Pilimiz 70’e kadar dayandı son yarım saat rölantide oynadık. Kalite eksikliği olsa da değişiklik şarttı…
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şenol Güneş | Futbol Direktörü (Görevi Sona Erdi)
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bu arkadaş fener maçında da "güya oyunu soğutup 1 puan koparabilmek için" oyuncu değişikliklerini 90+'larda yapmıştı. Bu maçta da son dakikalarda 1 puana yatmak için kritik gereksiz değişiklikler yaptı. Serdar Saatçı'nın nasıl bir sakatlığı vardıki Ali Şahin'i oyuna alıyorsun. En kritik en baskılı anlarda tecrübeli ve sıcak oyuncuyu alıp Ali Şahin'i oyuna atmak da nedir yani? Yine1 puan dedin ama yine babayı aldık. Bu adamın zihniyet 90'lardan çıkamamış. 90+10'da da Eren/Barisic değişikliği de mum dikmek oldu. Bıraksın gitsin artık.
Yorum
-
13 Maçİlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleB
B
B
G
B
G
M
M
M
G
M
B
M
utanması olan bir dakika meşgul etmez o koltuğu.
3 Galibiyet
5 Beraberlik
5 Mağlubiyet
Şunu Beşiktaş'ta yapsa, kafasına şeref tribününden ayakkabıyı yemişti.
Bizde etkisiz yönetim ve yalaka taraftarlar uyumaya devam ediyor.
Onun için önemli olan boş mukavele diye çaktığı 50 Milyon. Gözünü dolar doyursun: Trabzonspor'a karşı paranın savaşı!Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Değişikliklerine sıçsınlar
90+10'da yine Eren Barişiç değişikliği çıldırcaaamm
Bunu yaptığı her maç puan kaybettik böyle bir şey görmedim bilerek mi yapıyor nedir delirdi yaa.....
Cihan'ı da bilerek oyuna almıyor kaç zamandır, yapacağı işe edeyim
AliŞahin'i Adana maçında bile oyuna almaya korktun 86'da 5-0 iken aldın o da Serkan'ın yerine sağ beke (öyle gördüm nette, maçı izlemedim)
Zaten mevkii falan önemsemiyorsun git başkası hattâ Enis'ı at oraya ne bileyim
Çocukta da kabahat var o ayrı ama sen en oynatabileceğin maçta oynatmaya tırstığın adamı bu maçta neye göre oyuna alıyorsun ? Adana maçında stoperde Hüseyin vardı çok mu önemliydi onu oynatmak he ?
Ya bi git bjkne yaa ama orda bok yaparsın böyle fantezileri, hemen kovarlarTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Bir kısmetsizliktir gidiyor. Uzatmalarda kaçıncı puanı kaybettik bilmiyorum, dün akşam 3 puan gitti uzatmada.
Fener maçında olduğu gibi top kendi kendine kalemize gitti resmen.
Hakem kararları da cabası.
Yalnız ben birkaç haftadır oynanan oyundan gayet memnunum.
Bu yorumu bir önceki rezilin yaşattığı hezimetleri kıyaslayarak yapıyorum.
Şenol gider Ahmet/Mehmet gelir, üstüne koyarsa Ahmet/Mehmet'i de aynı şekilde Şenol'la kıyaslarız.Özkan SÜMER
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum