Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Limonlarla antreman yapan... Takimini kurtarmak icin direklere kafasini vurup dislerini kiran... Rakip yari sahasindan tac kullanan...
Karadeniz yürekli DEV adam!
Hem üzüldüm hem sevindim. Uzuldum; demek ki seni yakin zamanda goremeyecegiz gormek istedigimiz yerde. Sevindim cunku yeterince uzak kalmistin futboldan.
Senin degerini bilecegimiz; senin de kafani tamamen bu takima verecegin günler gelecektir. O zaman güzel günler görecegiz hep birlikte, "Günes"li günler...
Yolun acik olsun!En son Erman tarafından düzenlendi; 08.12.2006, 23:59.Çok yaşa Trabzonspor
Yorum
-
Allah yar ve yardimcisi olsun. Elin gavuru bile Senol Hocamizin kiymetini bilip 3 yillik sözlesme imzaladi kendisiyle . Biz en fazla kac yillik imza attirmistik. ? Dogru dürüst bir firsat verilmedi Senol hocaya..Ülkemizi ve Trabzonumuzu en iyi sekilde temsil edecegine inaniyorum Senol Hocam ! Simdiden Basarilar ....
Yorum
-
senol hocaya basarilar diliyorum. sana ilerde bu takimin ihtiyaci olacak. yönetici olarak. cünkü bu isin herkademesinde görev yaptin.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Şenol hocaya başarılar dilerim....
Kaliteli bir teknik adam olduğunu mutlaka kanıtlayacaktır orada. Ah bir de iyi bir kondisyoner olsaydı da şuan bu halimizin en büyük nedeni olan Anorthosis faciasını yaşamasaydık...Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Senin kıymetini bilemidk. Bari koreliler kıymetini bilsin senin. İnşallah başarılı olursun. Başarıların ile biz trabzonsporlular burada gurur duyarız. Allah yar ve yardımcın olsun.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
senol hocam allah yarımcın olsun ama bizi barib gitmemeliydin hocam biz seni sonu kadar sevcegiz hocam yeni klubunde sana basrılar biz senin kıymetini bilemedik bari onlar bilsin hoca olene kadarrrrrrrrrrrr seni sevceyim hocammm...

Yorum
-
Bugün gazetede okudum giderken Fatih Akyeli de götürmek istiyormuş ama yönetimin düşüncez demiş artık ne kadar doğru bilmiyorum. Şenol Hocamıza başarılar dilerim.'' İnsanoğlunun değeri bir kesirle ifade edilecek olursa; payı gerçek kişiliğini gösterir, paydası da kendisini ne zannettiğini,payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür... ''
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
.....
) adına sevindirici bir haber

Yorum