hoca güneş olmmalı tabii ama o milli takıma giderse adayım bülent uygun ya da t. kafkas
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Zorla birini kaptan yapacağız yani.... Yok daha, yoooookkk. Tayfun kaptan olsun diyecek bir kadro derinliğine sahip bir kulüpte adam kalmamış demektir. Kimse kusura bakmasın.
Bu takımda kaptan varken de bir şey olmadı, olmazsa da bir şey olmaz. Rahat olun.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
F.Tekke ebediyen gelmeyeceğine göre, bundan böyle Tayfunİlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde unutmuşum Fatih Tekke gelene kadar kaptanımız tayfundur
Yorum
-
Şu kaos ortamında kaptanın kim olacağına pek kafa yormuyorum açıkcası...
Şayet bu yönetim böyle devam ederse yeni kaptanında ömrünün 3-4 ay olacağından çokda üzerinde durmamak gerek...
Hoca konusuna gelince,herkesin de bildiği gibi Şenol Güneş yine gündemde...
Yerli hoca diye yırtınan yerel basın,eğer Şenol Güneş'in takımın başına geçtikden sonraki tavrı ne olacak çok merak ediyorum...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
yeni kaptan ve hoca kim olursa olsun hiç bi şey değişmeyecek
yapılması gereken tek bişey var teknik direktörlüğüne inandığınız bi hocayı getirip tüm yetkileri vereceksiniz ve 3-4 sene sabırla bekleyeceksiniz.yoksa bi 25 sene daha beklerizFutbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir
Johann CRUYFF
Yorum
-
bu karmaşada gelecek olan şenol hocada fatih tekkede bekleneni veremeyecek. beklenti çok ama çok fazla olduğu için en ufak bir problemde çok büyük baskı hissedecek ikiside. keşke bu transferler sezon başında yapılsaydı. sonuçta koca 1 sene daha heba oldu.
ayrıca kaptanlığın tayfuna verilmesi çok büyük bir hata. muhtemelen başkan o sinirle böle birşey düşünmüş. Allah aşkına tayfunda kaptanlık vasıflarından hangisi var? elle tutulacak hiçbir yeri yok takımın. sonuç olarak kaybeden her zamanki gibi taraftar. yapacak birşey yok. Allah bizi sınıyor galiba.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum