Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şenol Güneş, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevini resmen kabul etti.
    25 Kasım 2009 / 13:33

,
    Kariyerini Güney Kore Ligi takımlarından FC Seul'da sürdüren tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevini resmen kabul etti.
    GÜNEŞ: TEKLİFİ KABUL ETTİM
    Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un ardından yönetimin takımın başına getirmek için yoğun çaba sarf ettiği Şenol Güneş, FC Seul Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Trabzonspor'un teklifini kabul ettiğini ve takımdan ayrılacağını bildirdi.
    GÜNEŞ'TEN DUYGUSAL MESAJ
    Duygusal bir veda mesajı yayınlayan Şenol Güneş, "Buradan ayrılıyorum fakat taraftarları ve Seul'da geçirdiğimi günleri asla unutmayacağım. Birlikte çok uzun bir yol kat ettik ve eminim ki önümüzdeki yıl takım gelişimini sürdürecek ve Seul şampiyon olacaktır" dedi.
    ŞAMPİYONLUKLAR KILPAYI KAÇTI
    2002 Dünya Kupası Finalleri'nde A Milli Takım'ı Dünya 3.'sü yapan Şenol Güneş, 2007 yılı Ocak ayından beri FC Seul takımını çalıştırıyordu. Başkentte geçirdiği 3 sezonda Güneş takımını 2008 ve 2009 yıllarında şampiyonluğa çok yaklaştırmış ancak takımı iki sezonda da şampiyonluğu kaçırmıştı. FC Seul'un 2009 macerası da geçtiğimiz hafta Chunnam Dragons'a penaltılarla elendikleri için son bulmuştu. (AA)

Yorum

• Medya Trabzonmu dedun

Kilit
      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• mynettede geçiyor haber

Yorum

• Herkez Şebol Hoca'nın geleceğini biliyor. MT'nin bu haberi yapmasının sebebi "Biz demiştik" diyebilmektir.

Resmi açıklama gelmeden de inanmam.
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Hayırlı ve uğurlu olsun hazır herkes dönüyorken Fatih ve Gökdeniz'i de alın bi tane de Szymek bulun

Yorum

• Resmi açıklamayı okuyalım bakalım.

medyatrabzon İHA'dan (ç)aldığı haberi kendisininmiş gibi imzasız yayınlıyor. Hiçbir tutar yanı olmadan da "resmen" ifadesini kullanıyor. Sözleşme mi imzalanmış da "resmen" oluyor transfer?

İHA'nın, Seul'ün internet sitesinden çevirdiği haberinde de Şenol Güneş'in Türkiye'ye döneceği yazılıyor. Trabzonspor ismi hiç geçmiyor.

medyatrabzon haberi ilk biz duyuralım düşüncesiyle tezcanlılık yapıyor. Kendi haberi olsa bari.

Kulüp, internet sitesi veya basın açıklaması yaparsa, bu resmi açıklama olur. Böyle bir bilgi gelene kadar bu ve benzeri konular kilitli kalacaktır.

Teşekkürler
              En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 25.11.2009, 14:09.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İHA Kariyerini Güney Kore Ligi takımlarından FC Seul'da sürdüren tecrübeli teknik adam Şenol Güneş, Trabzonspor teknik direktörlüğü görevini resmen kabul etti.

Belçikalı teknik adam Hugo Broos'un ardından yönetimin takımın başına getirmek için yoğun çaba sarf ettiği Şenol Güneş, FC Seul Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Trabzonspor'un teklifini kabul ettiğini ve takımdan ayrılacağını bildirdi.

Duygusal bir veda mesajı yayınlayan Şenol Güneş, "Buradan ayrılıyorum fakat taraftarları ve Seul'da geçirdiğimi günleri asla unutmayacağım. Birlikte çok uzun bir yol kat ettik ve eminim ki önümüzdeki yıl takım gelişimini sürdürecek ve Seul şampiyon olacaktır" dedi.

2002 Dünya Kupası Finalleri'nde A Milli Takım'ı Dünya 3.'sü yapan Şenol Güneş, 2007 yılı Ocak ayından beri FC Seul takımını çalıştırıyordu. Başkentte geçirdiği 3 sezonda Güneş takımını 2008 ve 2009 yıllarında şampiyonluğa çok yaklaştırmış ancak takımı iki sezonda da şampiyonluğu kaçırmıştı.

FC Seul'un 2009 macerası da geçtiğimiz hafta Chunnam Dragons'a penaltılarla elendikleri için son bulmuştu.
                ajansspor.com
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Bu da resmi sitenin google çevirisi; ülkeme dönüyorum diyor;

FC Seoul Güneş coach decided not to contract.

FC Seoul this year and the year of the contract period ends coach last season Güneş discussion pyeolchyeoteuna your doctor regarding the respect, the end decided not to contract.

The Directors regard Güneş 26 at 11 am press conference at the Seoul World Cup Stadium interview room had about life in Korea will have time to clean up.

2007 FC Seoul in the past seven directors appointed by three years until this year led FC Seoul Güneş attacking football coach and fans for hot fun in the K-League football with the introduction of a fresh wind stirred.

1 • 2002 World Cup in Turkey in the top three headed to the office Scenes from the time the call was causing great interest Güneş coach speed and quick pass play based on the technical heart of soccer fans were captivated in 2007 the last year of his first FC Seoul, South Korea called the 55,397 people in professional sports to create a game record for most fans have a central role.

However, the K-League last season's runner-up season, to win the most powerful of the season, Leonard FC Seoul last minute to settle his sluggish team Güneş yourself a lot of directors deems necessary changes, to return to his native Turkey, said a final decision.

Güneş said: "While in South Korea sent a hot love the fans never forget," said "both sides mulsim gave me the best support, thanks to the team and FC Seoul, South Korea leave even the generous support and encouragement to spend," he said .

Güneş Director for the time being, Korea meomulryeo sinbyeon organize and departure schedule has not yet been scheduled.
                  Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Siteyi google da translate yaptığımda Şenol Güneş'in Trabzonla anlaştım gibilerinden bir ifadesine raslamadım

Yorum

• @tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• gidiyoruz geliyoruz şenol güneş allahım çıldırıcam ya sanki şu yeryüzünde başka kimse kalmadı...olacakları tahmin ediyorum....broos kadar dayansın iyi.
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• her nekadar kesin olmasada büyük ihtimalle şenol hacayı göreceğiz takımın başında ne diyelim hayırlısı olsun inşallah başarılı oluruz.
                          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• beyler senol hoca geliyor..ama baskiyi falan unutun..hemen basariyada unutun..zaman verelim en az 3 yil...hic birsey beklemedeen..yapilanmayi yapsin su takimda..en az 10 yil kalsin..sonucta bizim adamimiz..bu adam bu takimi bizden daha cok seviyoo..baski yapmiyalim allah askina....sanki hersene sampiyonluga oynuyoruzda hemen adama sallamayalim...adam gibi adam senol hoca...evet bu sanstir..oze donus sansi..pahali transferler yapmadan oze donelim..baski olmassa bu isin altindan kalkar senol hoca.....ama zaman sart...en az 3 5 sene.varsin hersene ortalarda olalim..nolcak...sonund asampiyonluk yemin olsun olacak..ama uzun yillar sart
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Ş.Güneş, ötenazi yaptı.

Yorum

• Hayırlı olsun.İnşallah bu sefer sabrederiz.
                                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim