Tam bir lider o ne pastı la yaram! Diğer lider de hastanede savic reis ne maçlar oynadılar mçocuklqrı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
John David Lundstram
Daraltma
X
-
Agaoglu 1.5 milyona Obi Mikel, Hamsik, Ndiaye falan getiriyordu Ertuğrul geldi geleli 2m euro gibi aşırı yüksek maaşlara ismi duyulmamış oyuncular alıyoruz bu adam alt yapıdaki herhangi birinden daha iyi değil 2. Lig seviyesinde bir oyuncuya TS orta sahası emanet ediyorlar 37374747 maçtır oynattın hepsinde de yenildin demek ki orta sahada Lundstram ile kazanamiyorsun gerizekali futbol cahili bile basit mantıkla şunu anlar ısrarla oynatıyorlar.
Lan resmen isimsiz hali saha topçusuna 2m euro gibi astronomik maaş bağlamışlar ve takımdan uzaklaştırmak yerine hala oynatıyorlar bu kadar küfüre layık bir yönetimimiz olmamıştı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
kjahjkahajkaİlk olarak acan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam bir lider o ne pastı la yaram! Diğer lider de hastanede savic reis ne maçlar oynadılar mçocuklqrı
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazmalıkta lider sensin evet.
cukkalama hikâyesi iste, sen de yâni heh sordugun soruya bakİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKourbelis gibi yangından mal kaçırır gibi alelacele alınan bir ne idüğü belirsiz daha.
İkisinin de hikâyesini çok merak ediyorum, yazık şu kulübün paralarına...
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
John David Lundstram
Rezil bi futbolcu. Nefret ediyorum bu lavuktan. Bi de liderim ben diyomuş. Ulan gol yediğimiz pozisyonda Ozanın arkasına değil de 10 metre önündeki bomboş Wakayemeye topu atamayan atmayı düşünmeyen orta saha mı olur. Bütün sistemi mahvediyor. 10 kişi oynasak hiçbi şey değişmez.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Iyi bir halt olsa iskocyadan en azindan Ingiltere Championship den talibi olurdu bunca zaman .
erto sana bunu torreira dan daha iyi diye yuturani hadi al bakalim senin sirketine yatirim danismani olarak.
Tabi almasin.Trabzonspor babain ciftligi sic siva sonra parayi ben veriyorum.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
-
Inanılmaz gerçekten. Amatör biri böyle pas atmaz. Tut topu rakip yok etrafında, gidip rakiplerin en yoğun olduğu bölgeye ve oyuncunun arkasına pas atıyor. Nwakeme gibi izledimİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu kadar mal olma ihtimali yok. Bu işte artık kasıt arıyorum benEn son MA291 tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 00:54.
Yorum
-
Stoperde devam. Harika. Batagov ile süper bir ikili oldular.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 00:33.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum