Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fıba resmi sitede yayınlamış şenol güneş i
    basket takımımıza koç olarak mı anlaşmışız
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

şenol güneş hamsiyi çok sever, kuymağa bayılır, kıymalıyı da çok sever.

Trabzonspor'un başına gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben

Trabzonspor teknik direktörlüğü için gerek ve yeter üç şart bu işte ...

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• olay gerçekleşirse forum'da şöyle bir transfer olacak.

Şenol Güneş, "Dünya Futbolu kategorisinden Türk futbolu ve Genel kategoriye transfer olacak. Eee bu da bizim yapacağımız "Dünyaca ünlü bir transfer" olarak tarihe geçecek...

Nee olacağıdı ya; Guardiola gelecek değildi hoş!
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kasımpaşa maçına gittik, benim için güzel herşeye inat yine yenildik, yolda gelirken hoca istifa etmiş haberi, eve adım atarken kadro dışı kalma haberleri, geceyi yorgun bir çalışma kağıdına göz gezdirip kapadıktan sonra ertesi gün yine karışıklıklarla dolu haberler...

'Derin Trabzonspor.'

Deniliyordu ya Hugo Broos bırakır 6 aya Şenol Güneş gelir. Ne alaka o kadar da değil diye düşünürken bir anda kendimi içinde buldum o cümlelerin. Öyle ya da böyle. Hugo'nun gitmesi doğru ya da yanlış, veya Şenol hocanın gelmesi doğru ya da yanlış, bu önyargıların doğru çıkmasına şaşırıyorum.

Gelsin gitsin yine birileri, 'Trabzonspor han'ımıza. Kalıcı olan biziz, 'gelecek' de bizleriz..
          Bu yazıyı gerçekten 14 yaşındaki Sümeyyemi yazdı...Ben hiçbir ilave etmeden imzamı atıyorum ve tebrik ediyorum..Bu handa kalıcı olan bizleriz gerisi boş..
          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Ceyhun oLsun Kaptan

Yorum

• FATİH TERİM gelirse takımın başına kimse şaşırmasın...! ! ! Yeni başkanda M.ALİ YILMAZ ve Yönetim kurulu... ! ! !
              ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• Tabi Şenol Güneş olsun, gittiği her takımı şampiyon yaptı ya şimdi gelip Trabzonspor'u kurtaracak...
                3 senedir dünyanın en sıradan liglerinden birinin, en yüksek bütçeli takımlarından birini çalıştırıp şampiyon yapamadı ama emin olun gelir Trabzonspor'u şampiyon yapar...
                Şenol Güneş dört dörtlük bir adamdır ama adamlıkla olmuyor bu işler.
                Şenol Güneş bu şehrin çocuğudur ve eminim yüreği hep trabzonspor için atıyordur ama sevgiyle de olmuyor...
                Hem trabzonspor'a yürekten bağlı, hem adam gibi adam hem de başarılı bir aday varmı? bence yok. o zaman en sondan başlayıp ilk kriteri başarı koymalıyız yoksa bu öz evlat muhabbetleri ile daha nice 26 seneler geçer gider... şenol hoca'yı çok severim sadece Trabzonspor için değil başka bir takımda da olsa onun da teknik direktörlük kariyerinde bir şampiyonluk yaşamış olmasını çok isterim ama zor gibi gözüküyor umarım yanılıyorumdur... Olur da Şenol Hoca gelirse takımın başına kesinlikle ondan sonra bu takımın hocası olabilecek bir yardımcısı olmalı ve bu kişi de Hami OLMAMALI...
                Kaptanlık ve Fatih Tekke konusuna gelince; bu takımın bir kaptana ihtiyacı var ama sadece kaptanlık bandını takacak birine değil , 80 dk da takım gölü yediğinde arkadaşlarına ''hadi daha maç bitmedi'' diyebilececk ve arkadaşlarının da onun arkasından gelmesini sağlayabilecek bir lidere, seyirci gol kaçırdı diye bir futbolcuyu yuhalamaya başladığında bir el hareketi ile o seyircinin tavrını değiştirbilecek bir tribün ağırlığına, takımdaki gençlere kendi yaptığı hataları ve kaybettiği seneleri anlatıp onların erken olgunlaşmasını sağlayabilecek bir ağabeye ihtiyacı var bu takımın. Fatih Tekke'nin bu takıma geldiğinde misyonu budur yoksa gol sorunu olmamalıdır onu tekrar Trabzonspor'a getiren. Olur da Fatih gelmezse kim olur bilemem ama olmaması gerekenleri söyleyebilirim; Her yanlış hareket yaptığında seyirci tarafından yuhalanan ve bu nednele takımın en panik oyuncusu olan ve taraftarın büyük bir bölümü tarafından istenmeyen Tayfun ve hemen hemen aynı nedenlerle Tolga OLMAMALIDIR.

Yorum

• İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tabi Şenol Güneş olsun, gittiği her takımı şampiyon yaptı ya şimdi gelip Trabzonspor'u kurtaracak...
                  3 senedir dünyanın en sıradan liglerinden birinin, en yüksek bütçeli takımlarından birini çalıştırıp şampiyon yapamadı ama emin olun gelir Trabzonspor'u şampiyon yapar...
                  Şenol Güneş dört dörtlük bir adamdır ama adamlıkla olmuyor bu işler.
                  Şenol Güneş bu şehrin çocuğudur ve eminim yüreği hep trabzonspor için atıyordur ama sevgiyle de olmuyor...
                  Hem trabzonspor'a yürekten bağlı, hem adam gibi adam hem de başarılı bir aday varmı? bence yok. o zaman en sondan başlayıp ilk kriteri başarı koymalıyız yoksa bu öz evlat muhabbetleri ile daha nice 26 seneler geçer gider... şenol hoca'yı çok severim sadece Trabzonspor için değil başka bir takımda da olsa onun da teknik direktörlük kariyerinde bir şampiyonluk yaşamış olmasını çok isterim ama zor gibi gözüküyor umarım yanılıyorumdur... Olur da Şenol Hoca gelirse takımın başına kesinlikle ondan sonra bu takımın hocası olabilecek bir yardımcısı olmalı ve bu kişi de Hami OLMAMALI...
                  Kaptanlık ve Fatih Tekke konusuna gelince; bu takımın bir kaptana ihtiyacı var ama sadece kaptanlık bandını takacak birine değil , 80 dk da takım gölü yediğinde arkadaşlarına ''hadi daha maç bitmedi'' diyebilececk ve arkadaşlarının da onun arkasından gelmesini sağlayabilecek bir lidere, seyirci gol kaçırdı diye bir futbolcuyu yuhalamaya başladığında bir el hareketi ile o seyircinin tavrını değiştirbilecek bir tribün ağırlığına, takımdaki gençlere kendi yaptığı hataları ve kaybettiği seneleri anlatıp onların erken olgunlaşmasını sağlayabilecek bir ağabeye ihtiyacı var bu takımın. Fatih Tekke'nin bu takıma geldiğinde misyonu budur yoksa gol sorunu olmamalıdır onu tekrar Trabzonspor'a getiren. Olur da Fatih gelmezse kim olur bilemem ama olmaması gerekenleri söyleyebilirim; Her yanlış hareket yaptığında seyirci tarafından yuhalanan ve bu nednele takımın en panik oyuncusu olan ve taraftarın büyük bir bölümü tarafından istenmeyen Tayfun ve hemen hemen aynı nedenlerle Tolga OLMAMALIDIR.
                  Hiçbirşey için emin olmamak gerekir. Çünkü Şenol Güneş ilk defa yönetmiyecek bu takımı....

Kaptanlık hususunda yönetimin ani aldığı bir karardır. Ve kökeni Trabzonspor alt yapısına dayanan ve uzun zamandır Trabzonspor formalarını terleten oyuncular olduğu için Kaptanlık görevini vermiş olduklarını düşünüyorum. Ama bu takımda bu işe en yakın oyuncu Umut Buluttur. Neden derseniz takımı ateşleyebilecek tek ruhu ya da diğer bir deyişle kazanma arzusunu bir tek onda görüyorum. Ama Fatih Tekke takımda yeniden yerini alırsa 2. kapatnlığa getirilmesi gerektiğini düşünüyorum...
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• Şenol Güneş - Hami Mandıralı - Fatih Tekke..Takım önümüzdeki 10 yıl boyunca bu 3 isme emanet edilmeli her ne paahasına olursa olsun.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• bencede ferguson modelini uygulamakta fayda var,
                      özümüze dönmeliyiz,başka çaresi yok
                      @zafercalikoglu
                      @trabzonspor

Yorum

• Şenol Güneş, Hami Mandıralı, Şota

Gelecekte yıllarda ki teknik direktörlerimiz
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kaptani bilemem ama hoca kesinlikle Senol Gunes Olmamali..
                          Bin kez denenmis ve basarili olunamamis bir seyi bir daha denemenin ne faydasi olacak.
                          Birileri cikip bu kisir donguyu ne zaman degistirecek.
                          Tahminen seneye bu zamanlar Senol hocayida gondeririz.

Yorum

• Şenol Güneş Fc Seoul'den ayrıldığı için başlık kapatılmıştır.
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Metin -Ali -Feyyaz olsun.
                              Trabzon şampiyon olsun
                              <Free Palestine>
                              2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
                              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• füzeci hami mandıralıyı ve kaptan fatihide görmek istiyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim