Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Alsan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gökhan ın fiziğinin yetersiz olduğu iddia ediliyor.nerden bu kanıya vardı bunu iddia eden arkadaşlar.izlediğim maçlarda kendisi gayet dinç fazla top kaybetmeyen pasları başarılı düzgün şut atabilen bir oyuncu izlenimi verdi.üstelik ptt lig sertlik olarak 1. ligden aşağı değil hatta bence daha sert oynanıyor.şans verilirse kesinlikle patlama yapacak kapasitede buna inanıyorum.
    from BOGAZIÇI

Yorum

• Gökhan sakat mi acaba ?

Yorum

• 1461 Trabzonspor'dan gelenler içerisinde patlama yapabileceğine inandığım ve güvendiğim bir futbolcu, yeter ki şımarmasın, yolu açık olsun inşallah.

Yorum

• AW: Gökhan Alsan

İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan sakat mi acaba ?
          Faceden akrabaladına sakat olduğunu ama iyiye gittiğini yazdı.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu sene dogum yili olan 90 numarayi giyecek. Seneye insallah 61, ondan sonrada 10.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sene dogum yili olan 90 numarayi giyecek. Seneye insallah 61, ondan sonrada 10.
              İnşallah,1461'deki performansını yükselterek devam ettirir
              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Sakatlanmasi kötü oldu
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Fiziğini geliştirmesi zaman alacağı gibi yaşı da 18 değil. Sakatlanması şanssızlık kendisi adına tekrar 1461'e dönecek muhtemelen.

Trabzonspor için benim beklentim yok Gökhan'dan. Kötü futbolcu olduğu için değil o boyda birisi bu takımda zor oynar o bölgede. Kanat oyuncusu olsa rahat oynardı. Kendisinin de beklentisi olmasa iyidir. İyi bir teklifle sezon sonu satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fiziğini geliştirmesi zaman alacağı gibi yaşı da 18 değil. Sakatlanması şanssızlık kendisi adına tekrar 1461'e dönecek muhtemelen.

Trabzonspor için benim beklentim yok Gökhan'dan. Kötü futbolcu olduğu için değil o boyda birisi bu takımda zor oynar o bölgede. Kanat oyuncusu olsa rahat oynardı. Kendisinin de beklentisi olmasa iyidir. İyi bir teklifle sezon sonu satılırsa iki taraf için de iyi olacaktır.
                    Boy pek sorun olmaz.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• seni kadroya bekliyorum...
                      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Bu çocuktan çok umutluyum ama bir türlü şans bulamadı...Bourceanu ve Gökhan orta göbekte devamlı oynamalı..

Yorum

• Neden alındı ki, hem ona hem de 1461'e yazık oldu.

Yorum

• Sakat mı Gökhan? Sakat degilse neden oynamıyor?
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oyun görüşü tekniği iyi ama çok kırılgan topçu devamlı sakat inş. bu sakatlıklar gelişimini engellemez.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu simdi 1461 de Abdülkadir de cok daha iyi mi oynuyordu????
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim