hadi samsun ve galatasaray maçlarında takım eksikti cezalı, sakat vardı. göztepe,hatay,gaziantep,rize vs say say bitmez bu maçlarda da mı eksik vardı. bırakın abi bahaneyi. şenol güneş berabere kalmayı bile beceremiyor inanılmaz kötü takım yarattı. göztepe maçına kadar en azından kazanamıyorduk ama yenilmiyorduk. o maçtan sonra ne oldu da takım seri mağlubiyetler aldı. takım üzerinde hiç bir otoritesi yok bariz belli. oyuncular sahada oynayalım gidelim kafasında takılıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Berabere kalmayı becerse 96 da şampiyon olurduk. Dediğin gibi onu da beceremiyor.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi samsun ve galatasaray maçlarında takım eksikti cezalı, sakat vardı. göztepe,hatay,gaziantep,rize vs say say bitmez bu maçlarda da mı eksik vardı. bırakın abi bahaneyi. şenol güneş berabere kalmayı bile beceremiyor inanılmaz kötü takım yarattı. göztepe maçına kadar en azından kazanamıyorduk ama yenilmiyorduk. o maçtan sonra ne oldu da takım seri mağlubiyetler aldı. takım üzerinde hiç bir otoritesi yok bariz belli. oyuncular sahada oynayalım gidelim kafasında takılıyor.
Yorum
-
Hadi ileride çoğalamıyoruz. Oyun(cu) kalitemiz yetersiz. Bari doğru düzgün kapan, değil mi? Rakipler skordan bağımsız, önde-berabere-geride (Onlar açısından pek nadir), bizim ceza sahamızda bizden nasıl kalabalık oluyor?İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi samsun ve galatasaray maçlarında takım eksikti cezalı, sakat vardı. göztepe,hatay,gaziantep,rize vs say say bitmez bu maçlarda da mı eksik vardı. bırakın abi bahaneyi. şenol güneş berabere kalmayı bile beceremiyor inanılmaz kötü takım yarattı. göztepe maçına kadar en azından kazanamıyorduk ama yenilmiyorduk. o maçtan sonra ne oldu da takım seri mağlubiyetler aldı. takım üzerinde hiç bir otoritesi yok bariz belli. oyuncular sahada oynayalım gidelim kafasında takılıyor.
Hocanın takıma etki etmesi için, 40 - 50 Milyon Euro harcanmalıymış. Ersuncular, Ünalcılar, Avcıcılar bitti; şimdi Şenolcuların bahaneleri başladı. Sanki bu kadro sürpriz yumurtadan çıktı? Gelmeseydi...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
sene 2001... ozkan sumer trabzonspor tarihinin en kritik kongrelerinden birinde mehmet ali yilmaz karsisinda adayligini aciklar..bu kongre zamaninda da trabzonda idim... babamlari hatirliyorum telefon uzerine telefonla konusuyorlardi... iste o kongrede trabzonspor paraya karsi emegi secti, o kongrede varolusu secti yine orada hicbir kimsenin emrin altina girmemeyi secti...İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ileride çoğalamıyoruz. Oyun(cu) kalitemiz yetersiz. Bari doğru düzgün kapan, değil mi? Rakipler skordan bağımsız, önde-berabere-geride (Onlar açısından pek nadir), bizim ceza sahamızda bizden nasıl kalabalık oluyor?
Hocanın takıma etki etmesi için, 40 - 50 Milyon Euro harcanmalıymış. Ersuncular, Ünalcılar, Avcıcılar bitti; şimdi Şenolcuların bahaneleri başladı. Sanki bu kadro sürpriz yumurtadan çıktı? Gelmeseydi...
ozkan sumer neden buyuk bir spor insani deseler ben direkt olarak 2001 kongresini ornek gosteririm. trabzon tarihinde o kongrenin onemi hala anlatilamamistir, cunku mehmet ali yilmaz cok guclu bir figurdu hala da ole zaten...ama birgun bu kongrenin sadece yerel olarak degil ulusal capta da hakketigi degeri gorecegini dusunuyorum...
ozkan hoca ve yonetim kurulu arkadaslari cok zor durumdaki klubu duzluge zorda olsa cikarmayi basardilar. ama tabi bu hic kolay olmayacakti...
simdi bu ornegi neden soyledim, bazi yorumlarda senol hoca hakkinda acimasizca yorumlar okuyorum, oncelikle sunu soylemek gerekiyor begenmeyebilirsiniz ama acin tum resimlere bakin bu adam klup tarihi icindek resimlerin heryerinde, siz bu gercegi yok sayamazsiniz arkadaslar... trabzonun sotka mahallesinde trabzonun altin kusagi icinde yetismis bir insani, bu ruhu bu kusagi tanimayarak oldurup yokedemezsiniz, krino kafatolar, kaleci argunlar, mesci kardesler, harun kilmanlarin tedrisatindan gecmis bir insana sen trabzonspor efsanesi degilsin diyemezsiniz ima yolu ile bile olsada. ocak sahasinda yetisen bugun bile futbol ici yada futbol disinda populer olmus herbir isimle takim arkadasligi yapmis omuz birligi yapmis bir insanla ugrasip yok etmeye calisamazsiniz... arkadaslar oncelikle trabzonspor tarihi ile herhangi bir ilginiz var ise gideceginiz adres zaten bu adam yada bu adamin tum arkadaslarindan geciyor bunu unutmayin...
senol gunes, su an icin basarisiz mi? evet...klubun durumunu goruyorsunuz yada gormuyor olabilirsiniz. lakin bu surec tahmin ettigimizden de kotu oldugunu dusunuyorum. sumer doneminde ve ertesi donemde huseyin avni aker stadinda 1000-2000 kisiye oynarken uzulerek gidiyorduk maclara. bir avuc taraftardik...suan cok farkli yerlerde ve cok uzakda olsak takimimizin bize ihtiyaci oldugunu hissediyorum...bu takim taraftarlari ile butundur. su zaman ayri dusecek zaman degil diye dusunuyorum. yanlislar var mi cok var. baskan gitmeli gitmeli, ama hayatta daha onemli olan birsey ehemi muhimine tercih etmektir.En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 07.01.2025, 07:19.ıslak imza....
Yorum
-
Kıymetli dost,İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesene 2001... ozkan sumer trabzonspor tarihinin en kritik kongrelerinden birinde mehmet ali yilmaz karsisinda adayligini aciklar..bu kongre zamaninda da trabzonda idim... babamlari hatirliyorum telefon uzerine telefonla konusuyorlardi... iste o kongrede trabzonspor paraya karsi emegi secti, o kongrede varolusu secti yine orada hicbir kimsenin emrin altina girmemeyi secti...
ozkan sumer neden buyuk bir spor insani deseler ben direkt olarak 2001 kongresini ornek gosteririm. trabzon tarihinde o kongrenin onemi hala anlatilamamistir, cunku mehmet ali yilmaz cok guclu bir figurdu hala da ole zaten...ama birgun bu kongrenin sadece yerel olarak degil ulusal capta da hakketigi degeri gorecegini dusunuyorum...
ozkan hoca ve yonetim kurulu arkadaslari cok zor durumdaki klubu duzluge zorda olsa cikarmayi basardilar. ama tabi bu hic kolay olmayacakti...
simdi bu ornegi neden soyledim, bazi yorumlarda senol hoca hakkinda acimasizca yorumlar okuyorum, oncelikle sunu soylemek gerekiyor begenmeyebilirsiniz ama acin tum resimlere bakin bu adam klup tarihi icindek resimlerin heryerinde, siz bu gercegi yok sayamazsiniz arkadaslar... trabzonun sotka mahallesinde trabzonun altin kusagi icinde yetismis bir insani, bu ruhu bu kusagi tanimayarak oldurup yokedemezsiniz, krino kafatolar, kaleci argunlar, mesci kardesler, harun kilmanlarin tedrisatindan gecmis bir insana sen trabzonspor efsanesi degilsin diyemezsiniz ima yolu ile bile olsada. ocak sahasinda yetisen bugun bile futbol ici yada futbol disinda populer olmus herbir isimle takim arkadasligi yapmis omuz birligi yapmis bir insanla ugrasip yok etmeye calisamazsiniz... arkadaslar oncelikle trabzonspor tarihi ile herhangi bir ilginiz var ise gideceginiz adres zaten bu adam yada bu adamin tum arkadaslarindan geciyor bunu unutmayin...
senol gunes, su an icin basarisiz mi? evet...klubun durumunu goruyorsunuz yada gormuyor olabilirsiniz. lakin bu surec tahmin ettigimizden de kotu oldugunu dusunuyorum. sumer doneminde ve ertesi donemde huseyin avni aker stadinda 1000-2000 kisiye oynarken uzulerek gidiyorduk maclara. bir avuc taraftardik...suan cok farkli yerlerde ve cok uzakda olsak takimimizin bize ihtiyaci oldugunu hissediyorum...bu takim taraftarlari ile butundur. su zaman ayri dusecek zaman degil diye dusunuyorum. yanlislar var mi cok var. baskan gitmeli gitmeli, ama hayatta daha onemli olan birsey ehemi muhimine tercih etmektir.
Bütün sitemlerim, son paragrafınızın girişindeki soruya istinadendir:
"Başarısız mı? Evet."
Bu eleştiriler, maziye ve emeğe saygısızlık olarak algılanmamalı. Kaldı ki, Trabzon'dan ayrı kaldığı dönemde "profesyonelce" sarf ettiği cümleler karşısına çıkarılıyor. Bırakalım da bunları, efsane mertebesine çıkmış kendileri düşünsün.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Hocaya yapılan eleştirilerden hak verdiğim bir tanesi var. Biraz daha dengeli oynamayı deneyebiliriz.
Ha bunu deneyince başarılı olur muyuz? Çok fazla soru işareti var. Öncelikle Şenol Güneş'in kariyeri boyunca böyle dengeli oyun oynattığı bir dönem olmadı. Yani bunu becerebilir mi bilmiyorum. İkincisi sahadaki oyuncuların ekstra bireysel hatalar yapması. Normal sezonun toplamında yapılacak bireysel hatayı bizimkiler tek maçta yapıyor. Böyle bir ekiple nasıl dengeli olabilirsin. Misal Samsundan yediğimiz ilk golde Lundstram'ın salaklıktan değil de dengeli oyun olsun diye geri döndüğünü düşünelim. Benzer hataları yapmaya çok müsait bir takım var.
Yorum
-
Seni gidi keçi ihtiyar. Manevi evladın Ozan son 1,5 maçta oynamadı tam 8 gol attık. Bu adamın futbolculukla ilişkisinin kalmadığını herkes gördü, sen takım küme düşme hattına gerileyene kadar görmek istemedin. Kendi koltuğun tehlikeye girmemiş olsa yine Ozan'ı oynatmaya devam edecektin belki de.
Ozan'sız takımın şahlandığı net olarak görüldüğüne göre bir daha Ozan'ı ilk 11'de görürsem isyan ederim. Sana bu kadar sabredilmesinin sebebi Avcı'dan dilimizin çok fena yanmış olmasıdır, bunu da unutma. 5-0'lık galibiyet için tebrikler. Haftaya aynı tarifeyi minik şikecilere karşı da görmek isteriz.
Yorum
-
Eren transferi için takımın önce bize teklif etmesi gerekiyordu demiş. Doğru söylüyorsun hocam ama sen öyle yapmadığın için kaybettin. Selçuk ile Burak a o sezon kapatın lan çenenizi mecbur sözleşme uzatacaksınız deseydin. Şimdi söylediklerini o zaman söyleseydin daha iyi olurdu. GS hep böyle önce oyuncuyu ayartır sonrada kendi istedigi fiyata alir.
Yorum
-
Ozan’ı kesti. Bu da bişey. Taraftarımız resmen kafasına vura vura doğru yola getirdi hocayı. Avcı’nın sahaya sürdüğü takımı aynı şekilde oynatmadan, manevi evlat ozanı kesmeye evrilen süreç. Büyük gelişmeEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 12.01.2025, 23:28.
Yorum
-
bunu lundstram basligina yazmistim. Neyse isin dogrusunu gorsun de ister buralari birilerine okutsun ister kendi kendine bulsun cok onemli degil. Bu arada Okay da dondu. Acaba hangisi Okay mi Umut gunes mi Mendy nin yaninda oynamali.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adami (lundstram) batagovun yaninda stoper oynatin baska yere koymayin. Ortasahada da Mendy nin yaninda Okay donene kadar Umut gunes oynasin.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum