Şenol Hocaya canı gönülden başarılar diliyorum.Futbol bilgisi kıt yorumcuların onun elde edeceği başarılar karşısında dansözleşmelerini zevkle izleyeceğim.
Ayrıca iki ülke arasında varolan dostluk köprüsünün sağlamlaştırılmasında önemli rol oynayacağına inanıyorum.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
çok iyi olmuş bu demektirki birdaha en azından şimdilik bizim başımıza bela olmayacak mümkünse ordan daha uzağa gitsin çünkü eminim gine bir gün büyük emeklerle kurulmuş güzelim takımı alıp mahvedecektir.bundan önce iki sefer olduğu gibi
şenol hoca biraz kafasını dinlesin orada.. buradaki densiz istanbul kalemşörlerinden kurtulur..
Allah yardımcısı olsun..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Seul degil la Seoul . Hem 2004 ten beri Senolun pesindeydi bu takim. Hayirlisi olsun. Stadlari cok güzel. Dünya kupasi stadyumuydu. Basarilar 3 yilda 3 sampiyonluk olur insallah
bizde elalemin becekelisinden medet umalım,
Bu takım başına derhal tertemiz, asla spekülasyonlara uğramamış, yıpranmamış ve camianın asla hayır demeyeceği bir isim olan Ünal Karaman'ı getirmeliyiz yeter artık da kaç senedir yardımcı antrenörlük ve T.Direktörlük yapıyor.
Bir Rijkard efsanesi de bizim olsun, hatta Rijkarddan daha da başarılı olur.
Ama Ünal'ı getirmek bizim yönetimin asla aklınının ucundan geçmez çünkü daha becekeli Rıza, Ulvi, Samet var alınacak bu takıma, zorlarına gider bu takıma Ünal'ı getirmek
Yorum