Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sorumluluğu kaldıracak kapasitededir Selçuk.Kimsenin şüphesi olmasın.Bu hafta da bu olay olumlu yansıyacaktır oyununa.Zaten takımın en çok mücadele eden 3-4 futbolcusundan birisi bana göre.
    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevindim.
      Biraz acele yazılmış bir mesajdı.

Sevindim ama Tayfun ya da Tolga'nın kaptan olmaması bakımından sevindim. Yoksa Egemen'den daha iyi yapacağını düşünmüyorum.

Yorum

• Bence Egemeni de aratmayacaktır Selçuk.

Yorum

• Selçuk'u seneye bu takımda tutmanın en kolay yolu olmuştur kaptanlık eğer
          kendisine verildiyse...
          Tebrik ediyorum bu kararı vereni...
          "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
          Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• devre arasna kadar gecıcı gorevı selcuk almıs fatıh tekke gelınce görevi devralcak=))
            yıkarız tüm saLtanatLarı bi isyana bakar !!!...::: beşikdüzü tayfa :::...

Yorum

• Sevindim ancak geçmiş deneyimlerimiz ; Selçuk'u kaybetme riski beni korkutuyor doğrusu.

Yorum

• Bu haberin kaynagi nedir arkadaslar?
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Bu kaptanlık meselesinin kalıcı olmasını diliyorum. Umarım amatör bir karar verilmez devre arasında

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Seneye de Zafer Yelen olur kaptan.
                    Dışişleri (kaptanı) olur belki.

Yorum

• Fena olmadı. En azından Tayfun ve Tolga olmadı.
                      Peki şimdi ne olacak..
                      Selçuk hakkı olan parayı alamayıp isteyince, onu da kadro dışımı bırakacaklar.
                      Kaptanlıkta riskli iş yani.
                      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Kaptanın saha içinde pek bir fonksiyonu yok,yazı veya tura herkes tahmin yapabilir.Yedeklerden biride olurdu

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaptanın saha içinde pek bir fonksiyonu yok,yazı veya tura herkes tahmin yapabilir.Yedeklerden biride olurdu
                          kaptanlık sırf yazı tura ile bitmiyor...
                          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• Hirsiyla ve uzun sÜreİdr trabzonsporda olsusundan dolayi vede trabzonu tanimasindan bİlmesİnden dolayi ben umut bulut dİyorum
                            √ OKAN™ 1987

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaptanlık sırf yazı tura ile bitmiyor...
                              Takımdaki kaptan kendini ancak bu görevi yerine getirerek belli ediyor,şu olmuş bu olmuş çok önmli değil,ben başka ne yapar kaptan bilmiyorum.Takım halinde pozisyona itiraz edilirken en önde yer almalarıda var

Yorum

• Galiba Bmn nin sesisni duydular çoğunluk Selçuk İnan olsun diyordu
                                BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim