1.36 ortalama ile hala o koltukta oturuyorsa söylenecek çok birşey yok.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"Dün itibarıyla kendi bünyemizdeki U19 Takımımızın UEFA Gençlik Ligi’nde aldığı güzel sonucu tebrik ediyorum. İyi bir oyunla çeyrek finale kalmak büyük başarı. Başta Güngör Şahinkaya, Teknik Direktör Eyüp Saka ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Hem kendi sahamızda oynuyoruz hem de İtalyan takımları ile oynadık. Tesadüf oldu bazen olabiliyor bunlar. Umarım bu devam eder. Sonuç ne olursa olsun iyi bir takımımızın olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımız da elinden gelen gayreti gösterdi ve karşılığını aldılar. Basketbol Takımımız da geçen hafta oynadığı kritik karşılaşmayı kazanarak liderliği eline aldı. Orada da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sadece A Takımın dışında herkesin başarılı olduğunu görüyoruz. Biz de kupada yolumuza devam ediyoruz ama ligde düşündüğümüzün gerisindeyiz."
Evet, ne yazık ki futbol A takımımız ligde başarısız. Kupada da İskenderun'u yenemeyip tarihe geçti. Ve sorumlusu oldukça pişkin.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Vay be. Bunu gerçekten demiş olabileceğine inanmak istemeyince Google'da aratıp kontrol ettim ve gerçekten demiş. Pişkinliğin bu kadarı. Pes. Daha devamı da varmış. Oralar da fecaat:İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Dün itibarıyla kendi bünyemizdeki U19 Takımımızın UEFA Gençlik Ligi’nde aldığı güzel sonucu tebrik ediyorum. İyi bir oyunla çeyrek finale kalmak büyük başarı. Başta Güngör Şahinkaya, Teknik Direktör Eyüp Saka ve tüm oyuncuları tebrik ediyorum. Hem kendi sahamızda oynuyoruz hem de İtalyan takımları ile oynadık. Tesadüf oldu bazen olabiliyor bunlar. Umarım bu devam eder. Sonuç ne olursa olsun iyi bir takımımızın olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımız da elinden gelen gayreti gösterdi ve karşılığını aldılar. Basketbol Takımımız da geçen hafta oynadığı kritik karşılaşmayı kazanarak liderliği eline aldı. Orada da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sadece A Takımın dışında herkesin başarılı olduğunu görüyoruz. Biz de kupada yolumuza devam ediyoruz ama ligde düşündüğümüzün gerisindeyiz."
Evet, ne yazık ki futbol A takımımız ligde başarısız. Kupada da İskenderun'u yenemeyip tarihe geçti. Ve sorumlusu oldukça pişkin.
"Öncelikle Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulumuzu her branşa verdikleri katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Çünkü bunlar dururken olacak şeyler değil. Bir yatırım yapmadan sonuç almak mümkün değil ve hiçbir başarı da tesadüf değildir. Emek ister, çalışmak ister, zaman ister, destek, yetenek, karakter ister, ekonomik, idari, teknik ve mental yatırımlar ister. Hepsi olması gerekiyor tek başına bir başarı getirmez. A Takımında şampiyonluk sonrası beklenti büyüdüğü için her olumsuz sonuç bir infiale neden olabiliyor. Benim geldiğim dönemden itibaren de bir takım kadrosu oluşturmaya çalıştık. Bu kadroyu oluştururken de istikrarlı ve güzel bir oyun istedik. Özellikle devre arasından sonra oynanan iyi maçlar var. Her takıma karşı oynayabileceğimiz hissini verdiğimizi düşünüyorum."
1) Erto'yu bir güzel yıkayıp yağlamış. Trabzonspor tarihinin en başarısız başkanı ama Şenol'a korkunç performansına rağmen tıkır tıkır para verip takımın başında tutuyor ya, Şenol için ondan iyisi yok.
2) 1 senedir deplasmanda galibiyetimizin olmamasına ve ortaya çıkan 1,36'lık puan ortalamasına olan tepki ise şampiyonluk sonrası beklenti büyüdüğü için oluyormuş. Yoksa bunlar normal şeyler Trabzonspor için, öyle değil mi?
3) En son da "her takıma karşı oynayabileceğimiz hissini verdiğimizi düşünüyorum" diye bitirmiş. Pardon? Bu his hangi ara verildi, ben kaçırdım herhalde?
Neresinden tutarsan orasından elinde kalıyor. Yazıklar olsun.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÅimdilik en azından iç sahada baskılı, istekli bir oyun görüyoruz. Zamanla deplasmanda da aynı iÅŸtahı görürsek ilerleme olur hocam.
Bizim takimdaki oyuncular yapisal olarak deplasmanda oyun istahini coskusunu sahaya cok istedikleri halde yansitamiyorlar saha disi sorunlari ne olabilir ? pisikolojikmi hava degisikligimi seyahatmi deyisik oteller uyku duzeni yemeklermi? Birseyler var ama ne ?
Yorum
-
-
ne demis akjhakjhaİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'le ilgili yorumları skandal.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hüseyin hırslı, çalışıyor, oynamasını istiyorum. Gitse her takımda oynayacak bir oyuncu yeteneğine güveniyorum falan dedi.İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demis akjhakjha
Batagov ve Savic varken oynatamam dedi. Bunlara bir şey olduğu an Hüseyin'i 3. alternatif düşünüyor ben bunu anladım.
U19 takımındakilerle ilgili tonla laf etti, güya güzel konuştu; iki dk sonra Hüseyin'e bunları dedi. (Trabzon'da altyapıya bakışı negatif yönde değiştiren, gençlerin önünü tıkayan topçuya)En son Ufuk tarafından düzenlendi; 08.03.2025, 06:46.( ゚д゚)
Yorum
-
bu seneyi zor tamamlar. içerde bir şekilde taraftar tepkisinden fazla takım maçlara asılıyor, deplasmanda takım aylardır sahada yok.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 08.03.2025, 14:53.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum