Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Göksu Alhas

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan'da bu adamdaki yeteneğin 10da 1i bile yok. Ama serkan kaç yıldır oynuyor biz bu adama şans bile vermiyoruz, ağırıma gidiyor.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• Trabzonspora alınması gerektiğini düşünüyordum ama alınacaklar arasında değil malesef bir süper lig takımına kiralanma bir yıl da süper lig tecrübesi görse iyi olur diye düşünüyorum.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• görünen o ki yeni bir Abdurrahman Dereli yetişiyor, yani yıllarca süperlig takımlarında onu sağ bek olarak izleyeceğiz gibi...

Yorum

• Ya kardeşim elalemin Sabrisi, Aydın'ı Emre Çolak'ı, Gökay İravulu, zamanında Emre Belözoğlusu ve hatta Varanesi oynuyor da bizim Göksular Yusuflar Kadirler neden oynayamıyor ya? Sizin bu anlayışa ne demeli bilmiyorum. Hala da ha gönderelim pişsin gelsin diyorsunuz kardeşim bir ekmeği bu kadar pişirirsen yanar yav yeter daa.

Yorum

• Sağ bekten ziyade, defansın önünde ve göbekte daha başarılı olabileceğini düşünüyorum. Oyun karakteri buna daha uygun. Zaten o boyla bek oynanmaz, oynanmaması lazım...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              görünen o ki yeni bir Abdurrahman Dereli yetişiyor, yani yıllarca süperlig takımlarında onu sağ bek olarak izleyeceğiz gibi...
              Hiç zannetmiyorum Cengiz.
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağ bekten ziyade, defansın önünde ve göbekte daha başarılı olabileceğini düşünüyorum. Oyun karakteri buna daha uygun. Zaten o boyla bek oynanmaz, oynanmaması lazım...
                O zaman Alves, Rafinha falan futbolu bıraksın mı abi

Yorum

• bence 1461 den seçilen oyuncular yanlış seçiliyor göksu caner yusuf barış kadir ilk alınması gereken oyuncular abdullah karmili zekiyi izliyorum birde bu çocukları acaba torpil mi var diye soruyorum göksu bence zekiden iyi caner abdullah karmilden iyi

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman Alves, Rafinha falan futbolu bıraksın mı abi
                    Benim izlediğim ve bildiğim Alves, Göksu'dan en az 5-6 cm uzundur. Bu da birşeydir.

Yorum

• Philipp Lahm 1.70 boyu lakabı da cüceydi galiba
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Philipp Lahm 1.70 boyu lakabı da cüceydi galiba
                        Göksu'yla futbolcu yeteneklerini karşılaştırmıyoruz değil mi? Lahm'ın oynadığı iki takıma karşı, atak yapabilen rakibe dünya turu bedava zaten.

Demem o dur ki, bizim oyuncularımızın ciddi bir altyapı eksiği var. Bu eksikleri de genelde fiziki özellikleri ön plana çıkararak kapamaya çalışırlar. O nedenle ikisi kıyas kabul etmez elbette. Ancak, bizim sol kanattan gelecek rakip ortalarında, pozisyon gereği hava topuna çıkacak Göksu manzarasını düşünsenize... Aman Allahım...

Yorum

• serkan la ne kadar fark var ki aralaraında?

Serkan çok mu uzuzn

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            serkan la ne kadar fark var ki aralaraında?

Serkan çok mu uzuzn
                            Bari sen yapma... Benim kendimi anlatma problemim olduğunu düşünüyorum artık...

Transfer başlığında, ''Cenk Tosun vasat oyuncudur, elimizde zaten vasat Emre var, niye alalım ki Tosun'u'' babından bir şey yazdım, adamın cevabı: ''sen Emre'nin neyini beğeniyorsun''...

Bu başlıkta, benim futbol anlayışıma göre (ki alim değilim) 1.73 ve altı oyuncuların kenar beki olmaları sakıncalıdır fikrini savunuyorum. Eğer kısaysa da, en azından sıçrama yeteneğinin üst düzey olması gerekir fikrindeyim. Boy konusunu o nedenle açtım. Göksu benim beğendiğim bir oyuncudur, ama göbekte, mesela ön libero mevkiinde daha verimli olacağını düşünüyorum.

Not: Serkan da, Göksu'dan tahminen 5-6 cm uzundur. Ama konu bu değil tabi...

Yorum

• Yorumsuz.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Serkandanda Zekidende çok daha iyi futbolcu ama neden a takıma alınmıyor anlamıs değilim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim