Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pafta uzun boylu oyuncularimiz da var.
    Kadir miydi adini unutttum ama sanirim 1.90'dan uzun boyu var.
    Fakat kisa boylu oyuncularin bek olarak oynatilmasini dogru bulmuyorum.
    Göksu bence en cok sag veya sol acik mevkilerinde basarili olur.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ağlaya ağlaya futbolcu olduğu yazıyor dergide.

O da bizim gibi küçük yaşta başlamış futbola, sonrada ailesinden izinsiz seçmelere katılmış ve 3 arkadaş gittiği seçmelerde sadece Göksu seçilmiş..
      Sonrada araklıdan trabzona gelmiş 24 şubat ilköğretimokuluna 4-e sınıfına yazılmış sınıf arkadaşları onun büyük topçu oldugunu anlamışlar
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ama sonuçta araklılı göksu.. hadi hemşerim bea... beklentimiz çok büyük senden..

Yorum

• İnşallah Denizli maçında sahada görürüz.
          "Trabzonspor bir çember gibi,
          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah Denizli maçında sahada görürüz.
            Ersun hoca ve gencler
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Pafta oynar ligin sonuna kadar. Herhangi bir maçta kadroya dahil olabileceğini zannetmiyorum.
              A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İnşallah Göksu'da diğer gençler gibi arada kaynayıp kaybolmaz...
                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun hoca ve gencler
                  Ersun Yanalın ben gençlere önem verdiğini düşünüyorum.Göksuyu a takıma çağıranda sonuçta kendisi.Lakin bulunduğumuz konum itibariyle olası puan kayıpları bir çok şeye bedel olabileceği için daha çok tecrübeli ve sürekli takımda yer alan futbolculardan kuruluyor 11.Sadece kazanılması kesin olan maçlarda sonradan oyuna girip bu sayede yavaş yavaş takıma adapte edilecektir bu gençlerimiz.

Son maçlarda takım 2-0 3-0 gibi garanti skorlarla öne geçmediği için bu fırsatı bulamadı göksu ve papy.Lakin önümüzdeki maçlarda bu olacaktır.Ersun Yanala güveniyorum.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun Yanalın ben gençlere önem verdiğini düşünüyorum.Göksuyu a takıma çağıranda sonuçta kendisi.Lakin bulunduğumuz konum itibariyle olası puan kayıpları bir çok şeye bedel olabileceği için daha çok tecrübeli ve sürekli takımda yer alan futbolculardan kuruluyor 11.Sadece kazanılması kesin olan maçlarda sonradan oyuna girip bu sayede yavaş yavaş takıma adapte edilecektir bu gençlerimiz.

Son maçlarda takım 2-0 3-0 gibi garanti skorlarla öne geçmediği için bu fırsatı bulamadı göksu ve papy.Lakin önümüzdeki maçlarda bu olacaktır.Ersun Yanala güveniyorum.
                    katiliyorum sampiyonliuga oynayan takimda genclere sans verilmesi zor oluyor hatirlayin eric gerets Gs de iken bir Fb macinda ferhat ile uguru oynatmisti maci fb 4-0 kazanmisti sonra acayip elestiri almisti coluk cocuk ile oynuyor diye.simdi bjk macinda göksu oynasa ve hata yapsam yorumlar aynen söyle olurdu Ersun hoca göksuyu tansiyonu bu kadar yüksek macta aslanlarin önüne atti 30 000 seyirci karsisinda göksu ne yapabilirki diye yorumlarin olucagindan eminim.

Yorum

• Rafinha olmak onun elinde.

Yorum

• Denizli maçında oynasa ne güzel olurdu...

Yorum

• Aslında Ersun Hoca'nın hem Göksu'yu hem Papy'yi hem de diğer gençleri oynatmamasının bence birinci sebebi ligdeki konumumuz..
                          Şampiyonluk yarışındayız ve hep kritik maçlar oynuyoruz..
                          Allah nasip eder de arayı biraz açar ve Sivas ile de 3-4 puanlık bir fark yakalarsak hepsine şans verilecektir..
                          Göksu gerçekten benim de çok hoşuma gitti ama birinci ligin bir maçını kaldırabilir mi bilmiyorum..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 2-3 farkla girsek son yarım saate ne tatlı olur izlemesi seni be güzel kardeşim..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ersun hoca ve gencler
                              Ersun Yanal, Türkiye'de gençlere en çok önem veren hocalardan.Arda'yı Manisa da direk oynattı.Selçuk'u keşfeden de kendisi.Sadece oyuncu denencek bir zamanda değiliz.

Yorum

• Insallah kaybolmaz
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim