Sorumluluğu kaldıracak kapasitededir Selçuk.Kimsenin şüphesi olmasın.Bu hafta da bu olay olumlu yansıyacaktır oyununa.Zaten takımın en çok mücadele eden 3-4 futbolcusundan birisi bana göre.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Biraz acele yazılmış bir mesajdı.İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevindim.
Sevindim ama Tayfun ya da Tolga'nın kaptan olmaması bakımından sevindim. Yoksa Egemen'den daha iyi yapacağını düşünmüyorum.
Yorum
-
Dışişleri (kaptanı) olur belki.İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye de Zafer Yelen olur kaptan.
Yorum
-
Fena olmadı. En azından Tayfun ve Tolga olmadı.
Peki şimdi ne olacak..
Selçuk hakkı olan parayı alamayıp isteyince, onu da kadro dışımı bırakacaklar.
Kaptanlıkta riskli iş yani."Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"
Yorum
-
kaptanlık sırf yazı tura ile bitmiyor...İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptanın saha içinde pek bir fonksiyonu yok,yazı veya tura herkes tahmin yapabilir.Yedeklerden biride olurduteyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
Takımdaki kaptan kendini ancak bu görevi yerine getirerek belli ediyor,şu olmuş bu olmuş çok önmli değil,ben başka ne yapar kaptan bilmiyorum.Takım halinde pozisyona itiraz edilirken en önde yer almalarıda varİlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptanlık sırf yazı tura ile bitmiyor...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum