Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ligde 21 macta 8 galibiyet 7 maglubiyet 6 beraberlik.burada senol gunes farkini goremedim.bu dedenin olayi nedir anlamadim.takimi avrupaya bile goturemeyecekse senden benden ne farki kaliyor.super kadrolarla zirveye oynatacaksa bunu besiktasli olmayan biri de yapabilir.samsun'un kadrosu bizden cok mu iyide adamlar o kadroyla ilk ucteler.cogu topcusunu yedege bile koymazsin ama adamlar catir catir mac aliyor.
    gunes doneminde 3-4 mac haric oynanan oyunda neredeyse avci donemiyle ayni.avci doneminde de takim arada iyi oynuyordu.onumuzdeki sezonu kurtarmak icin kendisine yol verilmeli.alinabilir mi bilmiyorum ama samsunspor'un hocasi yoklanmali.samsun'un o kadrosuna o puani toplatan adam biz de ucar gider.hem yasida genc ve alman.yillardir soyle bir hocayi denk getiremedik.

Yorum

• Abdullah Avcı'dan kötü.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hoca bir sey diyor, sonra bir sey söyleme falan mi diyor ne diyor kjhakjhakj ulan yaa
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 4-4-2 ye dön hocam
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kaybettiğimiz maçlardan sonra herkes buraya üşüşüyor ama 5 atarak kazandığımız maçtan sonra kimse bir şey yazmamış. O halde ben yazayım.

Rotasyonlu kadroyla oynayan Rize'ye 5 attık diye havaya girmeye gerek yok. Henüz deplasman galibiyetinin olmadığını hatırlatırım. İyi akşamlar.

Yorum

• İlk deplasman galibiyetinin Konya ile geleceğini düşünüyorum. Yeter ki sakatlık olmasın.

Yorum

• Bunu bize nasıl yaparsın nasıl 10 atmak varken 5'te bırakırsın git bu takımdan

Yorum

• Eline sağlık hocam. Gğzel maç, güzel galibiyet.

Yorum

• En azından iç sahada oynaması gerektiği gibi oynuyor Trabzonspor .

Yorum

• En son pReN@_61 tarafından düzenlendi; 27.02.2025, 16:58.

(UEFA)

Yorum

• Çok acilinden başında ki çoban ile birlikte istifa edip defolun gidin bu takımdan.

Yorum

• seni trabzon meydanda keşke dövseler
                            Yoklansın kafatası, mezarda her ölenin,
                            Farkı var mı bakalım, hükümdarla kölenin..Sadî-i Şîrâzî

Yorum

• Önümüzdeki maçı kazanırız yine umutlanır herkes (:

Emekliliğinin bile emekliliği gelmiş.
                              . .
                              . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                              . .

Yorum

• Hadi hocam toparlan sg bu takımdan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X