Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş Kore'de boğazına takılan kılçıklarla uğraşmayacağı için başarılı olma şansı çok yüksek

Yorum

• Şenol Güneş' e başarılar.

Allah yar ve yardımcısı olsun.

Bu arada Giray Bulak'ta Sakarya ile anlaşmış.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Şenol Hocaya canı gönülden başarılar diliyorum.Futbol bilgisi kıt yorumcuların onun elde edeceği başarılar karşısında dansözleşmelerini zevkle izleyeceğim.
        Ayrıca iki ülke arasında varolan dostluk köprüsünün sağlamlaştırılmasında önemli rol oynayacağına inanıyorum.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• hocamıza başarılar diliyorum inşallah başarııl olur ve gerekli sabrı gösterirler

Yorum

• çok iyi olmuş bu demektirki birdaha en azından şimdilik bizim başımıza bela olmayacak mümkünse ordan daha uzağa gitsin çünkü eminim gine bir gün büyük emeklerle kurulmuş güzelim takımı alıp mahvedecektir.bundan önce iki sefer olduğu gibi

Yorum

• Goooooooolll Sebat attııı

heycandan yanlış başlığa yazmışım
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• şenol hoca biraz kafasını dinlesin orada.. buradaki densiz istanbul kalemşörlerinden kurtulur..

Allah yardımcısı olsun..
                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• hayırlı olsun hocam..!
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Seul degil la Seoul . Hem 2004 ten beri Senolun pesindeydi bu takim. Hayirlisi olsun. Stadlari cok güzel. Dünya kupasi stadyumuydu. Basarilar 3 yilda 3 sampiyonluk olur insallah
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Başarılı olur Şenol Güneş üzerinde baskı olmazsa,Allah yolunu açık etsin.
                      Amatör ruh,profosyonel düşünce
                      İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• Allah yardımcısı olsun. başarılı olur inşallah

Yorum

• insallah basarili olur ilk basta trabzonu temsil eder ondan sonra türkiyeyi

Yorum

• Trabzonsporun Korece yazılışı aşağıda
                            트라브존스포르 감독

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şenol Güneş' e başarılar.

Allah yar ve yardımcısı olsun.

Bu arada Giray Bulak'ta Sakarya ile anlaşmış.
                              bizde elalemin becekelisinden medet umalım,
                              Bu takım başına derhal tertemiz, asla spekülasyonlara uğramamış, yıpranmamış ve camianın asla hayır demeyeceği bir isim olan Ünal Karaman'ı getirmeliyiz yeter artık da kaç senedir yardımcı antrenörlük ve T.Direktörlük yapıyor.
                              Bir Rijkard efsanesi de bizim olsun, hatta Rijkarddan daha da başarılı olur.
                              Ama Ünal'ı getirmek bizim yönetimin asla aklınının ucundan geçmez çünkü daha becekeli Rıza, Ulvi, Samet var alınacak bu takıma, zorlarına gider bu takıma Ünal'ı getirmek

Yorum

• başarı dileklerimiz yanında ama futbolda hiçbir saygınlığı olmayan ülkelerde çalışmayı ben olsam kabul etmezdim.

bu ülkenin birikimli insanları bildiklerini bu ülkede kullanmaları gerekir.

meslea mustafa denizli ikinci ligde manisasporla anlaştığı zamn sevinmiştim.egosu olmayan biri demiştim.ama irana gidince bu adam ne yapıyor dedim.

tabi yinede hocanın kendi kararıdır.inşallah başarılı olur.
                                6 kez başardık biz bunu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim