Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

John David Lundstram

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam bir lider o ne pastı la yaram! Diğer lider de hastanede savic reis ne maçlar oynadılar mçocuklqrı

Yorum

• Kazmalıkta lider sensin evet.
      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Agaoglu 1.5 milyona Obi Mikel, Hamsik, Ndiaye falan getiriyordu Ertuğrul geldi geleli 2m euro gibi aşırı yüksek maaşlara ismi duyulmamış oyuncular alıyoruz bu adam alt yapıdaki herhangi birinden daha iyi değil 2. Lig seviyesinde bir oyuncuya TS orta sahası emanet ediyorlar 37374747 maçtır oynattın hepsinde de yenildin demek ki orta sahada Lundstram ile kazanamiyorsun gerizekali futbol cahili bile basit mantıkla şunu anlar ısrarla oynatıyorlar.

Lan resmen isimsiz hali saha topçusuna 2m euro gibi astronomik maaş bağlamışlar ve takımdan uzaklaştırmak yerine hala oynatıyorlar bu kadar küfüre layık bir yönetimimiz olmamıştı.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kourbelis gibi yangından mal kaçırır gibi alelacele alınan bir ne idüğü belirsiz daha.

İkisinin de hikâyesini çok merak ediyorum, yazık şu kulübün paralarına...

Yorum

• İlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tam bir lider o ne pastı la yaram! Diğer lider de hastanede savic reis ne maçlar oynadılar mçocuklqrı
            kjahjkahajka
            İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kazmalıkta lider sensin evet.

İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kourbelis gibi yangından mal kaçırır gibi alelacele alınan bir ne idüğü belirsiz daha.

İkisinin de hikâyesini çok merak ediyorum, yazık şu kulübün paralarına...
            cukkalama hikâyesi iste, sen de yâni heh sordugun soruya bak
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sevimli hayalet Casper
              Maçta gören oldu mu?
              Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• John David Lundstram

Rezil bi futbolcu. Nefret ediyorum bu lavuktan. Bi de liderim ben diyomuş. Ulan gol yediğimiz pozisyonda Ozanın arkasına değil de 10 metre önündeki bomboş Wakayemeye topu atamayan atmayı düşünmeyen orta saha mı olur. Bütün sistemi mahvediyor. 10 kişi oynasak hiçbi şey değişmez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Iyi bir halt olsa iskocyadan en azindan Ingiltere Championship den talibi olurdu bunca zaman .
                  erto sana bunu torreira dan daha iyi diye yuturani hadi al bakalim senin sirketine yatirim danismani olarak.
                  Tabi almasin.Trabzonspor babain ciftligi sic siva sonra parayi ben veriyorum.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Inanılmaz gerçekten. Amatör biri böyle pas atmaz. Tut topu rakip yok etrafında, gidip rakiplerin en yoğun olduğu bölgeye ve oyuncunun arkasına pas atıyor. Nwakeme gibi izledim

Bu kadar mal olma ihtimali yok. Bu işte artık kasıt arıyorum ben
                      En son MA291 tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 00:54.

Yorum

• Bu adami batagovun yaninda stoper oynatin baska yere koymayin. Ortasahada da Mendy nin yaninda Okay donene kadar Umut gunes oynasin.

Yorum

• Bir biçimde ya şimdi ya sezon sonu yollanmalı.
                          Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• Fred'den de Toreira'dan da daha iyi

O ne goldü öyle be.

Yorum

• Biri yazmış, Uğurcan'dan gol yemekten daha utanç verici diye
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Stoperde devam. Harika. Batagov ile süper bir ikili oldular.
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 00:33.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim