Saviola tarzı bir adam herhalde Göksu,boyuna posuna bakılırsa ?..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
gökdenizin gol atanı.İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaviola tarzı bir adam herhalde Göksu,boyuna posuna bakılırsa ?..elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Bu oyuncu ya hiç kendini gösteremeden kaybolur ya da büyük adından çok söz ettirecek bir yıldız olur.Bu boyla (166) bir şeyler yapabilmek için çok ekstra yetenekleriniz olmalı ya da kuvvetli fiziğiniz.Yaşı 18.Sanırım 170 civarında bir boyu olur ileride.
Yorum
-
Küpe takmak, saçı topuz yapmak değişimse bu değişimi ben istemiyorum
Trabzonspor Alt Yapı Koordinatörü Sadi Tekelioğlu’ndan çarpıcı açıklamalar;

TEKELİOĞLU; “Tabiî ki değişime ayak uyduracağız. Ancak, bu değişim saçları topuz yapmaksa, düşük bel, dar pantolon giymekse, böyle bir değişim olmaz olsun”
TEKELİOĞLU; “Trabzonspor memnun edici oyun oynayabilseydi devreyi en az 7-8 puan önde bitirirdi. Fenerbahçe, Ankaraspor maçları Trabzonspor’un kader maçları olabilir”
ŞANS VERİLMİYOR!
Trabzonspor Altyapısında yeniden göreve başlayan Sadi Tekelioğlu, görevde bulunduğu süre içerisinde alt yapı ile ilgili önemli tespitlerde bulunurken, değişimin dış görünüşte değil, mantıkta olması gerektiğinin altını çizdi. Tekelioğlu, “Geçmişte alt yapıdan iyi oyuncular yetişti, şimdi de yetişecek” vurgusunu yaparken, “Geçmişte Trabzonlu hocaların Trabzonspor’un başında olmaları bir şanstı. Maçlarımızın Trabzonspor’un maçlarının önünde oynanması da bir şanstı. Ahmet Suat hocanın genç oyunculara şans vermesi ayrı bir şanstı. Suat hoca Hami’yi, Hamdi’yi, Lemi’yi ve diğerlerini oynatmasaydı ne olacaktı, bu oyuncuların varlıklarından kimin haberi olacaktı? Şu halde Trabzon’dan oyuncu yetişmiyor değil. Yeterli şans verilmiyor. Bundan böyle alt yapı oyuncularımız gerek Trabzonspor’da gerekse gittikleri yöre takımlarımızda uyumsuz olmayacaklar. Benim olduğum yerde böle şeyler olmaz” diye konuştu.
BÖYLE DEĞİŞİM OLMAZ
“Tabii ki değişime ayak uyduracağız. Ama bu değişim küpe takmaksa, bu değişim saçları topuz yapmaksa, düşük bel, dar pantolon giymekse, böyle bir değişim olmaz olsun. Veya bu değişim tesislerin kapısına kadar vasıtayla gelip, idmanı yapıp aile ortamı içerisinde bulanmayarak tekrar geri dönmekse, veliler de, çağ değişti “çocuğuma bir şey diyemiyorum” mazeretini üretiyorsa o değişimi asla kabul etmiyorum. Böle değişim onların olsun. Değişimden benim anladığım bilimselliktir. İdman ve diğer faktörlerin eskiye göre çok daha iyi olgunlaşmasıdır. Bir de futbolun şartları değişti deniliyor. Bunu da kabullenemiyorum. Şayet iyi futbolcuysan her dönemde iyi oynarsın. O günkü şartlar öyleydi bugün ki şartlar demek çok hafif bir savunmadır.”
Bu Yazının Başta Göksu Olmak Üzere Tüm Paf ve Genç takım oyuncularına okutulması lazım.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum