Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hırsı yeter diycem fazlası var.Trabzonsporda oynadığı ilk maçından beri birgün a takımda oynayacağına inandığım biri.Tayfun coraların yıllardır tutulduğu takıma alınmaması beni hayretler içersinde bırakıyor.Kısacası sene sonu serkan gider sağ bekimiz göksu olur derim ben
    from BOGAZIÇI

Yorum

• Sana zorla o yazdıklarını sildirenler, o elleri sıktıranlar utansın, ne hissettiklerini gözlerinden anlayabiliyoruz.
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sağ bek pozisyonunda şuan elimizde olan hem Zeki hem de Serkan'dan kat kat iyi

Çalışmaya devam yılmak yok ...
        .

Yorum

• işte benim adamım o kutsal formayı layıkıyla giyebilecek nadir futbolculardan birisi yusuf göksu yazın kampa tolunay hoca sakın şaşırma sakın yanlış yapma bu gençler bizim geleceğimiz
          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Göksuyu bugünde izledm avrupa standartlarında bir futbolcu sezon sonu kesnlikle a takıma alınmalı bence türkiyenin en iyi sağbeki olacaktır

Yorum

• Göksu Alhas

Serkan hayatinda kac kere böyle gelisine kavisli bir "muz orta" yapti ?? Kesinlikle A Takimi hak ediyor

Sent from my iPhone using Tepetaklak
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• zeki göksu mehmet sıddık istemi sağ kanat onlara emanet sola da 3 isim lazım barış memiş mustafa tiryaki yusuf gökhan caner kadir kesin şart
                En son delikoyun tarafından düzenlendi; 12.03.2013, 20:07.

Yorum

• kademe hatalari var bazen. bunlarida düzeltse on numara sagbek olur cünki fizigi, hizi, teknigi, bindirmeleri, ortalari gercekten iyi
                  ve bana göre en önemlisi cesur ve sorumluluk almayi seviyor
                  Forvete: Tencere Hill
                  Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kaptan doğum günün kutlu olsun Nice senelere.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Dogum günün kutlu olsun. Benden bi hafta büyükmüssün. Evlat niyetine seviyorum bende...
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Göksu'nun Tweet olayi olmasaydi suan a2 milli takiminda oynuyor olacakti serefsizler hakkini yediler bence.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Göksu'nun Tweet olayi olmasaydi suan a2 milli takiminda oynuyor olacakti serefsizler hakkini yediler bence.
                          Taksinlar A2 bir taraflarina.Trabzonspor icin oynasin yeter.

bu arada katar a2 ile 1-1 kalmislar.ne kadar kaliteli bir takim.cenk tosunda penalti kacirmis.
                          En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.03.2013, 20:53.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Mutlu ve huzurlu yıllar...

Yorum

• Takıma mutlaka katılmalı.Sağ beki Zeki ile rahatlıkla götürür.Celu ve Serkana gerek yok.

Yorum

• Seni sabirsizlikla A takima bekliyorum
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim