Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Senol hoca takimin basindan ayrildi. herkes sevindi. ama hala hocayla ugrasiyorlar. bugün vatan gazetesinde bir tarafta avrupa kupasi resimleri diger tarafta senol günes "senin yüzünden gidemedik hocam" yazmislar. bu kadar olur. 90 dakika programinda hincal uluç biz bu takimlarin hepsini yenerdik kesin avrupa sampiyonuyduk senol günes yüzünden gidemedik dedi.

hala senol günes kompleksi var spor yazarlarinda.

hepsini nefretle kiniyorum.
    EN IYISI BIZIZ:

Bir Trabzonlunun basarisini cekemiyorlar....

Hincal Uluc O.C....Futboldan ne anlar
    1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

her b.k dan anladigini sanan serefsiz herif, bunlarin alayi serefsiz!!!!
      75 en hizli tur, 68 pole pozisyon, 154 podyum, 91 grand prix zaferi ve 7 dünya sampiyonlugu.. yasayan en büyük efsane MICHAEL SCHUMACHER

Yorum

senol hocayla geçen bi yemekte beraberdik zorluda milli takim hakkinda yorumlarini dinledim beni çok elestirenler ilerde çok ariyacaklar dedi bence arayacaklarin arasinda o yawsak adam hincal uluç ta var onda g.t acisi var trabzonlulardan çekemiyor ama biz onun inadina basarili olmaya devam edecegiz...
        bir lafa bakarım laf mı diye,
        bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Istedikleri kadar ötsünler.Senol Hoca Dünya 3.sü takimin hocasidir.FIFA'nin resmi internet sitesinde o yilin teknik direktörü seçilmistir.Türk Milli Takiminin basinda en çok galibiyet alan isimdir.

Bu gerçekler asla degismez.Hiç bir baska Türk teknik direktörün de kolay kolay bu basarilara imza atabilecegini sanmiyorum.Yillar geçse de artik tarih Senol Günes'in adini yazacaktir.

Hincal gitsin kankisi Mustafa Denizli ile ugrassin.Trilyonlar harcanan bir takimi süper lige bile çikaramadi.

Yorum

Senol hoca bu takimi dünya 3. yapti. Tabikide hala böyle pislikçe konusacaklar. Nede olsa Senol hoca bir Trabzon'lu.
            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
            Malik bin Dinar

Yorum

Ersun Yanal'a verilen destegin dörttebiri Senol hocaya verilseydi takim bu hallere düsmezdi
              www.twitter.com/SDanismaz
              Gugudali..
              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

İlk olarak gUgUDa_61 tarafından gönderildi
                Ersun Yanal'a verilen destegin dörttebiri Senol hocaya verilseydi takim bu hallere düsmezdi

100 % HAKLISIN.

Bir misal: hakan sükür ü 2002 de niye oynatiyor diye kiyametler kopmustu. Simdi ise tam tersi oldu. Niye oynamiyacakmis diyorlar artik.
                Haklilarda. Hakan sükür gerekdigi macda oynamasi gerek ancak o zamanlari ne cabuk unuttular hincal uluclar ve digerli ?

Peki o zaman hakan sükürü milli takima kazandiran kim oldu ?

Senol Günes - LapTop Ersundan cok daha akilli, zeki ve basarili olmasina ragmen ona yapilan haksiliklari hincal uluclar ve digerleri unutabilir ama biz unutmayiz.

Onlara göre Senol Günesin yüzünden Dünya Sampiyonu olamadik ( halenden bunu savunurlar )ama LapTop Ersunlan Dünya Sampiyonasina bile gidemeyecegiz.
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

İlk olarak mataraci tarafından gönderildi

İlk olarak gUgUDa_61 tarafından gönderildi

100 % HAKLISIN.

Bir misal: hakan sükür ü 2002 de niye oynatiyor diye kiyametler kopmustu. Simdi ise tam tersi oldu. Niye oynamiyacakmis diyorlar artik.
                  Haklilarda. Hakan sükür gerekdigi macda oynamasi gerek ancak o zamanlari ne cabuk unuttular hincal uluclar ve digerli ?

Peki o zaman hakan sükürü milli takima kazandiran kim oldu ?

Senol Günes - LapTop Ersundan cok daha akilli, zeki ve basarili olmasina ragmen ona yapilan haksiliklari hincal uluclar ve digerleri unutabilir ama biz unutmayiz.

Onlara göre Senol Günesin yüzünden Dünya Sampiyonu olamadik ( halenden bunu savunurlar )ama LapTop Ersunlan Dünya Sampiyonasina bile gidemeyecegiz.

[img]smileys/smiley20.gif[/img]
                  Gugudali..

Yorum

Selamünaleyküm arkadaslar.Bana göreSenol Günes cok iyi bir hocaydi. Ama futbolda sonuclar önemlidir, cok fazla futboldan anlamayan yorumcu oldugu icinde sadece sonuclara bakilir. ersun yanal herpozisyona as oyuncu koyup bence büyük bir hata yapiyor. gürcistan macinda tuncay ile fatih beraber oynadi, icraat yoktu, sonra Tuncay cikti dolayisiyleFatih pozisyon bulmaya basladive golü atti. yani demek istedigim sey, Fatihi,Tuncayi ve Hakani önde oynatirsan bir yere varmazsin, oyuncular birbirlerinden topu almaya baslar.Gökdeniz veEmreyibir arada oynatamazsin, cünkü icrat alamazsin, bunu Ersun Hoca bana göre yanlis yapiyor. sayilar.[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=BLUE>Istanbul saltanatíní 6 kez yíktík yine yíkacagíz bordo kanímízla mavi göklere \"Sampiyon Trabzon\" yazacagízsmileys/smiley27.gif</font></font>

Yorum

Bunlara ragmen Senol hocanin bir hatasi vardi o da Ingiltere maçinda Gökdeniz ile Tuncay'i oynatmamasiydi.Oynasaydi o maç öyle bitmezdi.
                      Gugudali..

Yorum

basinin senola karsi yaklasiminin amaci baskaydi ama ben de senol u hiç bir zaman çok iyi bir hoca olarak nitelemedim... özellikle trabzonspor un basina geçmesini bir daha kesinlikle istemem... antrenörlük hayatinda basarilar dilerim kendisine..
                        #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak BesinciMevsim tarafından gönderildi
                          basinin senola karsi yaklasiminin amaci baskaydi ama ben de senol u hiç bir zaman çok iyi bir hoca olarak nitelemedim... özellikle trabzonspor un basina geçmesini bir daha kesinlikle istemem... antrenörlük hayatinda basarilar dilerim kendisine..
                          Saygi duyarim...Ama sampiyonluga en yaklastigimiz zaman basimizda SENOL GÜNES vardi...

Yorum

cok korkak ve zevksiz oynatiroydu senol hocamiz

Yorum

tipki senin bu forumda korkak ve zevksiz yazilarin gibi...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim