Serkan'da bu adamdaki yeteneğin 10da 1i bile yok. Ama serkan kaç yıldır oynuyor biz bu adama şans bile vermiyoruz, ağırıma gidiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Göksu Alhas
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspora alınması gerektiğini düşünüyordum ama alınacaklar arasında değil malesef bir süper lig takımına kiralanma bir yıl da süper lig tecrübesi görse iyi olur diye düşünüyorum.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Ya kardeşim elalemin Sabrisi, Aydın'ı Emre Çolak'ı, Gökay İravulu, zamanında Emre Belözoğlusu ve hatta Varanesi oynuyor da bizim Göksular Yusuflar Kadirler neden oynayamıyor ya? Sizin bu anlayışa ne demeli bilmiyorum. Hala da ha gönderelim pişsin gelsin diyorsunuz kardeşim bir ekmeği bu kadar pişirirsen yanar yav yeter daa.
Yorum
-
Hiç zannetmiyorum Cengiz.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörünen o ki yeni bir Abdurrahman Dereli yetişiyor, yani yıllarca süperlig takımlarında onu sağ bek olarak izleyeceğiz gibi...Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
O zaman Alves, Rafinha falan futbolu bıraksın mı abiİlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bekten ziyade, defansın önünde ve göbekte daha başarılı olabileceğini düşünüyorum. Oyun karakteri buna daha uygun. Zaten o boyla bek oynanmaz, oynanmaması lazım...
Yorum
-
bence 1461 den seçilen oyuncular yanlış seçiliyor göksu caner yusuf barış kadir ilk alınması gereken oyuncular abdullah karmili zekiyi izliyorum birde bu çocukları acaba torpil mi var diye soruyorum göksu bence zekiden iyi caner abdullah karmilden iyi
Yorum
-
DEEP BLUE
Benim izlediğim ve bildiğim Alves, Göksu'dan en az 5-6 cm uzundur. Bu da birşeydir.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman Alves, Rafinha falan futbolu bıraksın mı abi
Yorum
-
DEEP BLUE
Göksu'yla futbolcu yeteneklerini karşılaştırmıyoruz değil mi?İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePhilipp Lahm 1.70 boyu lakabı da cüceydi galiba
Lahm'ın oynadığı iki takıma karşı, atak yapabilen rakibe dünya turu bedava zaten.
Demem o dur ki, bizim oyuncularımızın ciddi bir altyapı eksiği var. Bu eksikleri de genelde fiziki özellikleri ön plana çıkararak kapamaya çalışırlar. O nedenle ikisi kıyas kabul etmez elbette. Ancak, bizim sol kanattan gelecek rakip ortalarında, pozisyon gereği hava topuna çıkacak Göksu manzarasını düşünsenize... Aman Allahım...
Yorum
-
DEEP BLUE
Bari sen yapma... Benim kendimi anlatma problemim olduğunu düşünüyorum artık...İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleserkan la ne kadar fark var ki aralaraında?
Serkan çok mu uzuzn
Transfer başlığında, ''Cenk Tosun vasat oyuncudur, elimizde zaten vasat Emre var, niye alalım ki Tosun'u'' babından bir şey yazdım, adamın cevabı: ''sen Emre'nin neyini beğeniyorsun''...
Bu başlıkta, benim futbol anlayışıma göre (ki alim değilim) 1.73 ve altı oyuncuların kenar beki olmaları sakıncalıdır fikrini savunuyorum. Eğer kısaysa da, en azından sıçrama yeteneğinin üst düzey olması gerekir fikrindeyim. Boy konusunu o nedenle açtım. Göksu benim beğendiğim bir oyuncudur, ama göbekte, mesela ön libero mevkiinde daha verimli olacağını düşünüyorum.
Not: Serkan da, Göksu'dan tahminen 5-6 cm uzundur. Ama konu bu değil tabi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum