum ictenligimle soyluyourm; umarim basarili olur. Kendisi Turkiye liginde Trabzonspor ayarinda bir takimi sampiyon yapabilecek seviyede bir teknik direktor degildi, bunu iki kere gosterdi. Gercek amacimiz sampiyonluksa neden hala Senol Gunes adi anilir bu camiada; aklim almaz. Yok bu kotu gunlerde bizi duzluge cikarilmasi icin dusunuluyorsa sadece kendisine haksizlik. Velhasili her halukarda herkes icin hayirli bir gelisme.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünya futbol tarihinin en uzun süre gol yemeyen 11.(yanılmıyorsam) kalecisi olan Şenol Güneş'e yeni görevinde başarılar diliyorum
Tarifi imkansız sevinçlerdeyim şu an
Bu da 'Adam 14 aydır işsiz' diyen birilerine ders olsun
İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayırlı olsun hocam.Hiç sevmesemde seni
İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenol Gunes'i kalecilik gunlerini de hatirlayan biri olarak cok severim ama arkadaslar sunu bir kabul edin artik, kendisi gectim Turkiye'nin en iyi teknik direktoru olmayi, gayet vasat bir teknik direktordur. Su hemsehri, yerlinin yerlisi muhabbeti daha fazla gozlerinizi kapatmasin. Kendisi Trabzonspor ile iki deneyiminde de Trabzonspor'u sampiyon yapacak kapasitede olmadigini dosta dusmana bagira bagira gostermistir; hem de birincisinde Turkiye'nin acik ara en iyi kadrosuna sahipken. Kendisini Ziya Dogan'a milyon kere tercih ederim ama dedigim gibi vasat bir teknik direktordur, kapasitesi sinirlidir, kritik bir donemecte, macta ortaya kendinden birsey koyamaz, cozum sunamaz, yaratici degildir, iyi bir uygulayicidir sadece.İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben artık bi başarı bekleiyorum şenol hocadan anarthosis faciasından sora bitmiştir bence kendileriŞimdi benim bütün yazılanlara cevap yetiştirdiğimi söylüyorsunuz. Doğrudur. Ama bütün bu yukarıda alıntıladığım mesajlar birer vakıayken, neden sadece benim yazdıklarım eleştirilir, onu da ben anlayamıyorum.İlk olarak horoz1977 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok iyi olmuş bu demektirki birdaha en azından şimdilik bizim başımıza bela olmayacak mümkünse ordan daha uzağa gitsin çünkü eminim gine bir gün büyük emeklerle kurulmuş güzelim takımı alıp mahvedecektir.bundan önce iki sefer olduğu gibi-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Sayın Berati
Bu arada, aceleye geldi:
Köstek meselesinde, "kendisine üç buçuk sene destek olundu, sadece bir Türkiye Kupası alındı" argümanıma cevap vermeyi unuttunuz.
Tekrar selamlar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Bi dakka bi dakka (Ahmet Çakar misali) benim yazdığımda Sayın Güneş hakkında tek bir olumsuz kelime yok Sayın Cyzio
Dünyanın en uzun süre gol yemeyen kalecisi olarak övgü var ve onun adına tarifi imkansız sevinçlerdeyim,çünkü onu çok seviyorum
üstelik yeni görevinde başarılar dileyip 'adam 14 aydır işsiz' diyenler de görsün baksın diyerek size taş atmışım
Dediğim gibi Sayın Güneş aleyhine tek kelime etmedim mesajımda
#7 King of Kings
Yorum
-
Haklısınız. Bir yanlış yorumlama olmuşİlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi dakka bi dakka (Ahmet Çakar misali) benim yazdığımda Sayın Güneş hakkında tek bir olumsuz kelime yok Sayın Cyzio
Dünyanın en uzun süre gol yemeyen kalecisi olarak övgü var ve onun adına tarifi imkansız sevinçlerdeyim,çünkü onu çok seviyorum
üstelik yeni görevinde başarılar dileyip 'adam 14 aydır işsiz' diyenler de görsün baksın diyerek size taş atmışım
Dediğim gibi Sayın Güneş aleyhine tek kelime etmedim mesajımda
. Arzu ediyorsanız, siz o listeden çıkarabilirim
.
Selamlar.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
CYZİO abicim sen ne kadar çok yorum yazdın bu senol güneş konusunda çok dolusun galiba. aranızda husumet mi var acaba??İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklısınız. Bir yanlış yorumlama olmuş
. Arzu ediyorsanız, siz o listeden çıkarabilirim
.
Selamlar.taraf
Yorum
-
Görüyosun dimi Şenol hocam hala çekilemiyorsunuz siz değil koreye dünyanın öbür ucuna gidin sizi çekemeyenler var yapışmış bir kin var üstünüzde ama unutmayın sizi sevenler herzaman yanınızda, inanıyorumki kore de Türkiyedeki gibi büyük başarılara imza atıcaksınız ve kıskananlar harbi çatlayacak!!İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.
Yorum
-
Misafir
Sayın Cyzio;
Kusura bakmayın gerçek isminizi bilmiyorum benim kullandığım isim gerçek ismim. Sizin isminizi,yaşınızı, nereli olduğunuzu, nerede oturduğunuzu bilmediğimiz için Cyzio diye hitap edeceğim.
Sizin yaptığınız gibi fazla detaya girmeyeceğim dikkatli okumanızı ve beni anlamaya çalışmanızı istiyorum diyeceğim ama uzarsada kusura bakmazsınız umarım çünkü beni sizin okuyabildiğimce forumda açmış olduğunuz bütün konularınızı okudum kişilik analizini yapmak ve sizi daha iyi anlamak için.
Benim yazılarıma cevap verirken öyle buyrun efendim sizi dinliyorum gibi laubali bir tarzda cevap vermeniz hiç hoşuma gitmedi bu bir.
Yöneticilerin elinde olan banlama yetkisini nasıl oluyorda size karşı kullanabileceğimi düşünüp tehdit unsuru olarak algıladınız pek anlamış değilim kaldıki sizi anlayabileceğimi hiçmi hiç sanmıyorum. Ceza almanızla benim elime ne geçecek bunuda bilmiyorum bu iki.
57 kelimelik cümlemi zahmet edip saymış ve halen daha anlayamamışsınız ki; eğer anlayamamışsanız size artık ne diyebilirim ki. Sivrisinek misalinide geçti bu düpedüz afedersiniz ama anlayışsızlık veyahutta anlamamak istemek, anlamamak için çaba göstermek isteği gibi geldi bana ki bunuda herkes beceremez bu üç,
Forumun amacının birşeyler paylaşmak olduğunu düşünüyordum ama sizin sayenizde birileriyle atışmak olduğunuda öğrendim.
Paylaşımlara öyle cevaplar yazıyorsunuz ki insanlar ister istemez sizi muhatap kabul ediyorlar karşılarında.
Haddimi aşacak kelimeler nelerdir diyorsunuz ilk önce TRABZONSPOR'umuzun tarihinde Altın Harflerle kendine yeretmiş bir insana saygıda kusur ediyorsunuz. Bu başlı başına haddinizi aşmışlığınızın bir göstergesi değilmi sizce.
Ne yaparsınız diyorsunuz, bende size ne yapmamı bekliyorsunuz diye soracağım umarım burada bir tehdit unsuru görmezsiniz.
İnsanları sevip sevmemek hakkınız tabiki vardır ama saygısızlık yapmak gibi özelliklede bu kişi birazöncede bahsettiğim gibi bir kişi ise asla ve asla yoktur. Yoksa tabiki tasvip etmesemde görüşlerinize saygı duymalıyım demiyeceğim birazda duymak zorundayım.
Sonra sizin alıntılarınızdan bende size karşılığı olarak birçok alıntı çıkartabilirim Şenol Güneş sevgisi hakkında bu bir ölçü değil anlayacağınız.
Ya sinirlenmeyeyim diyorum ama insanın damarınada basmasını iyi beceriyorsunuz. Size Trabzonspor sevgisini aşılayan ben olmadığım gibi nefret ettirende ben olmayacağım bunu benden öğrenmeyeceksiniz tabiki ama bunu söylerken bile laubalisiniz. Kusura bakmayın demiyeceğim burada isterseniz kusurada bakın çünkü bu denli aşağılama içeren bir yazıyı ben size asla ve asla yazmam size değil hiçbir TRABZONSPOR'lu kardeşlerime yazmam.
Bu arada ilaç gibi geldi ise tok karnına tavsiye ederim çünkü aç karnına çarpar bilginize.
Son olarak bu tartışmaya son noktayı koymak istiyorum ve sayemizde gerilen forumda diğer arkadaşlardanda özür diliyorum.
Her ne kadar sizin zorunuza gideceksede genel olarak söylüyorum.
TRABZONSPOR SEVGİSİ HİÇBİR ZAMAN GÖNLÜNÜZDEN EKSİK OLMASIN.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum