yine akşam kenarda sadece izlemekle yetindi. yedekte messi ronaldo yok anladık ta kim varsa sahaya sürsene. 70. dakikadan sonra galatasaray'ın gol atacağını tahmin etmek zor olmasa gerek. ilerde top tutan yok. orta saha tamamen bitti. son saniyede golü yedikten sonra sol bek oyuna alıyor. böyle bir rezalet olamaz arkadaş. avrupa yorgunu takımdan baskı yiyorsun şaka gibi. akşam 10 tane atsak 11. golü yer yine maçı kaybederdik. takım hiç bir şekilde güven vermiyor. resmen saatli bomba gibi oyuncu grubu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Maç ya 3-2 ya da 3-3'tü. Deplasmandasın. Üçe iki yakalandık.
Kasımpaşa maçında da aynı haltı yedi, kaybediyorduk.
Göze hoş futbol dediğiniz şey buysa, tüküreyim o futbola. Tedbirsiz, savunma güvenliği olmadan, rakibe yetişemeden yetmiş metre geri koşup oynamanın nesi göze hoş gelen futbol?
Ara sıra puan durumuna bakın.
13 maçta üç defa kazanabilmiş, utanmadan "Bu sezon kayıp" diyor. Ulan sizin yüzünüzden bu haldeyiz! Doğan, Avcı ve sen... Reziller.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Kimse kusura bakmasın ama Şenol Güneş'te boş çıktı...
Sivasspor gibi bir vasat takım dahi 18 puan aldı diye Bülent Uygun'u kobuyor...
Bizimki 16 puyan almış hala Aziz muamelesi görüyor...
Kadro kötü tamamda Samsunspor kadar damı kadromuz yok....
Bıraksın artık bu işleri. gitsin torun filan sevsinNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Takım teknik direktörsüz doğaçlama oynasa bundan daha fazla puan toplardı. Senelik 50 milyon para verdiğimiz adam takıma negatif etki ediyor. Böyle kepazelik olmaz. Yabancı bir teknik direktör bunun yarısı kadar başarısız olsa sille tokat kovulurdu.
Adam o kadar disiplinsiz, o kadar cıvık biri ki; her maç birbirinden saçma kadrolar çıkardığı yetmiyor, bir de henüz ilk devresi bile bitmeyen sezonu "kayıp sezon" ilan etti. Kimse de "arkadaş sen ne diyorsun" diyemedi. Bunu Bjelica filan demiş olsa çiğ çiğ yerlerdi adamı.
Bütün bunların üzerine bir de mağlup olduğumuz maçtan sonra "güzel futbol" oynattığı için buna teşekkür etmemiz bekleniyor. Bütün maçlarda rakip farketmeksizin istisnasız her kontratakta donsuz yakalandığımız yetmiyormuş gibi, defansa gömüldüğümüzde bile sürekli pozisyon veriyoruz. Bu mu güzel futbol?
Yorum
-
Dünkü rezaletin sorumlusu sensin başkası değil.
Yorum
-

Futbolculuk doneminde yaptiklarini gectim. 6 subat 2023 Hatay depreminden 11 ay once 20 yasindaki rakip takim futbolcusuna kufur ediyordu. Herkesin bir takim yanlis soylemleri olabilir. Ayrica 2.ligdeki Iskenderunspor 1.lige cikma sansi var diye maclarini oynamaya devam etmisti play offlarda elenmislerdi. Sonra volkan, burak yilmaz, selcuk inan, emre belozoglu bu dordunun dogru durust yardimci hocalik gecmisi olmadan direkt super ligde takim calistirmalarinin lobileri sayesinde oldigunu bilmiyoruz sanki. Bunlarin bir diger degisik versiyonu Gokhan Gonul de Umit milli takiminin basina gecti.
Bu konuda en doğru şeyi Acun Ilıcalı söyledi. Herkesin bir takım yanlış söylemleri olur. Volkan deprem konusunda sadece Şenol hocaya laf söylüyorsa hiç kusura bakmasın bu konuda art niyet ararım. Geçmişten gelen bir sebepten ötürü Şenol hocayı hedef tahtası yapmaya çalışıyor deprem bahane. Şayet samimi olsaydı başbaşa lafını söyler gider kameralara karşı şov yapmazdı.
Onedio
Surmene haber 1
Bodrum FK’da Teknik Direktör Volkan Demirel maç sonu açıklamasında, “Oyuncularımı kutluyorum. Trabzon deplasmanı çok sevdiğim bir yerdir atmosfer anlamında. Bu sonuçta bu kadar pozisyon yakalamak ama...
Volkan kufur
Sivasspor'un Fatih Karagümrük'ü Ziraat Türkiye Kupası'ndan elediği maçın ardından Sivassporlu Ziya Erdal, Volkan Demirel'in, Kerem Atakan Kesgin'e küfür ettiğini söyledi.
Surmene haber 2
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonu kendisine yöneltilen konu ile ilgili soruya, "Ölüler üzerinden menfaat sağlayarak depremden duygu sömürüsü yapan insanları insan olarak görmem ben....
Volkan tokalasmama eksi
En son jpositve tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 16:11.
Yorum
-
Bodrum maçı kritik bir eşikti mağlup olmamız halinde tarihimizde ilk kez bir yılı küme düşme hattında kapatacaktık. Neyse ki böyle bir şey olmadı. Artık ayda bir yaşadığımız galibiyetleri en azından 2'ye çıkarmamız lazım. Deplasmanlarda pek fazla galibiyet beklemiyorum ama hiç değilse berabere kalmayı becermemiz gerekiyor...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Deprem senesi şenolu en ağır şekilde bende eleştirdim, bu volkan gibi karaktersizi haklı çıkarmaz tabi ama şenol o sezon yaptığı açıklamalardan utanmadı ama utanmalı.
Gelelim takıma 14 maçta akılda kalan sadece fb gs maçlarında oyunculardan iyi mücadele akılda kaldı. Şenol bu takıma teknik, taktik, motivasyon, bireysel oyuncu performansı vs birşey kattığını düşünmüyorum.
Alanya ve göztepe maçları varki rezilliğin dikalası. 10 kişi rakiplere karşı pozisyona giremeden kaybettik.En son Selim Çoban tarafından düzenlendi; 23.12.2024, 13:02.trabzonspor bir sevdadir...
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[TWEET]https://x.com/HkaLemdarTS/status/1870935415206887500[/TWEE]hocam x i silip yerine twitter yazmaniz gerekiyor veya sondaki rakamlar haricindekileri silmeniz gerekiyor.
En son jpositve tarafından düzenlendi; 24.12.2024, 00:59.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum