ligde 21 macta 8 galibiyet 7 maglubiyet 6 beraberlik.burada senol gunes farkini goremedim.bu dedenin olayi nedir anlamadim.takimi avrupaya bile goturemeyecekse senden benden ne farki kaliyor.super kadrolarla zirveye oynatacaksa bunu besiktasli olmayan biri de yapabilir.samsun'un kadrosu bizden cok mu iyide adamlar o kadroyla ilk ucteler.cogu topcusunu yedege bile koymazsin ama adamlar catir catir mac aliyor.
gunes doneminde 3-4 mac haric oynanan oyunda neredeyse avci donemiyle ayni.avci doneminde de takim arada iyi oynuyordu.onumuzdeki sezonu kurtarmak icin kendisine yol verilmeli.alinabilir mi bilmiyorum ama samsunspor'un hocasi yoklanmali.samsun'un o kadrosuna o puani toplatan adam biz de ucar gider.hem yasida genc ve alman.yillardir soyle bir hocayi denk getiremedik.
gunes doneminde 3-4 mac haric oynanan oyunda neredeyse avci donemiyle ayni.avci doneminde de takim arada iyi oynuyordu.onumuzdeki sezonu kurtarmak icin kendisine yol verilmeli.alinabilir mi bilmiyorum ama samsunspor'un hocasi yoklanmali.samsun'un o kadrosuna o puani toplatan adam biz de ucar gider.hem yasida genc ve alman.yillardir soyle bir hocayi denk getiremedik.
Yorum