Vay Göksü Usagimiz döktüriyor vallah orda, helal beee...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maçı statdan canlı izledim göksu takımın en isteklive en çalışkanı olarak göze battı attıgı güzel kafa golüile tokat sporlu taraftarların bile büyük begenisini topladı inş seneye onu a takımda izleyecegiz tebrikler göksu.En son Özgür60 tarafından düzenlendi; 13.09.2009, 22:44.HayaT karşılaşTıgın Fırtınılarla degil GeMiyi liMana getirip getirpmeiginle ilgilenir...
Yorum
-
Şu Süper Lig'de şu adama bir yer bulamıyoruz ya vallahi helal olsun. Bu Türk Futbolu varya, yere batsın. Trabzonspor'da oynamasın tamam, ama başka takımda çatır çatır oynar. Bursaspor - Fenerbahçe maçına bakıyorum. Bursaspor'da oynayamaz mı mesela bu adam. Saha çizgisinden bir haber Volkan'ın yerine oynayamaz mı o takımda? Kasımpaşa'da, Diyarbakırspor'da oynayamaz mı?
Yorum
-
tokatspor maçını izledm gerçkten tokatsporla dalga geçttiii tekme yemekten kalkamadııı pozsiyona takımını soktu gol attıı her top onla bulştu ve başinda 3 adam olmasına rağmen hepsiniii allak bullak etti tokat seyrcsinden bile alkışş aldıı böle yetenliki trbzonlu çoçğu bizim a tkmda barındrımadılar herkes hayrnlıkla izledi .. ve ayrıcaa çok mütvazi çoçk tüm trbzonsporlu taraftarlarla arkadaşi gibi abisi gibi bizle ilgilndii gerçkten hem mükkemel insan hemde çok iyi bir topçu olduğunu bize bir kez daha gösterdii
Yorum
-
Böyle mesajlar görmek insani sevindiriyor ayrica Karadenizspora gitmesini olumlu bulyorum Baris gibi kalipta son 5 dakikada girecegine orada gitsin full 90 dakika oynasinda mac tecrübesi artsinİlk olarak ibrahimgüven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületokatspor maçını izledm gerçkten tokatsporla dalga geçttiii tekme yemekten kalkamadııı pozsiyona takımını soktu gol attıı her top onla bulştu ve başinda 3 adam olmasına rağmen hepsiniii allak bullak etti tokat seyrcsinden bile alkışş aldıı böle yetenliki trbzonlu çoçğu bizim a tkmda barındrımadılar herkes hayrnlıkla izledi .. ve ayrıcaa çok mütvazi çoçk tüm trbzonsporlu taraftarlarla arkadaşi gibi abisi gibi bizle ilgilndii gerçkten hem mükkemel insan hemde çok iyi bir topçu olduğunu bize bir kez daha gösterdii
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum