Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha neler göreceğiz acaba yav.

Neyse Şenol Hoca'ya başarılar...
    Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Şenol hocaya başarılar.İnşaallah herşey istediği gibi olur.Şimdi Şenol Hoca'nın yurt dışında TS'u temsil etmek gibi bir görevi olduğunuda ona hatırlatırım.Dilerim siteyi takip edecek imkanı vardır.TS gibi Türk futboluna damga vurmuş bir ekipte yer alan en başarılı kişilerden biri olması gibi kıymetinin tam olarak bilinemediği kanaatindeyim.Son dönem takımımızın başına TD diye getirilen ZD gibilerini görmüş olmamıza rağmen yine bu adama alternatif olarak sunulan Samet,Rıza,Ertuğrul,Mehmet gibi isimler arasında efsane takımdan bir adet TS'lu aday olmaması bile onun kıymetini ortaya çıkaracak verilerdir.Tekrar başarılar dilerim...
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• inşallah şampiyon olurlar..başarılar

Yorum

• her ne kadar bizde başarısız bir 2.dönem geçirdiysede kalitesini milli takımda kanıtladı. inşallah başarılı olur da istanbul basınına kapak olur!
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak sheva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O kadar sevindim ki anlatamam. Bu demek oluyor ki Ziya gidince şenol gelmeyecek. Başarılar diliyorum kendisine.
            Vallahi yanlis mi anladim bilemiyorumda, neyine sevindin Arkadas elinde sonunda Turkiye disi antroner olacaginami yoksa boylece Trabzonspora gelemiyecegimi.

Trabzonspor un vede Turkiyenin en iyi Turk antroneri Senol gibisi bir daha Turk futboluna gelirmi anasindan dogarmi Gururumuz Senol gunes yolun acik olsun insallah bir gun gene Trabzonspora gelirde o gunu goruruz.

Trabzon un Has usaklarindan Bir tanesi Yeni Nesil birakin Gelecegine sahip cikmiyorki Ozunede Saygisiklikdan kaybediyor Zaten Bu Yeni Nesil Boyle Ozentiyle Yasamaya devam ederse Daha cok Surunuruz vede Yok Oluruz.

Yorum

• Hayırlı olsun hocam.Hiç sevmesemde seni

Yorum

• Senİ Çok Sevİyoruz Şenol Hocam İnŞalah BaŞarili Olursun Senİn Yaptiklarini BİrkaÇ Futbol Cahİlİ Ve İstanbul Hovardasi Begenmedİ Ama Olsun Şenol Hoca Sen HerŞeyİn İle Bİr DeĞersİn Allah Yardimcin Olsun

GerÇek Adam Gİbİ Adam Şenol GÜneŞ
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• keşke avrupaya gidebilsseydi.ama hayırlsı olsun. başarılar şenol hoca...

Yorum

• en içten dileklerimle başarılar şenol hocam:havaya:

Yorum

• şenol hocam başarılar diliyorum sana yeni takımında umarım lee young ile birlikte bişiler yaparsın

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor'un gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri, Türk Futbol Tarihinin tartışmasız en büyük payeli Teknik Direktörü olan bu beyefendi adamına,

adam gibi adamına Seul'de başarılar. İşi çok zor. Oralarda futbola bakış bizimkinden çok farklı. Ama ben inanıyorum, başarılı olacak!
                        Abiy müsade edersen temennilerinin altına imzamı atabilirmiyim.

Türk Milli takımına tarihinde belkide bir daha göremeyeceği başarıları yaşattı. Buna rağmen zerre kadar değeri bilinmedi.

Başarılar hocam. Siz herşeyin en güzeline layıksınız
                        :bayrak: :bayrak: :bayrak:
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Başarılar Şenol hoca... Yolun açık olsun...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak caykarali_erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vallahi yanlis mi anladim bilemiyorumda, neyine sevindin Arkadas elinde sonunda Turkiye disi antroner olacaginami yoksa boylece Trabzonspora gelemiyecegimi.

Trabzonspor un vede Turkiyenin en iyi Turk antroneri Senol gibisi bir daha Turk futboluna gelirmi anasindan dogarmi Gururumuz Senol gunes yolun acik olsun insallah bir gun gene Trabzonspora gelirde o gunu goruruz.

Trabzon un Has usaklarindan Bir tanesi Yeni Nesil birakin Gelecegine sahip cikmiyorki Ozunede Saygisiklikdan kaybediyor Zaten Bu Yeni Nesil Boyle Ozentiyle Yasamaya devam ederse Daha cok Surunuruz vede Yok Oluruz.
                            Senol Gunes'i kalecilik gunlerini de hatirlayan biri olarak cok severim ama arkadaslar sunu bir kabul edin artik, kendisi gectim Turkiye'nin en iyi teknik direktoru olmayi, gayet vasat bir teknik direktordur. Su hemsehri, yerlinin yerlisi muhabbeti daha fazla gozlerinizi kapatmasin. Kendisi Trabzonspor ile iki deneyiminde de Trabzonspor'u sampiyon yapacak kapasitede olmadigini dosta dusmana bagira bagira gostermistir; hem de birincisinde Turkiye'nin acik ara en iyi kadrosuna sahipken. Kendisini Ziya Dogan'a milyon kere tercih ederim ama dedigim gibi vasat bir teknik direktordur, kapasitesi sinirlidir, kritik bir donemecte, macta ortaya kendinden birsey koyamaz, cozum sunamaz, yaratici degildir, iyi bir uygulayicidir sadece.

Yorum

• Şenol Hoca en zoru seçti onu dünya üçüncüsü takımın hocası olarak aldılar bu beklentileri çok yüksek tutmak demektir Şenol Hoca şansa çok ihtiyacı olan bir yolu seçti bence yanlış yaptı ama bana Allah yardımcın olsun demekten başka birşey düşmez . bazen hesapları yanlış yapmak sonu direk gösterir biz bunu lazaronide yaşadık .
                              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• cok seviyorum senol hocayi, insallah basarili olur. ben baskan olsaydim onu tsnin basina getirirdim ve 20 yillik kontrat yapardim...
                                bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim