Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun. İnşalah uzun süreli ve tüm yetkilerle donatılmış olarak gelir.

Yorum

• İlk olarak _BlackSea_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gidiyoruz geliyoruz şenol güneş allahım çıldırıcam ya sanki şu yeryüzünde başka kimse kalmadı...olacakları tahmin ediyorum....broos kadar dayansın iyi.

senin gibiler simdeiden su kadar dayansin dersen broostan fazla kalmaz..tuttugun takim fener gs bjk degil..artik kabullenelim..ogunler mazideydi..yeniden yapilanmayla zamanla senol gunesle bir yerlere geliriz..ama 4 hafta 1 yilla olmazz..
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• bilmiyorum ama bu umutsuzluğa rağmen şenol güneş ismi beni heyecanlandırdı
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bilmiyorum ama bu umutsuzluğa rağmen şenol güneş ismi beni heyecanlandırdı
          )) Ben de itiraf etsem mi diye düşünüyordum
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• taraftar olarakta artik hocanin isine karismayalim allah askina..hangimiz burda senol gunesten iyi futbolu bilirizki..cogumuzun yasi bile 30 olmamis..ahkam kesmeden birakalim sadece destek verelim..yenilgiler olmayackmi tabiki olacak...kendimizi dev aynasinda gormeden destek verelim...sabir gosterelim...bu kadar basit seyi nasil yapamayiz
            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              )) Ben de itiraf etsem mi diye düşünüyordum
              demek yanlız değilmişim yupiiiiii
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bilmiyorum ama bu umutsuzluğa rağmen şenol güneş ismi beni heyecanlandırdı
                Hatta Broos gelmeden önce bile istemiyordum ben Şenol Güneş'i.. Şimdi bende heyecanlandım..

Yorum

• 15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    15 yıllık sözleşme yapılsın 50 milyon dolar da tazminat maddesi.
                    Aynen katılıyorum biraz sabredelim..
                    SÜRMENELİİİ...
                    https://twitter.com/karabekir61

Yorum

süper bir fikir ama 50 milyon dolar bence az bunlar göndermek istedimi klübü satar gene gönderirler fiyatı birazdaha arttırsak iyi olur
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Tazminat falan mühim değil...Sonuçta hangi yerli hoca tazminat almış ki...Önemli olan yetki...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

50 milyon $ tazminat iyi hoşta , bunu "Başkan Öder" diye belirtmesi gerek. Aksi takdirde taraftarın aldığı formanın, kombinenin parası bu sonçta ! Er yada geç taraftarın cebinden çıkar büyük ölçüde.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            senin gibiler simdeiden su kadar dayansin dersen broostan fazla kalmaz..tuttugun takim fener gs bjk degil..artik kabullenelim..ogunler mazideydi..yeniden yapilanmayla zamanla senol gunesle bir yerlere geliriz..ama 4 hafta 1 yilla olmazz..
                            yalandan yere evet gelirse başarıdan başarıya koşarız mı diyeyim kaçıncı gelişi yüksek tansiyonu kaldıramıyo finallerin hocası değil kardeşim.. gelirse tabiki destek vericez kim gelirse destek vericez iyi niyetinden adamlığından şüphemiz yok ..İlk puan kaybında şenol hocaya avni akerde neler söyleniceğini tahmin etmekte hiç zorlanmıyorum..
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Küme de düşsek kalsın başımızda..Düzgün bir yapılanma ile bişeyler başarabiliriz..Fergusonu geçtim Thomas Schaff ımız olsun yeter..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Tam yetkiyle gelsin. Karışanı sözleşmeye uymayanı direk Fifa'ya şikayet etsin. Görevinden hiçbirşeye ramen ayrılmayı düşünmesin. Taraftar da bir kez bile Şenol hocayı protesto etmesin ve hep desteklesin. Eleştirirken de bu eleştiriden öteye gitmesin. Belki kendi öz evladımız olan, bizi bu durumda bile yine yanlız bırakmayan Şenol Güneş'le istikrar sağlayabiliriz. Umarım Şenol hoca daha fazla yıpratılmaz ve klüpte dedikleri yapılır. Transferler ve pek çok şey isteği doğrultusunda yapılır. Bakacağız artık zaman herşeyi gösterecek..
                                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim