hocamız muhtemelen şenol güneş oacaktır.ama alternatif isimler de çıkabilir.
kaptanımız ocakta gelirse tabiki Fatih Tekke olacaktır.ama ben ALANZİNHO'nun olmasını istiyorum şuan için.bi o hak ediyor...
Takımda kaptan olacak futbolcu yok. Kendini takıma kabul ettirebilecek kimseyi göremiyorum. Kaptan ilk olarak takımda futbolcu olarak yerini garantiye almalı. Her hafta yeri banko olacak bir futbolcu olacak yani. Javier Zanetti mesela. Uçuk bir örnek olabilir. Takımdaki yeri tartışılmamalı. Lider vasfı ikinci özellik. Bu özellikler kimsede yok şu an takımda. Tayfun değil. Tolga hiç değil. Selçuk olabilir. Yattara oynayamıyor maalesef, olamaz. Umut daha kendini yönetemiyor hiç olamaz. Başka da aklıma gelmiyor.
KAptanlığın egemenden alındığı tam olarak kesinleşmeden bu başlığın takıma ve oyunculara zararlı olacağını düşünüyorum...
Kaptan kim olsun? gibi bir soru yöneltilse kısmen dediğinde haklı olabilirsin Fatih. (Şu an haksızmısın, tabii ki kendine göre haklısın).
Ama gördüğün üzere başkanın demeçlerinden yola çıkılarak -sadece olasılıklar ve olabilecek durumlar- üzerine neler olup biteceğini konuşmaya çalışıyoruz.
Ortada Trabzonspor kaptanına bir saygısızlık ya da onun zararına olabilecek bir durum yok. Başkanın demeçleri bu yönde ve Egemen'in kadro dışı bırakıldığı ve kaptanlığının alınacağı resmi ağızdan çıktığı için amaç sadece kamuoyu tepkisini yoklamak.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
kaptan selçuk olmalıdır çünkü kaptanlık vasıflarına en yakın oyuncu selçuk.tolga ve tayfunda yardımcı kaptanlar olabilir. hoca konusuna gelince inanın artık önemli değil içimizden biri bile geçebilir takımın başına ne farkederki
Maç içinde en soğukkanlı kalabilen,oyunu yönlendirebilen,ayrıca gelişimi için önemli olduğu nedeniyle,sorumluluk alabilme olasılığı diğerlerine göre daha yüksek olduğu için,kaptan selçuk olmalı bana göre.
Sene başı Samet hocaya burun kıvırdık doğrumu ettik?HAYIR!!!
Bülen Uygun un adı geçti bağırdık çağırdık yalanmı???
Şenol Güneş 1 numara
Bülent Uygun 2 numara
Samet Aybaba 3 numara ama Smet Hoca artık gelmez 2 sinden biri.
Kaptan olayıda Hüseyinin başını yiyenler düşünsün kafası yarılana kadar oynayan kaç topçu var bu takımda???
bence forumdan futbolu çok iyi bilenlerden biri gelsin!!!hep öyle denmiyor muydu ben olsam bu takım daha kötü olmaz!!!yine transferleride forumdan kondisyonu iyi olan arkadaşlardan yaparız olur biter!!! nasıl olsa biz futbolu herkesden iyi biliyoruz hocanın iyisinden de futbolcunun iyisinden de anlıyoruz...
Sene başı Samet hocaya burun kıvırdık doğrumu ettik?HAYIR!!!
Bülen Uygun un adı geçti bağırdık çağırdık yalanmı???
Şenol Güneş 1 numara
Bülent Uygun 2 numara
Samet Aybaba 3 numara ama Smet Hoca artık gelmez 2 sinden biri.
Kaptan olayıda Hüseyinin başını yiyenler düşünsün kafası yarılana kadar oynayan kaç topçu var bu takımda???
Cok Doğru Samet Aybabayı İstemeyenler Şimdi Bu Halimizde Baya Mutludur.
Kaptanlık için sırf Trabzon'lu oldukları için Tolga ve Tayfun'un düşünülmesini yanlış buluyorum. Takım kaptanı demek takımın lider vasfına sahip futbolcusu olmalı. Takım içinde sözü dinlenen, her futbolcu tarafından saygı duyulabilecek ve sözü dinlenecek biri olmalı. Ne Tayfun nede Tolga bu vasıflarda oyuncu değiller.
Gerçi Egemen ve Song'dan sonra pek kaptanlık yapabilecek oyuncuda yok gibi ama sırf Trabzon'lu olmalarından dolayı Tayfun-Tolga ikilisi tercihini doğru bulmuyorum.
Giray Kaçar-Selçuk İnan ikilisi benim için ideal kaptanlar.
Teknik Direktör olarak Şenol Güneş'in geleceğini artık ima yoluylada olsa başkan tarafından dillendirildi. Şenol hoca olmaz ise Bülent Uygun'a uygundur diyorum.
En son erolizmts tarafından düzenlendi; 22.11.2009, 22:16.
Yorum