Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hoca güneş olmmalı tabii ama o milli takıma giderse adayım bülent uygun ya da t. kafkas
    TS SamsunlU

Yorum

• Yeni hoca ŞenoL Güneş yeni kaptan Fatih Tekke..

Yorum

• Zorla birini kaptan yapacağız yani.... Yok daha, yoooookkk. Tayfun kaptan olsun diyecek bir kadro derinliğine sahip bir kulüpte adam kalmamış demektir. Kimse kusura bakmasın.

Bu takımda kaptan varken de bir şey olmadı, olmazsa da bir şey olmaz. Rahat olun.
        avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birde unutmuşum Fatih Tekke gelene kadar kaptanımız tayfundur
          F.Tekke ebediyen gelmeyeceğine göre, bundan böyle Tayfun

Yorum

• Umut ve Selçuk ikilisinden biri olmalı kaptan...
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Captan Colman
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• lig tv söyledi yeni kaptan tolgala tayfun olacakmış maratonda söylediler

Yorum

• Kaptan Selçuk olmalı bence...
                  Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• devre arasına kadar diyadin.. sonra da şenol güneş.. varmı başka çözüm önerisi?

ya da çözüm önerisi arayacak kafa yönetimde?
                    Hadi eyvallah..

Yorum

• Tayfun kaptan olsa eleştiri üstüne eleştiri gelir. Ama daha doğrusunu da bizim takımda bulamayızki.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Simdi kaleyede Tolgo gecer
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Şu kaos ortamında kaptanın kim olacağına pek kafa yormuyorum açıkcası...
                          Şayet bu yönetim böyle devam ederse yeni kaptanında ömrünün 3-4 ay olacağından çokda üzerinde durmamak gerek...
                          Hoca konusuna gelince,herkesin de bildiği gibi Şenol Güneş yine gündemde...
                          Yerli hoca diye yırtınan yerel basın,eğer Şenol Güneş'in takımın başına geçtikden sonraki tavrı ne olacak çok merak ediyorum...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• seneye yine gitecem umarim bu gez alirlar beni forvet sorunuda olmaz
                            "acılara gülümseyen anılarım, arsız duygularım var evet hayat hep son sözü söyler ama benimde cümlelerim var..."

Yorum

• yeni kaptan ve hoca kim olursa olsun hiç bi şey değişmeyecek
                              yapılması gereken tek bişey var teknik direktörlüğüne inandığınız bi hocayı getirip tüm yetkileri vereceksiniz ve 3-4 sene sabırla bekleyeceksiniz.yoksa bi 25 sene daha bekleriz
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• bu karmaşada gelecek olan şenol hocada fatih tekkede bekleneni veremeyecek. beklenti çok ama çok fazla olduğu için en ufak bir problemde çok büyük baskı hissedecek ikiside. keşke bu transferler sezon başında yapılsaydı. sonuçta koca 1 sene daha heba oldu.

ayrıca kaptanlığın tayfuna verilmesi çok büyük bir hata. muhtemelen başkan o sinirle böle birşey düşünmüş. Allah aşkına tayfunda kaptanlık vasıflarından hangisi var? elle tutulacak hiçbir yeri yok takımın. sonuç olarak kaybeden her zamanki gibi taraftar. yapacak birşey yok. Allah bizi sınıyor galiba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim