Bu adamla olmayacağı aylar öncesinden belli olmuştu ama taraftar zayıf ya da yedek takımlara karşı içeride alınan bir kaç farklı galibiyete bakarak boş yere umut besliyordu.
Takımın başında başkan olsa çoktan kovmuştu bunu ama başkan da yok. Abdullah Avcı'da olduğu gibi taraftar kralın çıplak olduğunu farkedene kadar kovulma baskısı bile hissetmeyecek. Şimdiye kadar hissetmedi en azından. Kendi kendine bıkıp ani bir kararla istifa etse bari. Fevri davranışlar beklenmeyecek biri değil neticede.
Tarihin en loser başkanı Ertuğrul yönetimiyle en loser antrenörü Şenol Güneş buluştu. Bu buluşmadan böyle bir rezalet çıkması normal ama açık konuşacağım, bu kadar rezil etmesini de beklemiyordum.
Her şeye rağmen Avrupa ya götürür, TS forması en kötü 4. Olur derken adam bizi küme düşürecek.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Nwakaeme, dragus, folcarelli, Enis destan, zubkov 5 tane eksik baya kötü etkilemis takımı. Keşke hiç değişiklik yapmasaydi. Banza ve chami çıkarmak ozan ve arifi almak ne biliyim. Sikani forvete çekip Mustafa ve arifi önlü arkalı oynatmak istemiş. Ozanı da 10 numara olarak değerlendirmeyi düşündü sanırım. Sonra da mendy cihan yaptı. Sadece stoperden savici çıkarıp cihanı almak yada cham cihan degisikligi yapmak daha mantıklıydi sanki.
aynen aga eksik çok kötü etkilemiştir kesin. tam kadro olduğu zaman 100 dakika 10 kişi oynayan göztepe'ye, 30 dakika 10 kişi oynayan alanyaspor'a, yedek kadroyla maça çıkan samsunspor'a da ben yenildim kesin
Yorum