hırsı yeter diycem fazlası var.Trabzonsporda oynadığı ilk maçından beri birgün a takımda oynayacağına inandığım biri.Tayfun coraların yıllardır tutulduğu takıma alınmaması beni hayretler içersinde bırakıyor.Kısacası sene sonu serkan gider sağ bekimiz göksu olur derim ben
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
işte benim adamım o kutsal formayı layıkıyla giyebilecek nadir futbolculardan birisi yusuf göksu yazın kampa tolunay hoca sakın şaşırma sakın yanlış yapma bu gençler bizim geleceğimizUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Göksu Alhas
Serkan hayatinda kac kere böyle gelisine kavisli bir "muz orta" yapti ?? Kesinlikle A Takimi hak ediyor
Sent from my iPhone using Tepetaklak"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
Taksinlar A2 bir taraflarina.Trabzonspor icin oynasin yeter.İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöksu'nun Tweet olayi olmasaydi suan a2 milli takiminda oynuyor olacakti serefsizler hakkini yediler bence.
bu arada katar a2 ile 1-1 kalmislar.ne kadar kaliteli bir takim.cenk tosunda penalti kacirmis.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.03.2013, 20:53.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Nice senelere.
Yorum