Beşiktaş'tan teklif gelirse, istifa eder...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
sorma kjaha hele q7, disiplinsizin tekiydi ama öyle yenetekli topçu öyle olmali ztn, ama hocamiz bjk efsosu oldugu için orada ne dendiyse yapti, bizde ise dandik prensiplerini uyguluyor hattâ onu da isine gelince yapiyor yoksa Ozan'a bu kadar tahammül etmek ihânete yakin bir seydir kimse "ama oynatacak kimse yok" demesin, en zor maçlarin birinde son dk Ali Sahin'i sahaya atan kendine hoca diyen adam bu maçta Ozan'i 46'da olmuyorsa 60'da çikartir yerine artik diger yetersiz Umut'u mu koyar yoksa risk alip Enis'i mi koyar ya da Ali Sahin'i attigi gibi Salih'i mi sahaya atar bilmem ama bir sey yapar, gidip de kolayina geldigi için Cihan'i çikarmarİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleq7, talisca falan camiden çıkmıyordu onu da atlamamak lazım.
Su yaptigi rezilliklerle kendisini savunan umarim yoktur hâla, ama var maalesef... 90'da yaptigi degisiklikler neydi öyle, yap onu bâri 80'deTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
umarim teklif gelir ve umarim gider... bir daha kendisine efsâne diyeni de küfür manyagi yaparim (su an bile yapilir da hadi neyse)İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'tan teklif gelirse, istifa eder...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
antalya'yi zor yeneriz, volkan'i zor yenen hocamiz alex'i de zor yener... bunlara bilenip hoca olduklarina pisman ettirecegi yerde miyminti oyunla yine deliye döndürür bizi... gider gariban Adana'ya 5 atar falan
tam bir bjk efsosu, taammmTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça bakmamıştım ve özete şimdi baktım.
1-1 den sonra nasıl kontrol bizdeymis hocam? Uzaktan şutlar dışında pozisyonumuz yok??
75 de yediğimiz golden sonrada pozisyonumuz yok. Hiç reaksiyon verememisizki rakibe. Nasıl olacak bu iş hocam?
45-65 arası pas trafiğimiz yüksekti o kadar.O arada Holse 2 tane kaçırdı ayrı konu.
Yorum
-
1-1 den geriye dustugumuz anlara kadar mac kazanacak oyun ustunlugunu yakaladigmizi soyleyebilirim. lakin, lig genelinde artik bu durum para etmiyor. trabzonspor buyuk takim oyunu oynamaya calisiyor ve tabiiki basaramiyor yani sonuc alamiyor. nedeni, mac kazanacak oyuncu sayisi yok. kisa vadede bu oyunu surdurmemeli ve 0-0 pesinde kosacak sekilde oyun oynamaliyiz.
lig ucuncusu samsunspor un oynadigi oyuna bakarmisiniz, adamlar top mu oynadi bugun? el cevap; hayir...
trabzonspor oyun mantalitesi anlaminda fena isler yapmiyor; bu alanda ilerleme var fakat topun cizgiyi gecmesini saglaycak oyuncusu olmadigindan bu oyun pratikte kaduk kaliyor. transferler olsada olmasada trabzonspor topun arkasinda kalacak oyunu en azindan deplasmanda oynamali.ıslak imza....
Yorum
-
hazırmısiğuz başlıyoruz. siz ne anlarsuğuz, filazof hozam bizi uçuracak uçuracak..
(filazof hozam o sırada: kovulsam kaç para alırım acaba )
5 yaşında 7 kere düşmüş takım bebeleri bile bizle tes.is geçiyor.
her şeyi geçtim, kaybedilen maçlar falan filan. ligin üçüncü haftasından itibaren bu çapsız takımı çalıştırıyor. bir tane sadece bir tane futbolcuda bir gram değişiklik, takımda ufak bir kıpırdanma varmı.En son Rıza ÇOLAK tarafından düzenlendi; 05.01.2025, 11:10.:mad:
Yorum
-
On beş maçta dört galibiyet!
İşte efsane dediğin böyle olur.
Çok laf, az iş; böyle devam hocam. Arkandayız. Büyük başkan Erdocuğumla, Avcı'nın bıraltığı yerden Trabzonspor'u sıradanlaştırmaya devam edin.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Genel olarak çok sert bir yerden girdi. Eleştiri, eleştiri, eleştiri... Oyuncularda öz güven bırakmadı. Yattı denilen takıma günde çift idman yaptırdı. Sakatlıklar arttı. Hangisi doğru, hangisi yanlış net bilemem ama bir dengesizlik var.
Oyun olarak ise bu kadro istediği, oynatmaya çalıştığı oyunu oynayamaz. Hele de sağda kimsenin olmadığı tek kanatlı kadroyla hiç oynayamaz. Visca'nın ölüsü sağda oyunu genişletir. Senin merkezin zayıf zaten. Lundstram ve Ozan ile topa sahip olsan ne olacak Allah aşkına? Topu rakibe ver yaslan bari. Ben topa sahip olacağım diyorsan Bardhi'yi oynatman lazım mesela. Örnek verdim yani stil olarak. Ozan, Lundstram ve hatta Mendy ile üretemezsin. Üstüne tek kanatla hiç üretemezsin. Önde pres yapamaz bu takım. Boşuna zorlamasın. Ama o konuda bir şeyler deniyor çok da kızamıyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum